Evet pahali biraz .. oyle mi o zaman es geçeyımbirincisi gereksiz ötesi pahalı ikincisi 1 yaşından sonra kullanamazsın :) ben baktımda gerek yok canım
peki ilac falan birsey kullandin mi canmAynı durumdayız 2 gündür bende de aynı ağrı var. Oysa bir tane bile kusur yoktu dislerimde düzenli bakimlarimj da yaptırırım hep ama resmen içten içe çürümüş bı dişim sok oldum. Sanıyorum hormonlar.
canm benim evim ssk ok meydanina cok yakin bende simdiye kadar oraya gidiyordum gercekten ilgilenmiyorlar ama erhan doktir var erkek 30 35 yas aralarinda o doktor bana ultrasonda bebegi göstermişti bu sefer ona git istersenkızlar şimdi doktor kontrolünden geliyorum ssk okmeydanında nazire eraslan usta ya gittim.Devlet hastanesi olmasından mıdır nedir hiç memnun kalmadım bu ikinci gidişim zaten..Ben sormasam cevap verecekleri yok.Bebek 11+6 olarak gorunuyormus 5 cm olmus daha. Daha önce sezaryen oldugum ıcın sorularım vardı dikiş yerlerimde bazen ağrı hissediyorum onu bıle soramadım.Ilaç verecek mısınız dıye yardımcısına sordum ne kullanıyorsanız devam edın dedı test ıcın ne zaman geleyım dedım normalde 12 den sonra haftaya gelın dedı.Yanı tam bır bılgılendırme maalesef yok .. bir güleryüz bi nezaket sıfır hadi onu geçtim bari bilgilendirme sağlayın değil mi mutlaka özele mi gitmek gerek ilgi için ?? Sonucta devlete ben vergimi veriyorum devlet de size maasınızı ödüyor..
umarım işlemlerini en uygun şekilde yapabilirsin canım .. Veli beye aldım bu sefer prof yazıyordu tabi ekibi bakıyordur muhtemelen :) okmeydanında oturuyorum bende en kötü bi haftasonu özel okmeydanına giderim bakalım ilgilensinler de gerisi önemsiz en azından doğru dürüst cevap alalım.İnşallah bebeğin sağlıklıdır ve hayırlı bir evlat olurpeki ilac falan birsey kullandin mi canm
canm benim evim ssk ok meydanina cok yakin bende simdiye kadar oraya gidiyordum gercekten ilgilenmiyorlar ama erhan doktir var erkek 30 35 yas aralarinda o doktor bana ultrasonda bebegi göstermişti bu sefer ona git istersen
Birde ozel ok meydani ucretleri cok uygun 60 lira cihazi cok iyi olmasada cok ilgileniyolar ordada osman ve asli doktor var ben yarin osman doktora rabdevu aldim tahlil istese devlette yaptırıp sonuclarini getirmek istedigini söyle imkanlardan ötürü kabul ediyolar.
Bizimde bagkur borcundan dolayı devlette bile muane ucretli sadece devlette kadin dogum ücretsiz.
Bilmiyorum artik yarin ozele gidecegim ozelde analik hakki gecerli acaba geçerliyse 60 lira muane geçersizse 120 lira odemwk zorundayim daha hic cinsiyeti ogrenemedim bile.
