canım çok geçmiş olsunKizlar ameliyattan ciktim herkese dualariniz icin tesekkur ederim
Yanmam ve kasik agrim var 15 dk surdu
Prolutin depot 50p mg vurulduk 1 saate eve gidicem ins sukur bunuda atlattik darisi zamaninda gelen doguma ins
Çok geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla gelsin inşallahKizlar ameliyattan ciktim herkese dualariniz icin tesekkur ederim
Prolutin depot 50p mg vurulduk 1 saate eve gidicem ins sukur bunuda atlattik darisi zamaninda gelen doguma ins
Bende merak ediyorum ne zaman gelecekKızlar merhaba :))) bu hamileliğin balayının geldiğini nasıl anlıyorduk yane zaman gelecek
Geçmiş olsun canım bu dönemde tedavi ediliyor dra git bence daha kötü olmadan
Allah bebeğini sağ salim ve sağlıklı sekilde sana bağışlasın canım çok uzuldum inşallah içine ferahlık verecek sonuçlar alirsinSelam arkadaşlar; bende temmuz sonu anne olma yolunda ilerleyen annelerdenim, ya da annelerdendim... 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.
Çok zor bir süreç allahım kolaylık versin. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.İnşallah Yarın sabah sonuçlar 3 haftaya çıkar dediler 3 hafta beklemek var bir de
Canım cok teşekkür ederim :)Bulamazsan bana yaz özelden kargolanacak birşeyse ben kargo yollayayım sana :):) İkizlerin yesinler
Allah kolaylık versin, ne denir ki, kötü düşünmeyelim, iyi düşünelim iyi olsunBu işlemi bir Prof'un yapıyor olması çok iyi, inşallah iyi sonuçlar alırsınız. rabbim yardımcın olsun. Şimdilik kendini yıpratma, sonuçlara göre eşin sen ve doktorun oturur konuşursunuz. Dualarımız seninle
Ben 3 4 defa kalkıyorum. Uykulu uykulu heryere çarparak gidiyordum azaldı sanki artık 1 2 defaya düştü .Kızlar bişey sorucam bu tuvalet gelmesi yüzünden gece uykumdan uyanıyorumnormalde son 3 ay olması gerekmiyo mu
Geçmiş olsun .Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kizlar ameliyattan ciktim herkese dualariniz icin tesekkur ederim
Oh hadi bakalım, darısı doğuma o zaman :)Kizlar ameliyattan ciktim herkese dualariniz icin tesekkur ederim
Canım cok teşekkür ederim :)bulurum insallah. Kontrolden geldim iyiymisiz insallah. İkili test sordu dedim USG yeterli başka yaptirmayacagim.
İkili test yapmıyoruz dedi benim doktorum, fetal dna öneriyorum dedi ama onu da ben yaptırmayacağım :) ense kalınlığı bizim de soldaki 0,8 sağdaki 0,9 çıktı iyi demişti. bana da Ocean Mummy verdi canım test yapmadan, kızımda da ocean plus kullanmıştım, rutin veriyorlar bunları bence :) Sen al ve iç zararı olmaz, ben başladım. Omega 3 Multivitamin ve multimineral. Kızımda yoktu bu hap ikizlere kısmetmiş :):) Bulamazsan aşerdiğin şeyi bana söyle tamam mı :):)Ense kalınlıklarımiz 0,8 mm ve 1 mm çıktı kızlar doktor iyi dedi. Başka test yaptirmicam. Birsuru vitamin verdi hiç kan tahlili yaptirmadan bu nasıl bir doktor mantığı anlamadim eksik olduğunu nerden bildin acaba ilaç yazdın
Çok su içiyorsan da hep gecersin o da var :))))ne bilim 3-4-5 rahat geçer 6. aydan sonra baskılar başlar diye biliyorum altıma yapıcam diye çok korkuyorum
benim yoktu yeni başladıBen 3 4 defa kalkıyorum. Uykulu uykulu heryere çarparak gidiyordum azaldı sanki artık 1 2 defaya düştü .
içiyorum ya hemde deli gibi günde en aşağı 10 bardak ee çayda var tabiÇok su içiyorsan da hep gecersin o da var :))))
Normal o zaman canım:)içiyorum ya hemde deli gibi günde en aşağı 10 bardak ee çayda var tabi
emin ol eksiktir canım ayrıca eksik olmasa bile hem senin vücudun hemde bebeğin gelişimi için önemliEnse kalınlıklarımiz 0,8 mm ve 1 mm çıktı kızlar doktor iyi dedi. Başka test yaptirmicam. Birsuru vitamin verdi hiç kan tahlili yaptirmadan bu nasıl bir doktor mantığı anlamadim eksik olduğunu nerden bildin acaba ilaç yazdın
Bu da güzel bakbu arada uzun araştırmalarım sonucu yenidoğandan başlayarak 3 yaşına kadar kullanabilceğim bi bebek arabası buldum baston travel değil bide iyisinden oto koltuğu alırım onuda 3 4 yaşına kadar kullanır biter gider
https://www.google.com/search?q=Kraft+Cabin+Bebek+Arabası&rlz=1C1NHXL_trTR712TR712&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi9t8S_jvLfAhUstIsKHUiJBHgQ_AUIECgD&biw=1920&bih=938#imgrc=yhwKfqBPm6v6hM:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?