2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bende tüp bebek druma teşekkür için gitmiştim gelmişken cinsiyetine bakayım dedi ve ikiside erkek dedi :)çok şaşkınım hep kız tahmin ediyordum en azından birini
Abuuu evde saltanat sende olacak ev erkeklerle dolu olcak :) Allah kolaylık versin şimdiden Şaka şaka 3 sana aşık erkek olacak daha ne olsun Saglıkla al kucagına inşallah

Cinsiyetimiz belli oldu :))) tahminler kızdı ama inşallah erkek geliyor :) sağlıkla gelsin inşallah.
Hayırlı olsun bu sene genelde erkek sanırım :)
Abuuu evde saltanat sende olacak ev erkeklerle dolu olcak :) Allah kolaylık versin şimdiden Şaka şaka 3 sana aşık erkek olacak daha ne olsun Saglıkla al kucagına inşallah
Hiç sorma canım 3 erkekle işim var bilmem değişir mi bu saatten sonra birisi çok zor gösterdi. İnşallah sağlıkla gelsinler

Hem de ne yedim. Feci yiyordum, çok iyi bir hamilelik ti çok rahattım. Bunda o kadar enerjik değilim, bir de ikiz gerçekten çok farklıymış, çabuk yoruluyor insan 7 8 9. Ayları çok merak ediyorum[/QUOTE]
Aynen ya. Dün uyurken bel ağrısından canım çıktı. Ne tarafa dönsem fayda yok, bildiğin ezilmişgbiyim. Bu da erken başladı sanırım

AFP diye bir madde varmış. Bebekteki bazı hastalıkları belirliyormus. Doktor bana onu yapıcaz dedi.
Biz bu testi şüpheli kanser hastalarından istiyorduk . Ca125, afp gibi
Rutinde istenen bir test değil gebelikte diye biliyorum
Nerden kanıya varıp istedi senden doktorun

AFP bebegın omurılıgınde acıklı olup olmadıgına bakılan bir test. 4lü testin içinde. 16.haftada yapılıyor. 4lü test yaptırmak istemeyen hastalara tedbiren sadece AFP bakılıyor.Rutın sayılabilecek bir test aslında

Biz bu testi şüpheli kanser hastalarından istiyorduk . Ca125, afp gibi
Rutinde istenen bir test değil gebelikte diye biliyorum
Nerden kanıya varıp istedi senden doktorun
Bilmiyorum ki neden istedigini. Üçlü ve dörtlü test yerine bunu istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…