2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar ameliyattan ciktim herkese dualariniz icin tesekkur ederim
Yanmam ve kasik agrim var 15 dk surdu
Prolutin depot 50p mg vurulduk 1 saate eve gidicem ins sukur bunuda atlattik darisi zamaninda gelen doguma ins
Çok geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla gelsin inşallah
Kızlar merhaba :))) bu hamileliğin balayının geldiğini nasıl anlıyorduk ya ne zaman gelecek
Bende merak ediyorum ne zaman gelecek hala bulantılarla uğraşıyorum

Allah bebeğini sağ salim ve sağlıklı sekilde sana bağışlasın canım çok uzuldum inşallah içine ferahlık verecek sonuçlar alirsin

Canım cok teşekkür ederim :) bulurum insallah. Kontrolden geldim iyiymisiz insallah. İkili test sordu dedim USG yeterli başka yaptirmayacagim.

Prolutin depot 50p mg vurulduk 1 saate eve gidicem ins sukur bunuda atlattik darisi zamaninda gelen doguma ins
Geçmiş olsun .Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Ense kalınlıklarımiz 0,8 mm ve 1 mm çıktı kızlar doktor iyi dedi. Başka test yaptirmicam. Birsuru vitamin verdi hiç kan tahlili yaptirmadan bu nasıl bir doktor mantığı anlamadim eksik olduğunu nerden bildin acaba ilaç yazdın

Oh hadi bakalım, darısı doğuma o zaman :)

Canım cok teşekkür ederim :) bulurum insallah. Kontrolden geldim iyiymisiz insallah. İkili test sordu dedim USG yeterli başka yaptirmayacagim.

İkili test yapmıyoruz dedi benim doktorum, fetal dna öneriyorum dedi ama onu da ben yaptırmayacağım :) ense kalınlığı bizim de soldaki 0,8 sağdaki 0,9 çıktı iyi demişti. bana da Ocean Mummy verdi canım test yapmadan, kızımda da ocean plus kullanmıştım, rutin veriyorlar bunları bence :) Sen al ve iç zararı olmaz, ben başladım. Omega 3 Multivitamin ve multimineral. Kızımda yoktu bu hap ikizlere kısmetmiş :):) Bulamazsan aşerdiğin şeyi bana söyle tamam mı :):)

emin ol eksiktir canım ayrıca eksik olmasa bile hem senin vücudun hemde bebeğin gelişimi için önemli

Bu da güzel bak
Cok pratik oto koltugu da oluyor hem
Bundan almayı düşünüyorum

Eklentiler

• 81BB12C8-A7FA-4F69-BBE6-0840FF0F6DAD.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…