2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
peki ilac falan birsey kullandin mi canm

canm benim evim ssk ok meydanina cok yakin bende simdiye kadar oraya gidiyordum gercekten ilgilenmiyorlar ama erhan doktir var erkek 30 35 yas aralarinda o doktor bana ultrasonda bebegi göstermişti bu sefer ona git istersen
Birde ozel ok meydani ucretleri cok uygun 60 lira cihazi cok iyi olmasada cok ilgileniyolar ordada osman ve asli doktor var ben yarin osman doktora rabdevu aldim tahlil istese devlette yaptırıp sonuclarini getirmek istedigini söyle imkanlardan ötürü kabul ediyolar.
Bizimde bagkur borcundan dolayı devlette bile muane ucretli sadece devlette kadin dogum ücretsiz.
Bilmiyorum artik yarin ozele gidecegim ozelde analik hakki gecerli acaba geçerliyse 60 lira muane geçersizse 120 lira odemwk zorundayim daha hic cinsiyeti ogrenemedim bile.

umarım işlemlerini en uygun şekilde yapabilirsin canım .. Veli beye aldım bu sefer prof yazıyordu tabi ekibi bakıyordur muhtemelen :) okmeydanında oturuyorum bende en kötü bi haftasonu özel okmeydanına giderim bakalım ilgilensinler de gerisi önemsiz en azından doğru dürüst cevap alalım.İnşallah bebeğin sağlıklıdır ve hayırlı bir evlat olur

Kızlar ben de demir ilacı ferrosanol ve Decavit kullanıyordum. En son asırı ishal oldum ve doktor bunları keselım dedı. Su an 1 haftadır kullanmıyorum bir şey ama içime sinmiyor. Kızım da kullandığım vıtamın ilacları vardı.Demir ve decavite ek ımom ve osteozinc bi de magnezyum kullanıyordum. Osteozinc kalsıyum için ımom omega. Bunların hepsinin bir arada oldugu bir ilac var mı acaba. Yani hem omega hem calsıyum olarak. Siz ne kullanıyorsunuz

En geç yarın öbür gün kan verecegim canım zaten ben de tahlil ilaç içmek istahimi kapatıyor taş yutmuş gibi midem tıkanıp kalıyor ilaç içip yemek yiyince midem kalkıyor

hahaha bi arkadaş demişti kızdada erkekte de çıkıntı oluyor kızınki çekiliyor diye
gönlünden geçeni hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Rabbim canım
Aminnn :) cumlemize insaAllah canım
Mother Nominee birisi medicalpark birisi Medipol de söylendi canım :) ikisi de sevimli ilgili doktorlardi :) merakimdan bı sonraki kontrolü beklemeyip bı daha hızlı var ama sabredicem :)

Evet pahali biraz .. oyle mi o zaman es geçeyım
13kg kadar kullanılabilir yazıyor
Pratik oluşu hoşuma gitmişti aslında
yani almak istiyosan al sonradan bastona geçicez el mahkum birde oto koltukları 36 aya kadar kullanılmıyor diye vazgeçtim yoksa benimde aklımdaydı ya böyle bişey yada travel sistem alıp pusetle kullanmak arkadaşım uyardı sağolsun bi araştır dene bak durumunda müsaitse alabilirsin güzel bayıldım ama 1 yıl sonra tekrar bebek arabası almak istemiyorum

mumnun kalırım gibi geliyo bende sürekli travel bakıyodum ama yok yani o ablada denedim çanta gibi katlanıyo falan kesin bu olcak yani deliymişim dedim
canım sen hangisini almayı düşünüyorsun. bende travel düşünüyorum ama katlaması falan zor diyorlar bilemedim.

Yok kuzum kullanmadım randevu alıp tedavi olacağım.

canım sen hangisini almayı düşünüyorsun. bende travel düşünüyorum ama katlaması falan zor diyorlar bilemedim.
canım kraftın varmış hiç bilmiyodum arkadşaımın görümcesi manyak mısın travel alıcaksın araba yerinden kalkmıyo 1 yaşından sonra kullanamazsın dedi kendi kullandığını gösterdi efsane ötesi kraft cabin plus diye geçiyo katlanıp çanta boyutuna geliyo yenidoğanada uygun 3 yaşına kadar da kullanırsın videosu var youtubeda

pragnacare ve kalsiyum kullanıyorum omega 3 ü bırakıcam bu aydan sonra
devit ve kan ilacı kullanıyorum onlar devam

merhaba bnde inşaallah 2019 annesi olucam :) 10 aylık bir serüven sonrasında artık umudumu kestiğim bir anda 3 gün reg gecikmesiyle hamile kaldığımı öğrendim. Tabi ki rabbim nasip etmese olmadı ama tavsiye edeceğim birkaç şey var sizlere.
Ben 2 senelik evliyim ve son 10 aydır çocuk yapmak için uğraşıyorduk fakat olmadı. 1 senenin sonunda tedaviye başlamayı düşünüyordum ki hamile kalmışım bile.
Hamile kalmadan önceki 2 ay eşimle birlikte sürekli nar ve avokado yedik. Narı bir kaseye ayıklayıp içine de avokado dilimledim ve neredeyse gün aşırı yedik diyebilirim ve ben folicus plus kullanıyordum. Nar ve avokado bu konuda kesinlikle çok etkili olduğuna inanıyorum erkekte de kadında da
şimdi Allah izin verirse yavrumu 9 ay sonra sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım inşaallah.
Darısı isteyen her anne babanın başına.

tebrik ederim öncelikle sağlıkla gelsin
burdaki herkes hamile zaten temmuzda nasip olursa bebişlerimize kavuşucaz belki başka topicteki arkadaşların yardımcısı olabilirsin hamile kalmaya çalışanların falan paylaşım yaparsın birinin işine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…