kubra5505 selam canım, sana çok iş düşcek ama cinsiyetleri de yazsak mı? Ama tabii üşeniyorsan da başka bir çözüm yolu buluruz belki?
İnanmıyorum bak bu süpermiş, hakkaten bu bayağı içimi rahatlattı
yeterki saglikli olsunlarda. Varsin biraz daha bekleyelim.
kızlar şimdi doktor kontrolünden geliyorum ssk okmeydanında nazire eraslan usta ya gittim.Devlet hastanesi olmasından mıdır nedir hiç memnun kalmadım bu ikinci gidişim zaten..Ben sormasam cevap verecekleri yok.Bebek 11+6 olarak gorunuyormus 5 cm olmus daha. Daha önce sezaryen oldugum ıcın sorularım vardı dikiş yerlerimde bazen ağrı hissediyorum onu bıle soramadım.Ilaç verecek mısınız dıye yardımcısına sordum ne kullanıyorsanız devam edın dedı test ıcın ne zaman geleyım dedım normalde 12 den sonra haftaya gelın dedı.Yanı tam bır bılgılendırme maalesef yok .. bir güleryüz bi nezaket sıfır hadi onu geçtim bari bilgilendirme sağlayın değil mi mutlaka özele mi gitmek gerek ilgi için ?? Sonucta devlete ben vergimi veriyorum devlet de size maasınızı ödüyor..
Merhaba kızlar. 5 günlük engelden sonra burdayimallahin izniyle bugün 15+4 olduk son 3-4 gündür kasik agrim var malum ilk ilerleyen gebeliğim korkmuyor değilim hani,bide hamile kaldıgimdan beri su içmeme rağmen boğazımda kuruluk hissi var. Bunları yaşayanlar varsa şayet benimle paylaşır misiniz?
Canım cevap için teşekkürler. Genelde uzanınca çok nadiren oluyor, ayaktayken yada yürürken oluyor arada bi özelikle sol kasik,adetlerimi olurken,yumurtlarken falanda hep sol kasik daha fazla agrirdiKızıma hamileyken tam da 16. Haftada kasık ağrılarım başlamıştı. Bunda daha şimdiden başladı.
Eğer bacaklarını uzatınca ya da oturunca dinlenince geçen bir ağrıysa hiç korkma bebeğin sağlıklı sekilde büyüyor kendine yer açıyor. Ama dinlendigin halde devam ediyorsa doktora git. Doktorlarin soyledigi bu
Canım cevap için teşekkürler. Genelde uzanınca çok nadiren oluyor, ayaktayken yada yürürken oluyor arada bi özelikle sol kasik,adetlerimi olurken,yumurtlarken falanda hep sol kasik daha fazla agrirdi
:) çok sağol. Bir kaybım oldu 11 haftalikken işte insan korkuyor ayni şeyleri yaşamaktan. Rabbim hepimizinkini bagislasin sağlıkla alalim kucağımızaHamilelikte olan klasik kasık ağrısı bence. Endişe etme annesi, sığmaya çalışıyor yerine :)
Enfeksiyon olduğu zamanda daha çok kalkılıyor.ne bilim 3-4-5 rahat geçer 6. aydan sonra baskılar başlar diye biliyorum altıma yapıcam diye çok korkuyorum
Kraft aura travel da bakmanı öneririm. En doğru tabiriyle içi yatak gibi oğlum 4 yaşında boyu yaşıtlarına göre çok uzun hatta. Buna ragmen içinde rahatça uyuyor halen. Öyle ağır da değil. Kaç kişi yanımdan geçerken bizim çocuğumuz bi şöyle rahatça uyuyamadı arabasında dediler. biz bu arada anakucağı olanını hiç kullanmadık boşuna o kısmına para verdik keşke tek arabasını alsaymışız. Verdiğimiz paranın hakkını verdi. Dere tepe kullandıkhttps://www.google.com/search?q=Kraft+Cabin+Bebek+Arabası&rlz=1C1NHXL_trTR712TR712&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi9t8S_jvLfAhUstIsKHUiJBHgQ_AUIECgD&biw=1920&bih=938#imgdii=cv0IRQfXMhZOeM:&imgrc=yhwKfqBPm6v6hM:
normalde düz renklileri 1200 ila 1400 tl arası bu desenlisi şuan 624 tlye var almayı düşünen varsa araştırıp bakabilir ki ben bunu alıcam bi desen için o kadar para veremem gerçekten bi yaknım kullanıyo toplaması kaldırması aşırı kolay bayıldım
:) çok sağol. Bir kaybım oldu 11 haftalikken işte insan korkuyor ayni şeyleri yaşamaktan. Rabbim hepimizinkini bagislasin sağlıkla alalim kucağımıza
Bende bundan düşünüyorum çok pratik ama ekstra bebek arabası da alicam bunu arabadan koltukla alınca ağır oluyor taşıyamam diye alicam .Bu da güzel bak
Cok pratik oto koltugu da oluyor hem
Bundan almayı düşünüyorum
Ama bu çok pahalı diimBende bundan düşünüyorum çok pratik ama ekstra bebek arabası da alicam bunu arabadan koltukla alınca ağır oluyor taşıyamam diye alicam .
Enfeksiyon olduğu zamanda daha çok kalkılıyor.
Baktırdın mı hiç.
Benim enfeksiyonum vardı 3 kez falan kalkıyordum. Ilacını kullandım şuan 1 kez ya kalkıyorum ya da kalkmıyorum.
Çünkü artık ilk haftalar gibi değil rahim büyüdü ve yukarı kalktı mesaneye baskı azaldı ilk zamanlara göre.
Turkiyede fiyatı ne kadar bilmiyorum.burda 300 euro .zaten oto koltuğu da yaklaşık o fiyattır 500 de bebek arabası ve ekstra bebek için puset gibi bisey var .toplam 800 falan olur ben şimdiden attım kenara bunlar için rabbim almayı nasip etsin inşallah.Ama bu çok pahalı diim
Canim çok sağol. Çok iyi moral oldun valla :) allah razı olsunHaklısın. Önceden kötü tecrübesi olanlar daha hassas oluyor
Ama sen artik tehlikeli dönemi büyük oranda atlatmışsın. Bebeğinin organlarının gelişimi tamamlanmış, sadece büyümesi devam ediyo. Korkma Rabbimin izniyle bir sey olmaz.
Parol alınıyor ama düş ağrısını pek kesmeyebilir canımCanm agri kesici alınmıyormu acaba
Canım bu araba meselesi beni düşündürüyor. Yan yana olanları çok önermemişler hantal oluyormuş. Birde iki pusetli olanlar var kaç yaşa kadar kullanılır bilmiyorumKızlar ben ilk aylar için bir yere götürüp getirirken puset sonradan baston Bebek Arabası dusunuyorum ikizlere. Aceba nasıl olur ????
Tr deki fiyatı 3890₺ indirimli hali bu da... valla kenara atamıyorum:) masraf cokTurkiyede fiyatı ne kadar bilmiyorum.burda 300 euro .zaten oto koltuğu da yaklaşık o fiyattır 500 de bebek arabası ve ekstra bebek için puset gibi bisey var .toplam 800 falan olur ben şimdiden attım kenara bunlar için rabbim almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?