2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İmom omega kullanıyorum ben kuzenim doktor kendi de hamileyken onu kullandı çok iyi diyor

Bende kararsızım tek başıma dışarı çıkarken falan rahat kullanmam lazım, arabanın bagajına sığdırmam lazım

İyi aksamlar kızlar bisey soracagım. Pantolonlarım dar gelmeye basladı benim bel kısımları sıkıyor ve rahatsız ediyor. Beli lastikli normal pantolon almak mı hamile pantolonu almak mı mantıklı? Fikir verirmisiniz?

Insallah insallah Allahima yuzumu cevirdim

İnan ki gündüz hiç bişey yok garezi gece =)
Enfeksiyon sanmıyorum da haftaya rutinde baktırıcam

Hamile pantalonu benim hayatta gördüğüm en iyi buluşlardan biri:)). Simdiki bedenine göre alırsan üç dört ay sonra tekrar alman gerekir. Biraz büyük alirsan şimdi olmayabilir. Yanı magazada deneyerek çözüm bul :)

Lastikli pantolonları tavsiye etmem. Bende bir tane var, geçen gün denedim çok rahatsız ediyor acayip sıktı. Taa kasiklarima kadar indirdim bel kismini. Ustten pardesu giydigim icin sorun olmadi ama bir daha giymem o sekilde. Ama lastigine göre de değişiyor olabilir. Onlardan da bir iki tane dene istersen mağazada.

Bulantılarım geçse ayaklansam alışverişe çıkıcam. Deneyerek alicam ben.

Canim benim rahim agzina dikis atildi erken doguruyorum ben 5 aylik oluo doguyor 3 kaybim var sukur bir kizimi kucagima aldim simdi yine ayni dr dikis attirdim sonu guzel olsun ins

Allah yardımcın olsun. Rabbim bebeğini de seni de korusun. Insaallah karnindakini de sağ salim doğurursun. Allah sağlık versin

Benimkilerde bel kısmı sıkıyor düğmem kapanmıyor artık tayt giyiyorum Evde hep lastikli toka takıyorum düğme ve delik kısmına şimdiden alırsam sonra yine olmayacak bi iki ay daha idare edip hamile pantolonu almak daha mantıklı bence.

@deeploneliness canım benim bebisime de tahminde bulunurmuşum.
Doktor emin değildi bana kalırsa kiza benziyor dedi ama resme bakan herkes erkek diyor bakalım tahminler çıkacak mı.

Eklentiler

• 20190115_142258.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 20190115_142250.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 37
Ne güzel açıklamıssın canım cok sağol ben de haftasonu deneyerek bakayım o zaman :)

İş yerinde çok rahatsız oluyorum pantolonların beli yuzunden ben de bekleyeyim diyordum ama sanırım artık rahatsız oluyorum. Sağol canım :)

Bi bakim canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…