- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
Allah razı olsun cnm insallah inşallah insallah.İnşallah zamanla düzelir canım Allah şifa versin bebeğine
Ben kelle paça yiyorum işkembe de temiz yapılırsa yenir canim. Çok sık yemiyorum sadece sakatatlariKizlar kelle paca iskembe bunlarda mi yenmiyo
Allah kolaylık versin, sağlıkla gir çık inşallah.Kizlar iyi aksamlar yarin dikis ameliyatim var lutfen dua edin erken dogum riskim var yarin sabah 9 da
Duaya cok ihtiyacim var
Rabbim herkesin evladini annesine babasina bagislasin ins
Çok geçmiş olsun, açıklaması ne oldu, dualarımız seninle.Merhaba kızlar bugün perinatolojiye gittim ömür iliğinde eğrilik varmış. Iki hafta sonra tekrar gidecem . Dualarınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razi olsun. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun inşallah.
:):):) Kanama alanı olmamasına çok sevindim. Bence kız :):)Eki Görüntüle 2225629 Kendi dr uma 20 gün sonra gitmem gerekiyordu 10 gündür özledim dedim devlet hastanesine gittim bgn kanama alanımı da merak edip. Kanama alanı kalmamış arada saplanan sancılar için bebek alt tarafta 16. Haftadan sonra daha rahat olursun bolca su iç dedi. Önceden suyu çok seven ben artık zorlanıyorum midemi bulandıracak gibi geliyor ama. Cinsiyete söylemedi çok hareketli dedi. Us biraz net değil gibi geldi ama koyayım yine de tahminlere açığımhayırlı geceler cümleten
Benimde kizim 20 aylik. Buda kiz. Alisveris heyecanim yok ufak tefek yenilerden alirim tamam:) hepsini cikardim baktim optum kokladim. Duygulandim. Minicik minicik herseySenin gecti mi canım ben halen o kadar su incelediğim icin zor geçecek gibi duruyor...ilaçları da bitirdim çünkü
Benim farkli 2 doktorda kiz dedi gösterdiler hatta...
Izimdrn de basından beri hep kiz geçiyor ama değişirse bende gerçekten şoka girerim. Benim oğlumdan kalan bir sürü şey var son aylara kadar birsey almayı düşünmüyorum oyuzden netleşince artik hastane cikisi fln alırım.
Daha ögrenemedim. Ama bu sefer okadar sabirli degilim. Randevum 1.2. De.insallah ultrason yapar. Peki sen ögrenebildinmi?
Günaydın :)Günaydın
Ulaşabileceğin bir şeydir inşallah :):):)Kızlar günaydın, sabah sabah aserdim ya
Ulasilacak şey canım ama şu şehirde yapan yer olup olmadigini bile bilmiyoruz su an burda kimse yemiyor cunku bakacagim akşama artık. :)Ulaşabileceğin bir şeydir inşallah :):):)
Ben de çok zorlanıyorum hala emziriyorum ve tandem yapmayı düşünüyorum Ne olacak bilmiyorum çok zormuş benek küçükken hamile kalmakKızım 15 aylık oldu dogdugundan beri sutumu sagıp verdım.Hıc amam içmedi. Memeyi tutmadı. İki üç gündür vermiyorum artık.Cunku cıdden cok halsızım elim ayagım tutmuyor.Yıkık bir haldeyim.Aslında emzirmekte bebekler acısından sakınca yok ama anne için cok zor. Bir bebek kandan bir bebek memeden tüm vitamin mineral ne varsa cekıyor. Ben bir de cok zayıfım aslında bunyem saglamdır ama bu hamileliğim beni baya yıprattı sımdıden. Senin nasıl gıdıyor
Benim bu hamileliğim zor geçiyor.Ama olsun Allah buyuk bızım 19 20 ay olacak araları sızın kac ay olacak.Ben de çok zorlanıyorum hala emziriyorum ve tandem yapmayı düşünüyorum Ne olacak bilmiyorum çok zormuş benek küçükken hamile kalmak
17 18 arası çık küçükler henüz allah yardım etsin şu emme olayı canımı sıkıyor hala emziriyprum ama ben yapacam bilmiyorumBenim bu hamileliğim zor geçiyor.Ama olsun Allah buyuk bızım 19 20 ay olacak araları sızın kac ay olacak.
Benim de çok bulantı kusma oldu şimdi biraz hafifledi ama çok çektim zayıfladım bayaBenim bu hamileliğim zor geçiyor.Ama olsun Allah buyuk bızım 19 20 ay olacak araları sızın kac ay olacak.
Ben hep zayıftım zaten ama baya gucsuz dustum. 1 haftadır bıraktım emzırmeyı kızım da reddedıyordu zaten tadı degıstıgı için sanırım.Benim de çok bulantı kusma oldu şimdi biraz hafifledi ama çok çektim zayıfladım baya
Selam arkadaşlar; bende temmuz sonu anne olma yolunda ilerleyen annelerdenim, ya da annelerdendim... 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?