2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Cok geçmiş olsun canm

Yemin ederim son cumlen aglattı beni.Vok hassaslastım gucsuz hissediyorum inşallah gececek dua edın nolur
Canım muhakkak geçecek, zamanı için birşey diyemem ama bunlar gelip geçici korkular. Şuan bilinmezden korkuyorsun, gözünde büyütüyorsun. Bende de panik atak ve anksiyete var, 2-3 senedir ilaçsız hamilelik nasıl geçer yapamam, edemem diye hamileliği hep öteledim ama başıma gelince bir güç geldi, boşuna bunca zaman korkmuşum oldum. Eminim sen de atlatıcaksın, şuan korkman vs. O kadar insani ve normal ki. Şimdi kolay konuşuyo gibi gözükebilirm ama zamanında güçsüz hissettiğim, çok zorlandığım ve hayatta geçmicek diye ağladığım günler oldu ama geçti, geçiyor işte. Sen de toparlanacaksın buna inan

İnanmak istiyorum canım. Benim de anksiyete gecmişim var cok zordur bılırım. Rabbim ogunlere dondurmesin

İnanmak istiyorum canım. Benim de anksiyete gecmişim var cok zordur bılırım. Rabbim ogunlere dondurmesin
Canımm anksiyete dediğimiz şey de beynimizin bize oyunu. Yaratan ve sonra ondan korkan gene biziz. Gerekirse destel al uzman birinden. Ben de 2 bebek bekliyorum ve cok zorlanıcam eminim ama millet nasıl yapıyorsa ben de yapacağım. Senin, benim neyimiz eksik. İnsan psikolojik olarak düştüğü zaman sağlıklı da düşünemez, ben en iyi şekilde çocuklarına bakacağına eminim...

Canım tedavi gordum 2 sene. Yaklasık 3 senedir ilaç kullanmıyorum tedavim bitti. İnşallah her sey guzel olur

Depresyon da sezonluk bir duygu. Çoğu zaman güçsüz hissediyoruz hepimiz ama insan umutsuz hayalsiz yasayamaz. inşallah senin ki de geçici kuzum. Halsizlik kaynaklıdır diye düşünüyorum. Yarın çok güzel bir güne uyanicaksin inşallah :)

Pazar gününü evde uykulu geçirenlerde ben:)
Hep uykum geliyor
Pazar günü demek temizlik demek benim için   tüm evi sildim süpürdüm. Dışarıda yemek yedik allahtan. Kızı yıkadım. Daha mutfağı toplayıp duş alıp yatmam sabah 6 da kalkıp kızı okula bırakıp işe gitmem lazım yaaaaaaaa.

Ben duş aldım yatcam yedi bucukta kalkcam ama gribim ondan da karamsar olabıilirim diyordum ki altıda kalcam demişsin llililililililiAllah kolaylık versin hepimizeee

Oo ellerine sağlık ya benım evım temız. Genelde babamlarda kalıyorum eşim yurtdışında bu yüzden cok kirlenmiyor haftada bir evime geliyorum iki gün kalıp gidiyorum ama insanın evı gibisi yok :) seninde koşuşturmalı bir hayatın var ben evlenince işi bıraktım :)

Ne şanslısın. Keşke ben de babamlatda kalabilsrm . Şikayetim yok ama kuzulara feda olsun. İş için mi yurt dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…