Yani kuralı tam bilmiyorum ama nolur nolmaz söyleyim dedim deBen reklam yapmıyorum tatlım. ama öyle anlaşılıyor olabilir tabi.
Canım 1 haftadır bıraktım ben de ama oncesınde sorduğum doktorlar sagımla emzırmek arasında bıyolojık acıdan fark yok salgılanan hormonlar aynı demiştiCanım ben de yeni öğrendim hamilelik doneminde sağım onerilmiyor diye bir araştır istersen
Ben geceden sabaha kadar 6-7 defa geciyorum normal diyorlar rahim baskı yapıyor idrar torbasına . Hatta bazen gecmek bile istemiyorum wc ama mecbur:)Kızlar bişey sorucam bu tuvalet gelmesi yüzünden gece uykumdan uyanıyorumnormalde son 3 ay olması gerekmiyo mu
Sıkma canını dua et. Ablama da öyle dediler kesin engelli dediler hatta ama sağlıklı doğdu!! Lütfen Allah'a güven ne olursa olsun Allah sana kaldıramayacağın yükü vermez ayrıca zaten inşallah hiçbir şey yoktur testler sadece ihtimalleri gösterir. Allah'tan ümit kesilmez.Selam arkadaşlar; bende temmuz sonu anne olma yolunda ilerleyen annelerdenim, ya da annelerdendim... 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.
İnşallah olumlu sonuç alırsınız .Selam arkadaşlar; bende temmuz sonu anne olma yolunda ilerleyen annelerdenim, ya da annelerdendim... 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.
ne bilim 3-4-5 rahat geçer 6. aydan sonra baskılar başlar diye biliyorum altıma yapıcam diye çok korkuyorumBen geceden sabaha kadar 6-7 defa geciyorum normal diyorlar rahim baskı yapıyor idrar torbasına . Hatta bazen gecmek bile istemiyorum wc ama mecbur:)
İnşallah Yarın sabah sonuçlar 3 haftaya çıkar dediler 3 hafta beklemek var bir deİnşallah olumlu sonuç alırsınız .
Ne zaman yapılacak amniosentez?
İçini ferah tut
Bir grup var emzirme sanatı diye orda yazmıstı biri, ben de tam araştırmadım, ama bilgin olsun diye yazdımCanım 1 haftadır bıraktım ben de ama oncesınde sorduğum doktorlar sagımla emzırmek arasında bıyolojık acıdan fark yok salgılanan hormonlar aynı demişti
Edemiyorum maalesef midem çok kötü çok kustum zayıfladım hafifliyor yavaş yavaş inşallah geçer o zaman daha dikkatli olurum. Benim oğlum çok düşkün memeye henüz etkilenmedi tat değişikliiinden filanİnşallah canım cok istiyorum ikisi de emzirmek, zorlanmıyorum aksine bu ara sütun tadi degisiyor birakmaz diye dua ediyorum muhteşem bir duygu bence tandem annelik, ama beslenmemize dikkat etmemiz lazım..
İnşallah bulantılar gecer bir an önce, önemli olan emme refleksini unutmaması, belki emzirme sıklığını azaltabilirsin..Edemiyorum maalesef midem çok kötü çok kustum zayıfladım hafifliyor yavaş yavaş inşallah geçer o zaman daha dikkatli olurum. Benim oğlum çok düşkün memeye henüz etkilenmedi tat değişikliiinden filan
O grubu bılıyorum canım bir ara uye olmustum. Biraz uclarda ne yazık kı o grup sanki anne sutunu degıl de meme emmeyi savunur bır halleri oluyor cogu zaman. Yıne de cok tesekkur ederimBir grup var emzirme sanatı diye orda yazmıstı biri, ben de tam araştırmadım, ama bilgin olsun diye yazdım
Evet bence de cok uç, ama soru sorunca çok yardımcı oluyorlar sen elinden geleni yapıyorsun ben ise giderken iki saatte bir sagim yapiyordum normalde bebegin 5 dk da boşalttigi memeyi biz sağım yaparak 30-40 dk uğraşıyoruz hic kolay değil 15 ay gece gündüz sagim yapmak..O grubu bılıyorum canım bir ara uye olmustum. Biraz uclarda ne yazık kı o grup sanki anne sutunu degıl de meme emmeyi savunur bır halleri oluyor cogu zaman. Yıne de cok tesekkur ederim
Gercekten cok zordu canım aslında daha da sagardım ama hem kızım isteksizlestı hem de cok bitkin dusmeye basladım.İnşallah ikinci bebiş emer o zaman daha rahat olurEvet bence de cok uç, ama soru sorunca çok yardımcı oluyorlar sen elinden geleni yapıyorsun ben ise giderken iki saatte bir sagim yapiyordum normalde bebegin 5 dk da boşalttigi memeyi biz sağım yaparak 30-40 dk uğraşıyoruz hic kolay değil 15 ay gece gündüz sagim yapmak..
İnşallah canım memeye düşkün bir bebegin olsun ins.Gercekten cok zordu canım aslında daha da sagardım ama hem kızım isteksizlestı hem de cok bitkin dusmeye basladım.İnşallah ikinci bebiş emer o zaman daha rahat olur
Geçmiş olsun inşallah amniyosentez temiz gelir bu sonuçlar kesin tanıyı vermiyor Allah büyük sağlıkla doğan şok bebek var böyle söylenip. Elimizden gelen dua ve Allah’a sığınmak inşallah hayırlı haberler alırsınİnşallah Yarın sabah sonuçlar 3 haftaya çıkar dediler 3 hafta beklemek var bir de
İnşallah canım aminnnnnİnşallah canım memeye düşkün bir bebegin olsun ins.
Geçmiş olsun canım bu dönemde tedavi ediliyor dra git bence daha kötü olmadanKizlar dişim feci agriyor sol tarafta ki altli üstlü bütün dişlerim agriyor ne yapacağım bilmiyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?