Bacak arası usttekiKızlar doktor bana bi üst verdi hiçbirşey anlamadım Ay sinirlerim bozuldu bana anlayıp anlatabilecek olan var mı ?evire çevire sinirim bozuldu Eki Görüntüle 2224754 Eki Görüntüle 2224759
Biri bacak arasida diğerini de normal bı poz verseymis haklısınKızlar doktor bana bi üst verdi hiçbirşey anlamadım Ay sinirlerim bozuldu bana anlayıp anlatabilecek olan var mı ?evire çevire sinirim bozuldu Eki Görüntüle 2224754 Eki Görüntüle 2224759
Ben hala hergun oglen yatıyorum çocuk dogunca evde de küçük çocuk var iyice uykuya hasret kalırız heraldeAynı durumdayız canım umudumu kestim ömür boyu böyle uyuşuk üşengeç halsiz birşey oldum diyorum
Benim için en büyük problem bu şimdiden stresi sardı. Ücretsiz izin olayını zorlamam lazım ama tek eşimin maaşıyla zorlanırız diye düşünüyorumDaha erken ama bir şey sorucam.calisan anneler çocuğunuza kim bakacak. Ücretsiz izin mi kullanacaksiniz
Az önce kaynana baksaydi bakıcıya tercih edeceğimi farkedip dehşete düştüm
Eşimin düşüncesini dile getirmişsinErkekse zor değişme olasılığı Aman neyse bir ikiz daha yaparsın iki kız olur onlarda ohh
Bende öyle valla hiç birseye kalkmıyo elim.ne yemek yapasım var ne bişey.ki ben sabah 10 da hergün yemeğimi yapan insandım şimdi 11 de uyanıyorumBen de gecmryrn bir grip de var ondan mı hamilelikten mi yoksa cidden artık hep boyle mı surecek bilmiyorum moralim de acayip bozuk oluyor bu sekilde canım bir an once gecse gıtse her neyse
Ah canım cok zor gecıyor cok. Evde kucuk bebek olunca ıyıce zor Allah kolaylık versin tum darda olanlaraBende öyle valla hiç birseye kalkmıyo elim.ne yemek yapasım var ne bişey.ki ben sabah 10 da hergün yemeğimi yapan insandım şimdi 11 de uyanıyorum
Ayy çok zor yaa inşallah yarın daha iyi olursun.İnşallah canım bugun iyice fena oldum bir gecmedi gitti
İnşallah canım eşim gelsin acile gidicem gene serum takarlar belki.Hayatımda boyle olmamıstım.Dua edin nolur.Geçsin bir an önce kızımla da ilgilenemiyorum bu sekılde.cok üzülüyorum.Hatta ikinci cocuk için acele mi ettim diye dusunmeye basladım.Pişman değilim ama korkuyorum ikisine de yetebilecekmiyim diyeAyy çok zor yaa inşallah yarın daha iyi olursun.
Ye canım ya faydalı hatta, benim midem kabul etse ne yerdim cok da severimKızlar bişey sorucam, balıkçıya gidicez de çiğ soğan yiyebilir miyim? Yasak mı
Canım cok gecmis olsun, insallah toparlarsın, ikisine de yetersin bugunler de gececekİnşallah canım eşim gelsin acile gidicem gene serum takarlar belki.Hayatımda boyle olmamıstım.Dua edin nolur.Geçsin bir an önce kızımla da ilgilenemiyorum bu sekılde.cok üzülüyorum.Hatta ikinci cocuk için acele mi ettim diye dusunmeye basladım.Pişman değilim ama korkuyorum ikisine de yetebilecekmiyim diye
İnşallah canım inşallah moral olarak da çöktüm resmenCanım cok gecmis olsun, insallah toparlarsın, ikisine de yetersin bugunler de gececek
Ay ben salak gbi yemiyordumcanım çekmesine rağmen. Şimdi domates, soğan bi çekti canımYe canım ya faydalı hatta, benim midem kabul etse ne yerdim cok da severim
Moralini hiç bozma, muhtemelen grip tetikledi, normalde bile cok yorgunuz hem hastalik hem bebek seni cok iyi anlıyorum hic kolay degil ,söyle yatim uzanayım durumları da olmuyor gece uykusu desen o da yok aslinda sen cok güçlü bir annesinİnşallah canım inşallah moral olarak da çöktüm resmen
İnşallah canim, afiyet olsunAy ben salak gbi yemiyordumcanım çekmesine rağmen. Şimdi domates, soğan bi çekti canımsen de 14-15. Haftalatda benim gbi rahatlarsın inş canımmm
Yemin ederim son cumlen aglattı beni.Vok hassaslastım gucsuz hissediyorum inşallah gececek dua edın nolurMoralini hiç bozma, muhtemelen grip tetikledi, normalde bile cok yorgunuz hem hastalik hem bebek seni cok iyi anlıyorum hic kolay degil ,söyle yatim uzanayım durumları da olmuyor gece uykusu desen o da yok aslinda sen cok güçlü bir annesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?