2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bacağınıza da vuruyor mu o Ağrı ben bazen sol bacağıma basamıyorum dedim artık kesin bende bel fıtığı var daha şimdiden böyleysem son aylarda nasıl yürüyecem
Belki bel fıtığı degildir ins. vitamin eksikliği filan olabilir diye tahmin ediyorum ben de, benim bacağıma vurmuyor Allah'tan. Ben de drla konusacagim bu konuyu

@deeploneliness canım benim bebisime de tahminde bulunurmuşum.
Doktor emin değildi bana kalırsa kiza benziyor dedi ama resme bakan herkes erkek diyor bakalım tahminler çıkacak mı.
Canim burdan anlayamıyorum yüzü bize dönük ama dr tahminde bulunduysa dogrudur muhtemelen daha once yorum yapmis miydim?

Kizlar selam ikili testte ki beta hcg degeri 50 nin üstü ise kiz altindaysa erkek diyorlar var mi boyle bisey benim 90 cikti

Doktorda çok bakamadı çok bacaklarını oynatıyordu. Yok daha önce kimse tahminde bulunmadi. Ama bende kız hisediyorum. Hayırlısı olsun insallah.

İş yerinde çok rahatsız oluyorum pantolonların beli yuzunden ben de bekleyeyim diyordum ama sanırım artık rahatsız oluyorum. Sağol canım :)
Rahatsız oluyorsan al tabiki ben hep evdeyim o yüzden çok sıkıntı olmuyor .dışarı çıkınca bende bi iki tane geniş var onlarla idare ediyorum.

Canim benim rahim agzina dikis atildi erken doguruyorum ben 5 aylik oluo doguyor 3 kaybim var sukur bir kizimi kucagima aldim simdi yine ayni dr dikis attirdim sonu guzel olsun ins
Anladım canım serklaj yapıldı çok geçmiş olsun çok dikkat etmen lazım sanırım dimi ayakta kalmayacaksin falan

Insallah canim benim amiinnn Allah buyuk hepimiz saglikla aliriz ins riskli gebelik cok zor Allah buyuk ins

Hangisi daha mantıklı bilmiyorum canım ama ben hamile pantalonlarından aldım çok memnunum rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…