2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok geçmiş olsun şimdi daha iyi misin?

Kızlar kasık agrisi yasıyor musunuz ? Ani oturup kalkarken veya uzun sure ayakta kalınca falan ? Benim bebegin yakin oldugu tarafta daha cok oluyor. Normal degil mi bunlar ?

Kızlar kasık agrisi yasıyor musunuz ? Ani oturup kalkarken veya uzun sure ayakta kalınca falan ? Benim bebegin yakin oldugu tarafta daha cok oluyor. Normal degil mi bunlar ?
Benim Dün 10 dakika kadar sağ kasığıma ani batmalar oldu. Avm deydim yoruldum onda Galiba. Normal bence çok uzun sürmediği sürece. Kocaman oldu rahimlerimiz. Tüm vucudumuz değişiyor. Hem hormonal hem de fiziksel değişimler var. Gerçekten mucize taşıyoruz bedenimizde.

Uzun sürmüyor, zaten hareket edince kalkarken falan . Genelde uzanmaya çalışıyorum kendimi yormamak icin. Haklısın bebek büyüyor vucut degisiyo alışıyor

burna tuzlu su mu tıkanıklığı açıyor benım burnumda kötu hem akıyo hem dolu grip oldum
ıhlamuru bende içiyorum bugun işteyım yarın artık inşallah geçer pazar dınlenırım
Aynen tıkanıklığı öyle atlattım ben
Bebisler sağlıklı olsunda koşturmaca da hepsi gider.

Canım biraz daha sabret tamamen bitmesede baya rahatladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…