AFP bebegın omurılıgınde acıklı olup olmadıgına bakılan bir test. 4lü testin içinde. 16.haftada yapılıyor. 4lü test yaptırmak istemeyen hastalara tedbiren sadece AFP bakılıyor.Rutın sayılabilecek bir test aslında
Eşim ablasının bakmasını istiyor. Onun evine goturmem lazim. Hatta ablasının oralara taşınma plani var. İki tane de ilkokula giden çocuğu var. Nasıl olur bilmiyorum. Bakıcıya vermem diyor. Sanki bir tek kendi çocuğu büyüyecek bakıcıyla. daha önceden akarabaya ve bakıcıya baktirmaz tecrübelerini bekliyorum
Ben 2 yil.ucretsiz izin alicam analik iznim sonrasi ... bir de 5 yıl sonrasında hakkadilen 1 yil mazaretsiz ucretsiz izin var ya onu da ilave edebilirim belki duruma göre .. 2.5 yasina kadar kendim bakicam ama ... sonrasi net degil ... ogluma annem bakti .
Valla nasıl o sureclere gireceğiz hiç bilmiyorum da gündüz bakıcı akşam da birini ben birini de koca kisisine verecem bilmez etmez demicem zaten ben de bilmiyorum ikimiz de ogreniriz artık. Gece biz gunduz bakici olacak gibi
Çok geçmiş olsun. Portakal, limon, pekmez, çekirdekli kara üzüm kuruyemiş vs tüket. Tavuk suyuna çorba, kemik suyu. Bol su, ıhlamur. İnşallah çabuk geçer.
Valla nasıl o sureclere gireceğiz hiç bilmiyorum da gündüz bakıcı akşam da birini ben birini de koca kisisine verecem bilmez etmez demicem zaten ben de bilmiyorum ikimiz de ogreniriz artık. Gece biz gunduz bakici olacak gibi
Aynen öyle olacak. Biz de bebek bakmayı sonradan öğreniyoruz onlar da öğrenirler. Benim bir de 3.5 yaşında kızım var o yüzden hem 3 çocuk hem çalışma hem ev işi yemek beni zorlayacak. Bi akrabamız var eşime o bize yardım etsin dedim geçen eşim konusunu açtı kadın da tamam dedi. Bakalım The kaynanın da akrabası hem sıkılmazlar. Bana da iyi olur gelince yemek hazır oh. Bakalım ama birlikte yaşamak zor ya ilk çocuğumdan biliyorumk. Bunda ne gibi maceralar atlatıcaz bakalım. Sağlıkla doğsun lar da gerisi teferruat h
Çok geçmiş olsun. Portakal, limon, pekmez, çekirdekli kara üzüm kuruyemiş vs tüket. Tavuk suyuna çorba, kemik suyu. Bol su, ıhlamur. İnşallah çabuk geçer.
Kızlar doktor bana bi üst verdi hiçbirşey anlamadım Ay sinirlerim bozuldu bana anlayıp anlatabilecek olan var mı ? evire çevire sinirim bozuldu Eki Görüntüle 2224754
Eki Görüntüle 2224759
Ben de gecmryrn bir grip de var ondan mı hamilelikten mi yoksa cidden artık hep boyle mı surecek bilmiyorum moralim de acayip bozuk oluyor bu sekilde canım bir an once gecse gıtse her neyse