2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım ben de yeni öğrendim hamilelik doneminde sağım onerilmiyor diye bir araştır istersen
Canım 1 haftadır bıraktım ben de ama oncesınde sorduğum doktorlar sagımla emzırmek arasında bıyolojık acıdan fark yok salgılanan hormonlar aynı demişti

Kızlar bişey sorucam bu tuvalet gelmesi yüzünden gece uykumdan uyanıyorum normalde son 3 ay olması gerekmiyo mu

Kızlar bişey sorucam bu tuvalet gelmesi yüzünden gece uykumdan uyanıyorum normalde son 3 ay olması gerekmiyo mu
Ben geceden sabaha kadar 6-7 defa geciyorum normal diyorlar rahim baskı yapıyor idrar torbasına . Hatta bazen gecmek bile istemiyorum wc ama mecbur:)

Sıkma canını dua et. Ablama da öyle dediler kesin engelli dediler hatta ama sağlıklı doğdu!! Lütfen Allah'a güven ne olursa olsun Allah sana kaldıramayacağın yükü vermez ayrıca zaten inşallah hiçbir şey yoktur testler sadece ihtimalleri gösterir. Allah'tan ümit kesilmez.

İnşallah olumlu sonuç alırsınız .
Ne zaman yapılacak amniosentez?
İçini ferah tut

Ben geceden sabaha kadar 6-7 defa geciyorum normal diyorlar rahim baskı yapıyor idrar torbasına . Hatta bazen gecmek bile istemiyorum wc ama mecbur:)
ne bilim 3-4-5 rahat geçer 6. aydan sonra baskılar başlar diye biliyorum altıma yapıcam diye çok korkuyorum

Canım 1 haftadır bıraktım ben de ama oncesınde sorduğum doktorlar sagımla emzırmek arasında bıyolojık acıdan fark yok salgılanan hormonlar aynı demişti
Bir grup var emzirme sanatı diye orda yazmıstı biri, ben de tam araştırmadım, ama bilgin olsun diye yazdım

İnşallah canım cok istiyorum ikisi de emzirmek, zorlanmıyorum aksine bu ara sütun tadi degisiyor birakmaz diye dua ediyorum muhteşem bir duygu bence tandem annelik, ama beslenmemize dikkat etmemiz lazım..
Edemiyorum maalesef midem çok kötü çok kustum zayıfladım hafifliyor yavaş yavaş inşallah geçer o zaman daha dikkatli olurum. Benim oğlum çok düşkün memeye henüz etkilenmedi tat değişikliiinden filan

İnşallah bulantılar gecer bir an önce, önemli olan emme refleksini unutmaması, belki emzirme sıklığını azaltabilirsin..

Bir grup var emzirme sanatı diye orda yazmıstı biri, ben de tam araştırmadım, ama bilgin olsun diye yazdım
O grubu bılıyorum canım bir ara uye olmustum. Biraz uclarda ne yazık kı o grup sanki anne sutunu degıl de meme emmeyi savunur bır halleri oluyor cogu zaman. Yıne de cok tesekkur ederim

O grubu bılıyorum canım bir ara uye olmustum. Biraz uclarda ne yazık kı o grup sanki anne sutunu degıl de meme emmeyi savunur bır halleri oluyor cogu zaman. Yıne de cok tesekkur ederim
Evet bence de cok uç, ama soru sorunca çok yardımcı oluyorlar sen elinden geleni yapıyorsun ben ise giderken iki saatte bir sagim yapiyordum normalde bebegin 5 dk da boşalttigi memeyi biz sağım yaparak 30-40 dk uğraşıyoruz hic kolay değil 15 ay gece gündüz sagim yapmak..

Gercekten cok zordu canım aslında daha da sagardım ama hem kızım isteksizlestı hem de cok bitkin dusmeye basladım.İnşallah ikinci bebiş emer o zaman daha rahat olur

Gercekten cok zordu canım aslında daha da sagardım ama hem kızım isteksizlestı hem de cok bitkin dusmeye basladım.İnşallah ikinci bebiş emer o zaman daha rahat olur
İnşallah canım memeye düşkün bir bebegin olsun ins.

İnşallah Yarın sabah sonuçlar 3 haftaya çıkar dediler 3 hafta beklemek var bir de
Geçmiş olsun inşallah amniyosentez temiz gelir bu sonuçlar kesin tanıyı vermiyor Allah büyük sağlıkla doğan şok bebek var böyle söylenip. Elimizden gelen dua ve Allah’a sığınmak inşallah hayırlı haberler alırsın

Kizlar dişim feci agriyor sol tarafta ki altli üstlü bütün dişlerim agriyor ne yapacağım bilmiyorim

Kizlar dişim feci agriyor sol tarafta ki altli üstlü bütün dişlerim agriyor ne yapacağım bilmiyorim
Geçmiş olsun canım bu dönemde tedavi ediliyor dra git bence daha kötü olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…