Belki bel fıtığı degildir ins. vitamin eksikliği filan olabilir diye tahmin ediyorum ben de, benim bacağıma vurmuyor Allah'tan. Ben de drla konusacagim bu konuyuBacağınıza da vuruyor mu o Ağrı ben bazen sol bacağıma basamıyorum dedim artık kesin bende bel fıtığı var daha şimdiden böyleysem son aylarda nasıl yürüyecem
Canim burdan anlayamıyorum yüzü bize dönük ama dr tahminde bulunduysa dogrudur muhtemelen daha once yorum yapmis miydim?@deeploneliness canım benim bebisime de tahminde bulunurmuşum.
Doktor emin değildi bana kalırsa kiza benziyor dedi ama resme bakan herkes erkek diyor bakalım tahminler çıkacak mı.
Doktorda çok bakamadı çok bacaklarını oynatıyordu. Yok daha önce kimse tahminde bulunmadi. Ama bende kız hisediyorum. Hayırlısı olsun insallah.Belki bel fıtığı degildir ins. vitamin eksikliği filan olabilir diye tahmin ediyorum ben de, benim bacağıma vurmuyor Allah'tan. Ben de drla konusacagim bu konuyu
Canim burdan anlayamıyorum yüzü bize dönük ama dr tahminde bulunduysa dogrudur muhtemelen daha once yorum yapmis miydim?
Rahatsız oluyorsan al tabiki ben hep evdeyim o yüzden çok sıkıntı olmuyor .dışarı çıkınca bende bi iki tane geniş var onlarla idare ediyorum.İş yerinde çok rahatsız oluyorum pantolonların beli yuzunden ben de bekleyeyim diyordum ama sanırım artık rahatsız oluyorum. Sağol canım :)
Geçmiyor12. Hafta doldu, hala bulantılar hala kusmalar hala yatak hapsi(
Bezdim ne zaman geçecek
Benim ilki 34tü bu 32. Ikisi de erkek. Tesadüftür belki :)Kizlar selam ikili testte ki beta hcg degeri 50 nin üstü ise kiz altindaysa erkek diyorlar var mi boyle bisey benim 90 cikti
Anladım canım serklaj yapıldı çok geçmiş olsun çok dikkat etmen lazım sanırım dimi ayakta kalmayacaksin falanCanim benim rahim agzina dikis atildi erken doguruyorum ben 5 aylik oluo doguyor 3 kaybim var sukur bir kizimi kucagima aldim simdi yine ayni dr dikis attirdim sonu guzel olsun ins
Çok geçmiş olsun sağ sağlim zamanında kucağınıza alırsınız inşallah.Insallah canim Allah diyorum
Bende de tuttu o ilkinde de 50 altıydı buda öyle ve ikisi de erkek :)Kizlar selam ikili testte ki beta hcg degeri 50 nin üstü ise kiz altindaysa erkek diyorlar var mi boyle bisey benim 90 cikti
12. Hafta doldu, hala bulantılar hala kusmalar hala yatak hapsi(
Bezdim ne zaman geçecek
Çok geçmiş olsun sağ sağlim zamanında kucağınıza alırsınız inşallah.
Allah razi olsun canim amiin ins hepimiz ins hepimize bol bol dua ediyorumÇok geçmiş olsun sağ sağlim zamanında kucağınıza alırsınız inşallah.
Evet canim yattigim yerden yiyorum 15 gune bir banyo yapiyorum sadrce wc gidiyorum Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun insAnladım canım serklaj yapıldı çok geçmiş olsun çok dikkat etmen lazım sanırım dimi ayakta kalmayacaksin falan
Insallah canim benim amiinnn Allah buyuk hepimiz saglikla aliriz ins riskli gebelik cok zor Allah buyuk insHamile pantalonu benim hayatta gördüğüm en iyi buluşlardan biri:)). Simdiki bedenine göre alırsan üç dört ay sonra tekrar alman gerekir. Biraz büyük alirsan şimdi olmayabilir. Yanı magazada deneyerek çözüm bul :)
Lastikli pantolonları tavsiye etmem. Bende bir tane var, geçen gün denedim çok rahatsız ediyor acayip sıktı. Taa kasiklarima kadar indirdim bel kismini. Ustten pardesu giydigim icin sorun olmadi ama bir daha giymem o sekilde. Ama lastigine göre de değişiyor olabilir. Onlardan da bir iki tane dene istersen mağazada.
Bulantılarım geçse ayaklansam alışverişe çıkıcam. Deneyerek alicam ben.
Allah yardımcın olsun. Rabbim bebeğini de seni de korusun. Insaallah karnindakini de sağ salim doğurursun. Allah sağlık versin
Geçmiş olsun canım , sağlıkla kavuşmak dileğiyle bebişlereEvet canim yattigim yerden yiyorum 15 gune bir banyo yapiyorum sadrce wc gidiyorum Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun ins
Allah kolaylık versin canım gercekten çok zor ama daha iyi olursunuz inşallah, günler haftalar çok çabuk ilerliyor.Evet canim yattigim yerden yiyorum 15 gune bir banyo yapiyorum sadrce wc gidiyorum Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun ins
Hangisi daha mantıklı bilmiyorum canım ama ben hamile pantalonlarından aldım çok memnunum rahatİyi aksamlar kızlar bisey soracagım. Pantolonlarım dar gelmeye basladı benim bel kısımları sıkıyor ve rahatsız ediyor. Beli lastikli normal pantolon almak mı hamile pantolonu almak mı mantıklı? Fikir verirmisiniz?
Canım çok geçmiş olsun.Allah yardımcın olsunCanim benim rahim agzina dikis atildi erken doguruyorum ben 5 aylik oluo doguyor 3 kaybim var sukur bir kizimi kucagima aldim simdi yine ayni dr dikis attirdim sonu guzel olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?