Ben reklam yapmıyorum tatlım. ama öyle anlaşılıyor olabilir tabi.Sosyal medya reklamı yapmak yasak diye okumuştum bu da öyle olmuyordur inşallah?
İlk gebeliğim benim de hiç birşey bilmiyorum daha ama çok zormuş, çok korkutucu düşüncesi bile herşey geçiyor aklımdan, amin inşallah karar aşamasına bırakmasın RabbimCanım öncelikle çok üzüldüm gerçekten inşallah amniyosentezde herhangi anomali çıkmaz bebeğin sağlıklıdır tek duam bu yönde evet zor bi aşama daha önce başından neler geçti bilmiyorum ilk gebeliğin mi bilmiyorum sonuç kötü çıkarsa ne karar verirsin bilmiyorum bana düşmez ancak karnımda ölen 7 haftalık bebeği aldırmamak için nasıl direndiğimi nasıl bi acı yaşadığımı tarif dahi edemem. Kaç kere ultrasona girdim bekledim ki doktor yanılır belki diye kürtaj öncesi hastaneyi yıktım bi kere daha bakmazsanız ben çıkıp giderim dedim . Direndim ama olmadı Rabbim verdi Rabbim aldı. Şimdi hamileyim 15+3teyim başıma neler gelicek bilmiyorum şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki dünyada alıp verecek tek nefesi dahi olsa ben engel olmam. Asla ama asla aldırmayı aklımın ucundan geçirmem. İnşallah karar aşamasına bırakmasın Rabbim
Canım benim güçlü olmaya çalış. dur bakalım belki de sonuç güzel gelir. ha gelmezse de Allahın takdiri böyleymiş der kararını ona göre verirsin. allah yardımcın olsun inşallahSelam arkadaşlar; bende temmuz sonu anne olma yolunda ilerleyen annelerdenim, ya da annelerdendim... 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.
amin inşallah çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin kimse evladıyla imtihan olmasınCanım benim güçlü olmaya çalış. dur bakalım belki de sonuç güzel gelir. ha gelmezse de Allahın takdiri böyleymiş der kararını ona göre verirsin. allah yardımcın olsun inşallah
Rabbim büyük ne olur hemen umutsuz olmayin evet çok zor ama hemen teşhis koymak için erken inşallah sonuçların temiz çıkacak dualarımız seninle .Ben bunlar-dan korktuğum için hiç bi testi yapmadım ense burun ölçüsü dahil hiç birini yapmadım rabbim inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Selam arkadaşlar; bende temmuz sonu anne olma yolunda ilerleyen annelerdenim, ya da annelerdendim... 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.
Benim kizim su an 13 aylik ama yavas yavas biraktirmaya calisiyorum. Tandem guzel ama cok zor.Kızlar bebeğini emziren var mı tandem yapmayı düşünen
Canım bazı bebeklerde bu haftalarda kalp ile ilgili hatta böbreklerle ilgili bi sıkıntı olduğunda da ense kalınlığı fazla çıkabiliyor. Bunu bana doktorum ikili testimi yaparken anlatmıştı ilk oğlumda. Bi tanıdığımıza da down sendromlu doğacak diye bekledik çünkü ense kalınlığı fazla dediler hatta ben de bu doktorumun bana verdiği bilgiyi paylaşmıştım. çocuk doğdu down sendromu falan yok çok şükür sanırım kalbinde ufak bir problemi var onu da Allahın izniyle düzelecek. Içini ferah tut. Kimse sana bebeğini bu durumda aldır veya aldırma diyemez. Bununla baş edecek olan sensin her insanın direnci, mücadele derecesi aynı değil. Allah inşallah hayırlı sonuçlar verir .İlk gebeliğim benim de hiç birşey bilmiyorum daha ama çok zormuş, çok korkutucu düşüncesi bile herşey geçiyor aklımdan, amin inşallah karar aşamasına bırakmasın Rabbim
Cok uzuldum... dualarim sizinle. Lutfen guclu olmaya calisinSelam arkadaşlar; bende temmuz sonu anne olma yolunda ilerleyen annelerdenim, ya da annelerdendim... 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.
Ben varım bebegim 18 aylık tandem yolunda hızlı adımlarla ilerliyorumKızlar bebeğini emziren var mı tandem yapmayı düşünen
Canım ben de yeni öğrendim hamilelik doneminde sağım onerilmiyor diye bir araştır istersenBen hep zayıftım zaten ama baya gucsuz dustum. 1 haftadır bıraktım emzırmeyı kızım da reddedıyordu zaten tadı degıstıgı için sanırım.
Ya ben kıyamıyorum moralim bozuluyor bıraktıramayacağım ben sanırım bana zor olması önemli değil çocukları etkilemesin de ben katlanırım napim artıkBenim kizim su an 13 aylik ama yavas yavas biraktirmaya calisiyorum. Tandem guzel ama cok zor.
Oh sonunda buldum birisini ve büyükmüşte sizinki ne güzel maşallah doğunca birlikte emecekler demek şu an zorlanıyor musunuzBen varım bebegim 18 aylık tandem yolunda hızlı adımlarla ilerliyorum
Allah güç kuvvet versin hakkınızda hayırlısı olsun içinizi ferah tutmaya çalışınSelam arkadaşlar; bende temmuz sonu anne olma yolunda ilerleyen annelerdenim, ya da annelerdendim... 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.
Allah yardımcınız olsun ama bebegin sağlıklı da olabilir hemen icini karartma derim çünkü 3mm uzeri risk artar ama bu kesin degildir, amniyosentez de duyduğum kadarıyla senin bile hissetmeyecegin bir islem, kaldı ki bu hayatta hicbir seyin garantisi yok saglikli bebeklerin sonradan başına ne geleceği belli degil, sagliksiz denilip de saglikli dogan da cok bebek var Rabbim tum bebekleri korusun, sağlık versin, annelerin gönülleri feraha ersin ins.Selam arkadaşlar; bende temmuz sonu anne olma yolunda ilerleyen annelerdenim, ya da annelerdendim... 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.
İnşallah canım cok istiyorum ikisi de emzirmek, zorlanmıyorum aksine bu ara sütun tadi degisiyor birakmaz diye dua ediyorum muhteşem bir duygu bence tandem annelik, ama beslenmemize dikkat etmemiz lazım..Oh sonunda buldum birisini ve büyükmüşte sizinki ne güzel maşallah doğunca birlikte emecekler demek şu an zorlanıyor musunuz
Mrb. Gercekten durumuna uzuldum Allah yardimcin olsun.Fakat cevremden duydugum okudugum kadariyla ense kalinligi baska sebeplerle de yuksek cikabiliyormus.Down sendromlu denilip masallah saglikli dogan bircok bebek oldugunu da gordum duydumamin inşallah çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin kimse evladıyla imtihan olmasın
Bulamazsan bana yaz özelden kargolanacak birşeyse ben kargo yollayayım sana :):) İkizlerin yesinlerUlasilacak şey canım ama şu şehirde yapan yer olup olmadigini bile bilmiyoruz su an burda kimse yemiyor cunku bakacagim akşama artık. :)
Allah kolaylık versin, ne denir ki, kötü düşünmeyelim, iyi düşünelim iyi olsunSelam arkadaşlar; bende temmuz sonu anne olma yolunda ilerleyen annelerdenim, ya da annelerdendim... 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?