2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar iyi aksamlar yarin dikis ameliyatim var lutfen dua edin erken dogum riskim var yarin sabah 9 da
Duaya cok ihtiyacim var
Rabbim herkesin evladini annesine babasina bagislasin ins
Allah kolaylık versin, sağlıkla gir çık inşallah.

Çok geçmiş olsun, açıklaması ne oldu, dualarımız seninle.

:):):) Kanama alanı olmamasına çok sevindim. Bence kız :):)

Benimde kizim 20 aylik. Buda kiz. Alisveris heyecanim yok ufak tefek yenilerden alirim tamam:) hepsini cikardim baktim optum kokladim. Duygulandim. Minicik minicik hersey

Daha ögrenemedim. Ama bu sefer okadar sabirli degilim. Randevum 1.2. De.insallah ultrason yapar. Peki sen ögrenebildinmi?

malesef söylemedi ilk bebeğin azıcık daha merak et ihtimal olarak konuşmayım hem bir sonraki randevu da net söylerim dedi. yani gördü ama söylemedi merak edelim diye çok kızdım.

Ben de çok zorlanıyorum hala emziriyorum ve tandem yapmayı düşünüyorum Ne olacak bilmiyorum çok zormuş benek küçükken hamile kalmak

Selam arkadaşlar; bende temmuz sonu anne olma yolunda ilerleyen annelerdenim, ya da annelerdendim... 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.

Canım öncelikle çok üzüldüm gerçekten inşallah amniyosentezde herhangi anomali çıkmaz bebeğin sağlıklıdır tek duam bu yönde evet zor bi aşama daha önce başından neler geçti bilmiyorum ilk gebeliğin mi bilmiyorum sonuç kötü çıkarsa ne karar verirsin bilmiyorum bana düşmez ancak karnımda ölen 7 haftalık bebeği aldırmamak için nasıl direndiğimi nasıl bi acı yaşadığımı tarif dahi edemem. Kaç kere ultrasona girdim bekledim ki doktor yanılır belki diye kürtaj öncesi hastaneyi yıktım bi kere daha bakmazsanız ben çıkıp giderim dedim . Direndim ama olmadı Rabbim verdi Rabbim aldı. Şimdi hamileyim 15+3teyim başıma neler gelicek bilmiyorum şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki dünyada alıp verecek tek nefesi dahi olsa ben engel olmam. Asla ama asla aldırmayı aklımın ucundan geçirmem. İnşallah karar aşamasına bırakmasın Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…