- 4 Kasım 2018
- 293
- 834
- 23
- 35
Ben de öyle. Özellikle kontrol günü yaklastıkca daha cok sarıyor bu sıkıntı onu farkettim doktordan geldıkten sonra bir haftaya kadar rahatım sonra kafaya takıyorum inşallah iyilerdir pıtırfıklarımızAynen canım ya Bi görsem bebeğimi rahatlicam 2 gündür aşırı aklımı taktım gerçekten başka Bi yolu olsa yada oynasalar bilsek ne geçmez zamanmış
inşallah canım inşallah hem gün say hem bebeği merak et zor ama geçicek inşallah iyilerBen de öyle. Özellikle kontrol günü yaklastıkca daha cok sarıyor bu sıkıntı onu farkettim doktordan geldıkten sonra bir haftaya kadar rahatım sonra kafaya takıyorum inşallah iyilerdir pıtırfıklarımız
Bende daha hiç almadım yavas yavas alınır sanırım vıtamınlere baslayınca alınırmıs zaten rahat ol bence .ben meyve ve proteinli seyler yıyorum elbet bebişe gidiyordur kilo almamak daha iyi degilmi :)kızlar sizlere birşey danışıcaktım. biraz moralim bozuk bu konuda da. ben hiç kilo almadım. biraz verdim bile. iştahım pek yok ama yine çok şükür yiyorum son 2 haftadır. yine de kilo almadım. sizin kilo durumları nedir?
Çok iyi anlıyorum insan zorlanınca öyle düşünüyor ama böyle düşünmemek lazım kaderde varmış ve inşallah geliyor Allahın takdiri. Çok geçmiş olsun.İnşallah canım eşim gelsin acile gidicem gene serum takarlar belki.Hayatımda boyle olmamıstım.Dua edin nolur.Geçsin bir an önce kızımla da ilgilenemiyorum bu sekılde.cok üzülüyorum.Hatta ikinci cocuk için acele mi ettim diye dusunmeye basladım.Pişman değilim ama korkuyorum ikisine de yetebilecekmiyim diye
öyle ama annem geldi kilo almadığımı görünce söylenmeleri daha da arttı bende iyice endişe ettim. bebek besleniyor mudur acaba diye meraktayım. doktorun verdiği vitamini de kullanamıyorum. yeni gideceğim doktora vitamin takviyesini de danışırım diye yeni bir şey başlamadım.Bende daha hiç almadım yavas yavas alınır sanırım vıtamınlere baslayınca alınırmıs zaten rahat ol bence .ben meyve ve proteinli seyler yıyorum elbet bebişe gidiyordur kilo almamak daha iyi degilmi :)
kızlar sizlere birşey danışıcaktım. biraz moralim bozuk bu konuda da. ben hiç kilo almadım. biraz verdim bile. iştahım pek yok ama yine çok şükür yiyorum son 2 haftadır. yine de kilo almadım. sizin kilo durumları nedir?
Benimki de öyle meraktan ölüyor ama bekleyelim deyip duruyor :)Evet bide benim eşimde şey var doktor ne dediyse o
Canım bende hiç almadım daha 7 kiloya yakın verdim hala kusuyorum. Bebek hwr türlü beslenip büyüyor canım yemediğimiz kendimize zarar depolar bitiyorkızlar sizlere birşey danışıcaktım. biraz moralim bozuk bu konuda da. ben hiç kilo almadım. biraz verdim bile. iştahım pek yok ama yine çok şükür yiyorum son 2 haftadır. yine de kilo almadım. sizin kilo durumları nedir?
MaşallahBuda benim göbüşüm
Canım sıkma canını genelde bana da söylenen 6. aydan sonra daha fazla kilo alımı oluyormuş. Ben 58 kg ile hamile kaldım şu anda 61,5-62 kg arasında oynuyorum.kızlar sizlere birşey danışıcaktım. biraz moralim bozuk bu konuda da. ben hiç kilo almadım. biraz verdim bile. iştahım pek yok ama yine çok şükür yiyorum son 2 haftadır. yine de kilo almadım. sizin kilo durumları nedir?
Daha cok baslardayız aslında .anladım canımöyle ama annem geldi kilo almadığımı görünce söylenmeleri daha da arttı bende iyice endişe ettim. bebek besleniyor mudur acaba diye meraktayım. doktorun verdiği vitamini de kullanamıyorum. yeni gideceğim doktora vitamin takviyesini de danışırım diye yeni bir şey başlamadım.
anladım canım yapmakta fayda var tabi ki peki ne zaman yaptıracaksın ?Anladım canım bizim ilk ikili tarama testimizde çok şükür bir sıkıntımız olmadı en son gittiğimde de ultrosonda da iyi dedi dörtlü tarama testi istedi ayrıntılı ultroson. Bebeğin organlarını detaylı görmek için herhangi bir sıkıntı olduğunda önlem amaçlı olması gerektiğini söyledi. Allah korusun Rabbim hiçbirimizi yaşatmasın bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımızı alalım.
Canım ben gurbetteyim maalesef. Ama eşimin ailesine güveniyorum canım o konuda içim rahat inşallah.Seninde mi? Akrabanin bakması nasıl olur tereddutteyim ya. Bir de eşin tarafı ya.
Şubatın ilk haftası canım.anladım canım yapmakta fayda var tabi ki peki ne zaman yaptıracaksın ?
Kızlar kilo alamayanlar sevinsin bence sonra o kiloları vermek hiç kolay olmuyorBende kilo almadım daha çok başlardayiz
Dert etmeyın :)
Yani almasamda olur bebek alsın:)
3,5 kg verdim 1.5 kg aldım bu can sıkacak bir konu değil canımkızlar sizlere birşey danışıcaktım. biraz moralim bozuk bu konuda da. ben hiç kilo almadım. biraz verdim bile. iştahım pek yok ama yine çok şükür yiyorum son 2 haftadır. yine de kilo almadım. sizin kilo durumları nedir?
dörtlüyü 16. haftada yapıyorlar diye biliyorum canım ama.Şubatın ilk haftası canım.
En çok korktuğum hamilelik dönemiydi ama genede 6. Haftada İlk şokumu yaşadım, hormonların fiziksel/mental olarak beni bu kadar zorlayacağını tahmin etmiyordum ama zorladım kendimi, belki ilk defa telkinlerim işe yaradı(sanırım bebeklerin gücü) ve 1 haftaya kalmadan o dönemi atlattım. Zaten korktuğumuz şeylerin altı boş, hassaslığımızdan, belki mükemmelliyetçiliğimizden kaynaklanıyor ama hiççç gerek yok canım. Bebişin doğduktan sonra ve sana güldüğü ilk an “iyi ki doğurmuşum, herşey yolunda, çok şanslıyım” diyeceğiz, o yüzden bu korkular sadece yalancı. İnşallah içimizdeki güçle bu dönemi öyle ya da böyle atlatacağız, hiç korkmaSeni de ben çok iyi anlıyorumbende de anksiyeti bozukluğu var ve bazen gerçekten çok zor oluyor kafanın içindeki bitmek bilmeyen kaygılarınla baş edebilmek Rabbim hepimize güç kuvvet sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?