En geç yarın öbür gün kan verecegim canım zaten ben de tahlil ilaç içmek istahimi kapatıyor taş yutmuş gibi midem tıkanıp kalıyor ilaç içip yemek yiyince midem kalkıyorHep güzel haberler alırız inşallahdoktorun verdiği vitaminlerle ilgili bence kan ver canım ben her ay kan verip değerlerimi kontrol ettiriyorum. Bana d vitamini, demir gibi ilaclar vermediler çünku değerlerin çok iyi dedi doktor gereksiz yere ilaç kullanmamak en iyisi bence
Aminnn :) cumlemize insaAllah canımhahahabi arkadaş demişti kızdada erkekte de çıkıntı oluyor kızınki çekiliyor diye
gönlünden geçeni hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Rabbim canım
Pipisini göstermiş miydi12. Haftada erkek dediler, 14+3 de kız, 17 de tekrar kontrol var bu kez değişir mi acaba :)
yani almak istiyosan al sonradan bastona geçicez el mahkum birde oto koltukları 36 aya kadar kullanılmıyor diye vazgeçtim yoksa benimde aklımdaydı ya böyle bişey yada travel sistem alıp pusetle kullanmak arkadaşım uyardı sağolsun bi araştır dene bak durumunda müsaitse alabilirsin güzel bayıldım ama 1 yıl sonra tekrar bebek arabası almak istemiyorumEvet pahali biraz .. oyle mi o zaman es geçeyım
13kg kadar kullanılabilir yazıyor
Pratik oluşu hoşuma gitmişti aslında
canım sen hangisini almayı düşünüyorsun. bende travel düşünüyorum ama katlaması falan zor diyorlar bilemedim.mumnun kalırım gibi geliyo bende sürekli travel bakıyodum ama yok yani o ablada denedim çanta gibi katlanıyo falan kesin bu olcak yani deliymişim dedim
Yok kuzum kullanmadım randevu alıp tedavi olacağım.peki ilac falan birsey kullandin mi canm
canm benim evim ssk ok meydanina cok yakin bende simdiye kadar oraya gidiyordum gercekten ilgilenmiyorlar ama erhan doktir var erkek 30 35 yas aralarinda o doktor bana ultrasonda bebegi göstermişti bu sefer ona git istersen
Birde ozel ok meydani ucretleri cok uygun 60 lira cihazi cok iyi olmasada cok ilgileniyolar ordada osman ve asli doktor var ben yarin osman doktora rabdevu aldim tahlil istese devlette yaptırıp sonuclarini getirmek istedigini söyle imkanlardan ötürü kabul ediyolar.
Bizimde bagkur borcundan dolayı devlette bile muane ucretli sadece devlette kadin dogum ücretsiz.
Bilmiyorum artik yarin ozele gidecegim ozelde analik hakki gecerli acaba geçerliyse 60 lira muane geçersizse 120 lira odemwk zorundayim daha hic cinsiyeti ogrenemedim bile.
canım kraftın varmış hiç bilmiyodum arkadşaımın görümcesi manyak mısın travel alıcaksın araba yerinden kalkmıyo 1 yaşından sonra kullanamazsın dedi kendi kullandığını gösterdi efsane ötesi kraft cabin plus diye geçiyo katlanıp çanta boyutuna geliyo yenidoğanada uygun 3 yaşına kadar da kullanırsın videosu var youtubedacanım sen hangisini almayı düşünüyorsun. bende travel düşünüyorum ama katlaması falan zor diyorlar bilemedim.
bencede en mantıklısı ben puset almayıp portbebe alıcam sanırım sonra 36 aya kadar kullanabilceği araba koltuğuKızlar ben ilk aylar için bir yere götürüp getirirken puset sonradan baston Bebek Arabası dusunuyorum ikizlere. Aceba nasıl olur ????
pragnacare ve kalsiyum kullanıyorum omega 3 ü bırakıcam bu aydan sonraKızlar ben de demir ilacı ferrosanol ve Decavit kullanıyordum. En son asırı ishal oldum ve doktor bunları keselım dedı. Su an 1 haftadır kullanmıyorum bir şey ama içime sinmiyor. Kızım da kullandığım vıtamın ilacları vardı.Demir ve decavite ek ımom ve osteozinc bi de magnezyum kullanıyordum. Osteozinc kalsıyum için ımom omega. Bunların hepsinin bir arada oldugu bir ilac var mı acaba. Yani hem omega hem calsıyum olarak. Siz ne kullanıyorsunuz
tebrik ederim öncelikle sağlıkla gelsinmerhaba bnde inşaallah 2019 annesi olucam :) 10 aylık bir serüven sonrasında artık umudumu kestiğim bir anda 3 gün reg gecikmesiyle hamile kaldığımı öğrendim. Tabi ki rabbim nasip etmese olmadı ama tavsiye edeceğim birkaç şey var sizlere.
Ben 2 senelik evliyim ve son 10 aydır çocuk yapmak için uğraşıyorduk fakat olmadı. 1 senenin sonunda tedaviye başlamayı düşünüyordum ki hamile kalmışım bile.
Hamile kalmadan önceki 2 ay eşimle birlikte sürekli nar ve avokado yedik. Narı bir kaseye ayıklayıp içine de avokado dilimledim ve neredeyse gün aşırı yedik diyebilirim ve ben folicus plus kullanıyordum. Nar ve avokado bu konuda kesinlikle çok etkili olduğuna inanıyorum erkekte de kadında da
şimdi Allah izin verirse yavrumu 9 ay sonra sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım inşaallah.
Darısı isteyen her anne babanın başına.
Teşekkür ederimKız gibi
Teşekkür ederimKız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?