2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İlk gebeliğim benim de hiç birşey bilmiyorum daha ama çok zormuş, çok korkutucu düşüncesi bile herşey geçiyor aklımdan, amin inşallah karar aşamasına bırakmasın Rabbim

Canım benim güçlü olmaya çalış. dur bakalım belki de sonuç güzel gelir. ha gelmezse de Allahın takdiri böyleymiş der kararını ona göre verirsin. allah yardımcın olsun inşallah

Canım benim güçlü olmaya çalış. dur bakalım belki de sonuç güzel gelir. ha gelmezse de Allahın takdiri böyleymiş der kararını ona göre verirsin. allah yardımcın olsun inşallah
amin inşallah çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin kimse evladıyla imtihan olmasın

Rabbim büyük ne olur hemen umutsuz olmayin evet çok zor ama hemen teşhis koymak için erken inşallah sonuçların temiz çıkacak dualarımız seninle .Ben bunlar-dan korktuğum için hiç bi testi yapmadım ense burun ölçüsü dahil hiç birini yapmadım rabbim inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

İlk gebeliğim benim de hiç birşey bilmiyorum daha ama çok zormuş, çok korkutucu düşüncesi bile herşey geçiyor aklımdan, amin inşallah karar aşamasına bırakmasın Rabbim
Canım bazı bebeklerde bu haftalarda kalp ile ilgili hatta böbreklerle ilgili bi sıkıntı olduğunda da ense kalınlığı fazla çıkabiliyor. Bunu bana doktorum ikili testimi yaparken anlatmıştı ilk oğlumda. Bi tanıdığımıza da down sendromlu doğacak diye bekledik çünkü ense kalınlığı fazla dediler hatta ben de bu doktorumun bana verdiği bilgiyi paylaşmıştım. çocuk doğdu down sendromu falan yok çok şükür sanırım kalbinde ufak bir problemi var onu da Allahın izniyle düzelecek. Içini ferah tut. Kimse sana bebeğini bu durumda aldır veya aldırma diyemez. Bununla baş edecek olan sensin her insanın direnci, mücadele derecesi aynı değil. Allah inşallah hayırlı sonuçlar verir .

Cok uzuldum... dualarim sizinle. Lutfen guclu olmaya calisin

Ben hep zayıftım zaten ama baya gucsuz dustum. 1 haftadır bıraktım emzırmeyı kızım da reddedıyordu zaten tadı degıstıgı için sanırım.
Canım ben de yeni öğrendim hamilelik doneminde sağım onerilmiyor diye bir araştır istersen

Allah güç kuvvet versin hakkınızda hayırlısı olsun içinizi ferah tutmaya çalışın

Allah yardımcınız olsun ama bebegin sağlıklı da olabilir hemen icini karartma derim çünkü 3mm uzeri risk artar ama bu kesin degildir, amniyosentez de duyduğum kadarıyla senin bile hissetmeyecegin bir islem, kaldı ki bu hayatta hicbir seyin garantisi yok saglikli bebeklerin sonradan başına ne geleceği belli degil, sagliksiz denilip de saglikli dogan da cok bebek var Rabbim tum bebekleri korusun, sağlık versin, annelerin gönülleri feraha ersin ins.

Oh sonunda buldum birisini ve büyükmüşte sizinki ne güzel maşallah doğunca birlikte emecekler demek şu an zorlanıyor musunuz
İnşallah canım cok istiyorum ikisi de emzirmek, zorlanmıyorum aksine bu ara sütun tadi degisiyor birakmaz diye dua ediyorum muhteşem bir duygu bence tandem annelik, ama beslenmemize dikkat etmemiz lazım..

amin inşallah çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin kimse evladıyla imtihan olmasın
Mrb. Gercekten durumuna uzuldum Allah yardimcin olsun.Fakat cevremden duydugum okudugum kadariyla ense kalinligi baska sebeplerle de yuksek cikabiliyormus.Down sendromlu denilip masallah saglikli dogan bircok bebek oldugunu da gordum duydum
Son ana kadar umudunu hic kaybetme.Arkadasiminda testlerinde sorun cikmisti amniyo yaptirmisti suan saglikli bir kizi var.Bi arkadasta yazmis sana nurda kimse aldirip aldirmama konusunda hicbisey diyemez cunku o hayati yasayacak sensin O hayati kaldirip kaldiramayacagina ancak sen karar verebilirsin.Her sekilde saygi duyulmasi gereken bir karar.Ama bunlari dusunmek icin cok erken Umudunu hic kaybetme henuz hicbirsey kesin degil.Normal cikacak insallah oyle inaniyorum

Ulasilacak şey canım ama şu şehirde yapan yer olup olmadigini bile bilmiyoruz su an burda kimse yemiyor cunku bakacagim akşama artık. :)
Bulamazsan bana yaz özelden kargolanacak birşeyse ben kargo yollayayım sana :):) İkizlerin yesinler

Allah kolaylık versin, ne denir ki, kötü düşünmeyelim, iyi düşünelim iyi olsun Bu işlemi bir Prof'un yapıyor olması çok iyi, inşallah iyi sonuçlar alırsınız. rabbim yardımcın olsun. Şimdilik kendini yıpratma, sonuçlara göre eşin sen ve doktorun oturur konuşursunuz. Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…