Cok geçmiş olsun canmİnşallah canım eşim gelsin acile gidicem gene serum takarlar belki.Hayatımda boyle olmamıstım.Dua edin nolur.Geçsin bir an önce kızımla da ilgilenemiyorum bu sekılde.cok üzülüyorum.Hatta ikinci cocuk için acele mi ettim diye dusunmeye basladım.Pişman değilim ama korkuyorum ikisine de yetebilecekmiyim diye
Cok tesekkur ederimCok geçmiş olsun canm
Canım muhakkak geçecek, zamanı için birşey diyemem ama bunlar gelip geçici korkular. Şuan bilinmezden korkuyorsun, gözünde büyütüyorsun. Bende de panik atak ve anksiyete var, 2-3 senedir ilaçsız hamilelik nasıl geçer yapamam, edemem diye hamileliği hep öteledim ama başıma gelince bir güç geldi, boşuna bunca zaman korkmuşum oldum. Eminim sen de atlatıcaksın, şuan korkman vs. O kadar insani ve normal ki. Şimdi kolay konuşuyo gibi gözükebilirm ama zamanında güçsüz hissettiğim, çok zorlandığım ve hayatta geçmicek diye ağladığım günler oldu ama geçti, geçiyor işte. Sen de toparlanacaksın buna inanYemin ederim son cumlen aglattı beni.Vok hassaslastım gucsuz hissediyorum inşallah gececek dua edın nolur
İnanmak istiyorum canım. Benim de anksiyete gecmişim var cok zordur bılırım. Rabbim ogunlere dondurmesinCanım muhakkak geçecek, zamanı için birşey diyemem ama bunlar gelip geçici korkular. Şuan bilinmezden korkuyorsun, gözünde büyütüyorsun. Bende de panik atak ve anksiyete var, 2-3 senedir ilaçsız hamilelik nasıl geçer yapamam, edemem diye hamileliği hep öteledim ama başıma gelince bir güç geldi, boşuna bunca zaman korkmuşum oldum. Eminim sen de atlatıcaksın, şuan korkman vs. O kadar insani ve normal ki. Şimdi kolay konuşuyo gibi gözükebilirm ama zamanında güçsüz hissettiğim, çok zorlandığım ve hayatta geçmicek diye ağladığım günler oldu ama geçti, geçiyor işte. Sen de toparlanacaksın buna inan
Canımm anksiyete dediğimiz şey de beynimizin bize oyunu. Yaratan ve sonra ondan korkan gene biziz. Gerekirse destel al uzman birinden. Ben de 2 bebek bekliyorum ve cok zorlanıcam eminim ama millet nasıl yapıyorsa ben de yapacağım. Senin, benim neyimiz eksik. İnsan psikolojik olarak düştüğü zaman sağlıklı da düşünemez, ben en iyi şekilde çocuklarına bakacağına eminim...İnanmak istiyorum canım. Benim de anksiyete gecmişim var cok zordur bılırım. Rabbim ogunlere dondurmesin
Canım tedavi gordum 2 sene. Yaklasık 3 senedir ilaç kullanmıyorum tedavim bitti. İnşallah her sey guzel olurCanımm anksiyete dediğimiz şey de beynimizin bize oyunu. Yaratan ve sonra ondan korkan gene biziz. Gerekirse destel al uzman birinden. Ben de 2 bebek bekliyorum ve cok zorlanıcam eminim ama millet nasıl yapıyorsa ben de yapacağım. Senin, benim neyimiz eksik. İnsan psikolojik olarak düştüğü zaman sağlıklı da düşünemez, ben en iyi şekilde çocuklarına bakacağına eminim...
Pazar günü demek temizlik demek benim için  Pazar gününü evde uykulu geçirenlerde ben:)
Hep uykum geliyor
Ben duş aldım yatcam yedi bucukta kalkcam ama gribim ondan da karamsar olabıilirim diyordum ki altıda kalcam demişsin llililililililiPazar günü demek temizlik demek benim için  tüm evi sildim süpürdüm. Dışarıda yemek yedik allahtan. Kızı yıkadım. Daha mutfağı toplayıp duş alıp yatmam sabah 6 da kalkıp kızı okula bırakıp işe gitmem lazım yaaaaaaaa.
Amiiin. Herşey kuzular için ne de olsa. İyi gecelerrrr
Ben duş aldım yatcam yedi bucukta kalkcam ama gribim ondan da karamsar olabıilirim diyordum ki altıda kalcam demişsin llililililililiAllah kolaylık versin hepimizeee
Maşaallah güzel kadın güzel anne güzel göbek.Allah nazardan saklasın
Çok teşekkür ederimKestiğin halde maşallah ben de çok beğendim
Ay canım benim çok teşekkür ederimMaşaallah güzel kadın güzel anne güzel göbek.Allah nazardan saklasın
Oo ellerine sağlık ya benım evım temız. Genelde babamlarda kalıyorum eşim yurtdışında bu yüzden cok kirlenmiyor haftada bir evime geliyorum iki gün kalıp gidiyorum ama insanın evı gibisi yok :) seninde koşuşturmalı bir hayatın var ben evlenince işi bıraktım :)Pazar günü demek temizlik demek benim için  tüm evi sildim süpürdüm. Dışarıda yemek yedik allahtan. Kızı yıkadım. Daha mutfağı toplayıp duş alıp yatmam sabah 6 da kalkıp kızı okula bırakıp işe gitmem lazım yaaaaaaaa.
Çoksun tabii canım kaç yıldır bunun için uğraşıyoruzDeğişiyor kişiden kişiye canım çıksın amannnn boşver
Ne şanslısın. Keşke ben de babamlatda kalabilsrm . Şikayetim yok ama kuzulara feda olsun. İş için mi yurt dışındaOo ellerine sağlık ya benım evım temız. Genelde babamlarda kalıyorum eşim yurtdışında bu yüzden cok kirlenmiyor haftada bir evime geliyorum iki gün kalıp gidiyorum ama insanın evı gibisi yok :) seninde koşuşturmalı bir hayatın var ben evlenince işi bıraktım :)
Evet öyle ama eşim yanımda değil özlüyor insanNe şanslısın. Keşke ben de babamlatda kalabilsrm . Şikayetim yok ama kuzulara feda olsun. İş için mi yurt dışında
Tadını çıkaralım Bi an önce çıksın missÇoksun tabii canım kaç yıldır bunun için uğraşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?