Yok canım dur bir tane de farklı atayımCanim seninkini hatırlamıyorum ben de usg fotosunu gonderirsen yorum yapabilirim 12.haftada varsa o daha güzel olur
İnşallah canim, saglik basta olsun
Benim bi kac hafta önce gece yattıktan sonra olmustu, kalbim kulaklarımdan çıkacak gibi gum güm kan basinci artiyor sanırım o yuzden ama tansiyonu da ölçtürmek lazım yine de
Dimi ya hala oyle keyfine duskun yaylana yaylana yatar, hatta 39+3 te dogurdum bir türlu gelmek istemedi suyu fazlaydı su geldi oyle dogdu ona kalsa daha dururdu orda
Tahmin için tesekkur ederim canım
Seninkini anlayamadim tam kafa asagi duruyor onceden yorum yapmis miydim?
Kız gibi canimEki Görüntüle 2223894
Tam 13 haftalık olduğu usg =))
Canim seninkini hatırlamıyorum ben de usg fotosunu gonderirsen yorum yapabilirim 12.haftada varsa o daha güzel olur
İnşallah canim, saglik basta olsun
Benim bi kac hafta önce gece yattıktan sonra olmustu, kalbim kulaklarımdan çıkacak gibi gum güm kan basinci artiyor sanırım o yuzden ama tansiyonu da ölçtürmek lazım yine de
Dimi ya hala oyle keyfine duskun yaylana yaylana yatar, hatta 39+3 te dogurdum bir türlu gelmek istemedi suyu fazlaydı su geldi oyle dogdu ona kalsa daha dururdu orda
Tahmin için tesekkur ederim canım
Seninkini anlayamadim tam kafa asagi duruyor onceden yorum yapmis miydim?
Teşekkürler canımSeninki de kız gibi canim
sağol canım doktorda öyle dedi iinşallah sağlıklı olsunKız gibi canim
Ay aynı durumdayız vallahiBenimde kızım oldygu için herkes bu erkektir diyo otomatik olarak bizde de kiz olursa aklımızda bı isim var ama erkek olursa hiç dusunmedik
canım bilemiyorum ben hep ağız yoluyla aldımKızlar bişey soracam size ben progestanı vajinal olarak kullanıyorum. İdrarımda yanma olması sebebiyle bugün idrar tahlili yaptırmaya gittim ama idrarda ilaç parçacıkları vardı tahlili etkiler
Hepimiz birlikte öğrenelim istemiştimOlsun o bı ihtimal net değil napicaksin peki
Seninkine yorum yapmış mıydım canım? Tutanlar var bazilarını anlayamıyorum usg net değil haftası yeterli degil vs. Ben kemik yapisina göre yorumluyorum
Bizde yarın yapacağız. Aslında hiç Halim yok benim ama eşim çok hevesli.Hepimiz birlikte öğrenelim istemiştim
Balon patlatıp işte
Bide şu sis falan konfeti belki bir iki
Hoşuma gidiyo cinsiyet öğrenme seronomisi benim
Eki Görüntüle 2223800
Kız bebek de erkek bebek de ilk haftalarda aynı genital gelişimi gösteriyor. İkisinde de genital bölgede bir çıkıntı var..
O çıkıntının omurgaya olan açısına göre kız ya da erkek diyorlar.
Eğer paralel ise, çıkıntı aşağı dönükse kız oluyor, çıkıntı yukarı öne vs açılı ise erkek :)
Bizde yarın yapacağız. Aslında hiç Halim yok benim ama eşim çok hevesli.
Narin bişey bu bebik kesin kız :)Eki Görüntüle 2223894
Tam 13 haftalık olduğu usg =))
Tam yemelik minnoşEki Görüntüle 2223838
Annemin koltukları :))) benim oğlumun adı karamel
Evet ya bakalım belli olsunda düşünmeye başlarız :)Ay aynı durumdayız vallahi
Erkek ise acayip zorlanıcaz isimde kesin :)
Çok eğlenceli gorunuyor dimi güzel bı hatıra kutu içinden çıkan balonda güzel bence yinede yap içinde kalmasın o bı ihtimal söylemişHepimiz birlikte öğrenelim istemiştim
Balon patlatıp işte
Bide şu sis falan konfeti belki bir iki
Hoşuma gidiyo cinsiyet öğrenme seronomisi benim
Kız kaç yaşında adı ne ?Evet ya bakalım belli olsunda düşünmeye başlarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?