2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok eğlenceli gorunuyor dimi güzel bı hatıra kutu içinden çıkan balonda güzel bence yinede yap içinde kalmasın o bı ihtimal söylemiş
Kesinlikle çok eğlenceli ve anlamlı bir hatıra
Bide ikinci evlat ise büyük kardeşe de güzel bi anı
Baby shower gibi amacının dışında değil abartmazsan

Eee kim organize etti

Ay ne güzel ya
Genelde eşler amannn diyo bu olaya bak seninki hevesliymiş şanslısın

Benimki de heyecanlı hevesli ama belli etmiyo :)
Canım organizatör halledecek çok cafcaflı istemedim. aslında iyi olsam kendim yapardım. Maksat heyecan olsun anısı kalsın :)) sen nasıl düşünüyorsun?

Canım organizatör halledecek çok cafcaflı istemedim. aslında iyi olsam kendim yapardım. Maksat heyecan olsun anısı kalsın :)) sen nasıl düşünüyorsun?

O organizatör falan

Yok yok bizimki mütevazi bişey kendi kendimze süssüz püssüz
Tek amaç birlikte öğrenmek
Party havasında olmasını istemiyorum

İlk çocuğun kız olması çok başka bişey
Daha çocukken dilerdim bunu Allah gönlüme göre verdi
Yetişkin halinde elinde bi oyuncak veriyolar sanki süsle püsle oyna :))
ablayım benden küçük 3 tane var 24 22 ve 9 yaşında hep derdimki ablanın karnı yumuşak oluyo sanırım kardeş sevgisi başka ama kendinden küçüğü bambaşka
kızım olursa bin şükür kız evlat öz evlattır ve bana göre soy erkekten değil kadından yürür
ama oğluşum olursada hayır demem

Kızlar bişey soracam size ben progestanı vajinal olarak kullanıyorum. İdrarımda yanma olması sebebiyle bugün idrar tahlili yaptırmaya gittim ama idrarda ilaç parçacıkları vardı tahlili etkiler mi bu durum
Bende idrar verdiğimde oluyor içinde ilaki bisey olmaz sanırım.

Kız kaç yaşında adı ne ?

Benimki 11 olcak Ece

İki isimden hoşlanmıyorum böyle kısa ce tınısı hoş isimleri severim . İçimize sindirsin rabbim
Sen arayı bayaa acmissjn :) 2,5 yaşında Eylul bende kesinlikle tek isimden yanayim

Canim benim de belli degil yarin 13 hafta olacak bi daha doktora gitsem mi acaba.. esim de surekli gitmeyelim diyor ama cok merak ediyorum ben
13. Haftada öğrenemeyebılırsın canım ama belli de olmaz doktorun tutumuna baglı. Burada daha erken ogrenenler de oldu bir dene istersen

Bende kız çok istiyodum esimde erkek erkek diye deliriyordu onun dediği oldu. Gerçi ben başından beri biliyodum erkek olduğunu umudum yoktu :))

Nub kemik yapısı mı acaba? Bana nuba göre erkek kafa yapısı kız bence kızz demiştin :)
Farklı teoriler canım nubda bacak arası bir çıkıntı oluyor paralelse kız, dikse erkek deniyor, kemik yapısı da cene alın kafa sekli ense bitimi vs göre yorum yapılıyor insallah gönlünden geçeni versin Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…