Lütfen güçlü ol bütün anneler çok güçlüdür. Ben tüp bebek tedavisi gördüm ve kendimi o kadar güçsüz halsiz hisettim ki iğneleri yarida bırakacaktım duygusal olarak kötüydüm ama sonra topladım kendimi devam ettim yoluma seninki de geçici hamilelik hormonlar yoruyor insanı inşallah seninki de geçecek .
Uzun zaman görmeyince aklımız onlarda kalıyor canım sana hak veriyorum bir ay kontrol süresi uzun ya . Hareketlerini hissetmeye başladığımız zaman daha rahat oluruz
Uzun zaman görmeyince aklımız onlarda kalıyor canım sana hak veriyorum bir ay kontrol süresi uzun ya . Hareketlerini hissetmeye başladığımız zaman daha rahat oluruz
Oo ellerine sağlık ya benım evım temız. Genelde babamlarda kalıyorum eşim yurtdışında bu yüzden cok kirlenmiyor haftada bir evime geliyorum iki gün kalıp gidiyorum ama insanın evı gibisi yok :) seninde koşuşturmalı bir hayatın var ben evlenince işi bıraktım :)
Allah yardimcin olsun canim ilk hamileliğimde benimde esim yanimda değildi. Ama bebeği kucağına alınca geçiyor gidiyor hersey inan
Ins. Doğumdan sonra buluşursunuz.
günaydın arkadaşlar. annem geldi cenazemiz oldu kısa bir yolculuk yaptım korkarak ama çok şükür iyi geçti 3 günlük yolculuk. bulantılar arada bi vuruyor ama genelde iyiyim sanırım. dün uykudan kendimi alamadım. niye öyle oldum anlamadım pıtırcık uyumak istedi diyor uyuyorum:)
Günaydın kızlar, hepimiz için hayirli ve hayirlara vesile bir hafta olur inşallah. Ben de sabahtan beri iş yerinde boyleyim. En çok akşam oluyor benim sabahı boyleyse bugün akşam napar beni