2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ayyy kendime uyarladım bak :))) tek prenses olma fikri güzelmiş :))

Günaydın kızlar bizde cinsiyetimizi öğrendik tahminen kız dedi ama yanılma payı olabileceğini söyledi bizde akşamına eşimle parti düzenledik ailelerimizi söylemek için çok heyecanlıydı çok güzeldi her şey. Bidahakinde doktor kontrolümüzde cinsiyet konusunda süpriz bir durum olmaz heralde :) emin olmasa söylemezdi diye düşünüyorum.

canım inş değişmez bizde cinsiyet partisi yaptık hemen

kızlar 1. sayfada cinsiyet bölümüde varmış kübraya belli olanlarımız yazalımda orada da görelim yoksa merak ediyoruz herkesi tek tek :))

Aayy ne güzel çok güzel bir ortam heyecan verici oluyor iyiki yaptık diyorum ben :) Bu arada sizinde hayırlı olsun bebeğiniz canım.
evet ya iyi ki yaptık bizde vallahi. Bir kez yaşıyoruz sonuçta :)) sağol canım seninki de hayırlı olsun inşallah

Rabbim mecbur bırakmazsa düşünmüyorum canım.
Anladım canım bizim ilk ikili tarama testimizde çok şükür bir sıkıntımız olmadı en son gittiğimde de ultrosonda da iyi dedi dörtlü tarama testi istedi ayrıntılı ultroson. Bebeğin organlarını detaylı görmek için herhangi bir sıkıntı olduğunda önlem amaçlı olması gerektiğini söyledi. Allah korusun Rabbim hiçbirimizi yaşatmasın bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımızı alalım.

Seni de ben çok iyi anlıyorum bende de anksiyeti bozukluğu var ve bazen gerçekten çok zor oluyor kafanın içindeki bitmek bilmeyen kaygılarınla baş edebilmek Rabbim hepimize güç kuvvet sağlık versin

kızlar sizlere birşey danışıcaktım. biraz moralim bozuk bu konuda da. ben hiç kilo almadım. biraz verdim bile. iştahım pek yok ama yine çok şükür yiyorum son 2 haftadır. yine de kilo almadım. sizin kilo durumları nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…