Canım bana da bu uzun zaman kullanılacak izlenimi vermiyor o kadar kafam karışık ki, yan yana olanlar bir yere girip çıkarken de belki sorun olabilir bunlar da boylari uzayinca kullanışsız olabilirEki Görüntüle 2225848
S Shewolf15 S Saryamarya kızlar buna baktım yalnız kısa süreli kullanılır sanırım siz ne düşünüyorsunuz
Bacağınıza da vuruyor mu o Ağrı ben bazen sol bacağıma basamıyorum dedim artık kesin bende bel fıtığı var daha şimdiden böyleysem son aylarda nasıl yürüyecemMerhaba ben de aksamlari afedersin totomu taşıyamıyorum kalçam agriyor
İmom omega kullanıyorum ben kuzenim doktor kendi de hamileyken onu kullandı çok iyi diyorKızlar ben de demir ilacı ferrosanol ve Decavit kullanıyordum. En son asırı ishal oldum ve doktor bunları keselım dedı. Su an 1 haftadır kullanmıyorum bir şey ama içime sinmiyor. Kızım da kullandığım vıtamın ilacları vardı.Demir ve decavite ek ımom ve osteozinc bi de magnezyum kullanıyordum. Osteozinc kalsıyum için ımom omega. Bunların hepsinin bir arada oldugu bir ilac var mı acaba. Yani hem omega hem calsıyum olarak. Siz ne kullanıyorsunuz
Bende kararsızım tek başıma dışarı çıkarken falan rahat kullanmam lazım, arabanın bagajına sığdırmam lazımCanım bana da bu uzun zaman kullanılacak izlenimi vermiyor o kadar kafam karışık ki, yan yana olanlar bir yere girip çıkarken de belki sorun olabilir bunlar da boylari uzayinca kullanışsız olabilirben de baktım hepsine de fikir yok şu an
Canim benim rahim agzina dikis atildi erken doguruyorum ben 5 aylik oluo doguyor 3 kaybim var sukur bir kizimi kucagima aldim simdi yine ayni dr dikis attirdim sonu guzel olsun insGeçmiş olsun kacirmisjm ne ameliyatı canı.
Amiin canim benim Allaha yuzumu cevirdimİnşallah bir an önce iyi olursun canım, rabbim sağlıkla kavuştursun sizi, tekrar çok geçmiş olsun..
Insallah insallah Allahima yuzumu cevirdimOh hadi bakalım, darısı doğuma o zaman :)
İkili test yapmıyoruz dedi benim doktorum, fetal dna öneriyorum dedi ama onu da ben yaptırmayacağım :) ense kalınlığı bizim de soldaki 0,8 sağdaki 0,9 çıktı iyi demişti. bana da Ocean Mummy verdi canım test yapmadan, kızımda da ocean plus kullanmıştım, rutin veriyorlar bunları bence :) Sen al ve iç zararı olmaz, ben başladım. Omega 3 Multivitamin ve multimineral. Kızımda yoktu bu hap ikizlere kısmetmiş :):) Bulamazsan aşerdiğin şeyi bana söyle tamam mı :):)
İnan ki gündüz hiç bişey yok garezi gece =)Enfeksiyon olduğu zamanda daha çok kalkılıyor.
Baktırdın mı hiç.
Benim enfeksiyonum vardı 3 kez falan kalkıyordum. Ilacını kullandım şuan 1 kez ya kalkıyorum ya da kalkmıyorum.
Çünkü artık ilk haftalar gibi değil rahim büyüdü ve yukarı kalktı mesaneye baskı azaldı ilk zamanlara göre.
Insallah canim benim Allaha yuzumu cevirdimGeçmiş olsun .Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Insallah canim Allah diyorumÇok geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla gelsin inşallah
Bende merak ediyorum ne zaman gelecekhala bulantılarla uğraşıyorum
Ooo çok pahalıymış gerçekten.Tr deki fiyatı 3890₺ indirimli hali bu da... valla kenara atamıyorum:) masraf cok
Amin canım hayırlısıyla gelsinler
İyi aksamlar kızlar bisey soracagım. Pantolonlarım dar gelmeye basladı benim bel kısımları sıkıyor ve rahatsız ediyor. Beli lastikli normal pantolon almak mı hamile pantolonu almak mı mantıklı? Fikir verirmisiniz?
Canim benim rahim agzina dikis atildi erken doguruyorum ben 5 aylik oluo doguyor 3 kaybim var sukur bir kizimi kucagima aldim simdi yine ayni dr dikis attirdim sonu guzel olsun ins
Benimkilerde bel kısmı sıkıyor düğmem kapanmıyor artık tayt giyiyorum Evde hep lastikli toka takıyorum düğme ve delik kısmına şimdiden alırsam sonra yine olmayacak bi iki ay daha idare edip hamile pantolonu almak daha mantıklı bence.İyi aksamlar kızlar bisey soracagım. Pantolonlarım dar gelmeye basladı benim bel kısımları sıkıyor ve rahatsız ediyor. Beli lastikli normal pantolon almak mı hamile pantolonu almak mı mantıklı? Fikir verirmisiniz?
Ne güzel açıklamıssın canım cok sağol ben de haftasonu deneyerek bakayım o zaman :)Hamile pantalonu benim hayatta gördüğüm en iyi buluşlardan biri:)). Simdiki bedenine göre alırsan üç dört ay sonra tekrar alman gerekir. Biraz büyük alirsan şimdi olmayabilir. Yanı magazada deneyerek çözüm bul :)
Lastikli pantolonları tavsiye etmem. Bende bir tane var, geçen gün denedim çok rahatsız ediyor acayip sıktı. Taa kasiklarima kadar indirdim bel kismini. Ustten pardesu giydigim icin sorun olmadi ama bir daha giymem o sekilde. Ama lastigine göre de değişiyor olabilir. Onlardan da bir iki tane dene istersen mağazada.
Bulantılarım geçse ayaklansam alışverişe çıkıcam. Deneyerek alicam ben.
Allah yardımcın olsun. Rabbim bebeğini de seni de korusun. Insaallah karnindakini de sağ salim doğurursun. Allah sağlık versin
İş yerinde çok rahatsız oluyorum pantolonların beli yuzunden ben de bekleyeyim diyordum ama sanırım artık rahatsız oluyorum. Sağol canım :)Benimkilerde bel kısmı sıkıyor düğmem kapanmıyor artık tayt giyiyorum Evde hep lastikli toka takıyorum düğme ve delik kısmına şimdiden alırsam sonra yine olmayacak bi iki ay daha idare edip hamile pantolonu almak daha mantıklı bence.
Bi bakim canım çok sağolKraft aura travel da bakmanı öneririm. En doğru tabiriyle içi yatak gibi oğlum 4 yaşında boyu yaşıtlarına göre çok uzun hatta. Buna ragmen içinde rahatça uyuyor halen. Öyle ağır da değil. Kaç kişi yanımdan geçerken bizim çocuğumuz bi şöyle rahatça uyuyamadı arabasında dediler. biz bu arada anakucağı olanını hiç kullanmadık boşuna o kısmına para verdik keşke tek arabasını alsaymışız. Verdiğimiz paranın hakkını verdi. Dere tepe kullandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?