2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Oglumda ilk zamanlar sallamaktan gece gunduz karı koca yorulunca, 20 gunlukken bunu aldik ve rahat ettik. Bi 5 ay götürdü sonra park yataga geçtik bunda da böyle olacak çünkü ilk zamanlar gaz sancıları uyutmuyor elle de salla salla nereye kadar bununla rahat ettik. Esim de altına sallamadiğımız zamanlarda sabitlemek için mukavva ve suntadan kutu yaptı beşik gibi kullanmıştık.

Eklentiler

• Screenshot_2019-01-17-15-04-17-341_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 77
Hic anlamadilar cnm 20 hafatadaydim dr geldim aksami kaybettim devletin doktoruydu hic ilgilenmediler hep karsima oyle cikti kizimda ozele gittim sukur parali ama ne edeceksin mecbur el mahkum gidiyoruz Rabbim herkesi iyilerle karsilastirsin ins
İlk gebelik mi? Kayıplardan önce saglikli dogumun var mıydı? Bu rahim ağzı uzunlugu sonradan yetersiz olur mu? Ben ikili test zamanı ölçülmesini istedim dr dan paparayi yedim bu kadar arastirma diye. Hep ekstra dr a sormam lazim baska turlu olcmuyor bu drlar

beşik olarak şu 6 aya kadar kullanılanlardan mı düşünüyorsun canım
Yok Canim büyük karyola olanlardan alacaz galiba. Geçen gün eşim benden habersiz gezmiş mağazaları( kar kış var diye beni götürmüyor ). Diğer beşikler güzel değil biz karyola alalım diyor normalde benim bu olsun demem lazım ama bizde işler ters yürüyor galiba

Kizlar 16 20 hafta arasinda ozellikle dr dan rahima agziniza bakmasini isteyin cunku eger bi rahim agzi yetmezliginiz varsa benim gibi bilmeden kayio yasarsiniz
Ben yasadim kimse yasasin istemiyorum dr uyariniz bu konuda
neyse biticek gidicek bunlar oynamaya başladıkları zaman çok daha keyifli olucaz en azından bilicez ki ordalar oynuyolar
Inşallah. Bi an önce oynasınlar artik

Kizlar 16 20 hafta arasinda ozellikle dr dan rahima agziniza bakmasini isteyin cunku eger bi rahim agzi yetmezliginiz varsa benim gibi bilmeden kayio yasarsiniz
Ben yasadim kimse yasasin istemiyorum dr uyariniz bu konuda
Aynen çok önemli bi konu benim doktorum hep alttan bakıyor .kuzenimde de aynı durum olmuştu ve hiç hisetmemis bebek baya baskı yapmıştı doktor kontrolünde anladılar hemen hastaneye yattı iğneler ilaçlarla müdahale edildi.onunda rahim agzi kısalmıştı.

Yok canim benim hep vardi sonradan olabilmesi icin Allah korusun kanser olup rahim agzini aldiranlar da veya hitereskopi fazla sayida kurtaj fazla dogum bunlar basli sebepler sonradan olmasi icin
Ama benim dogustan var yetersiz kuvvetli degil onunda tedavi var rabbkm dermansiz dert vermesin
Dr dinleme sen sende israrla sor ne zarari olucak ya tedbir tabiki arastiracagiz anne oluyoruz evlatlar bize Allahin emaneti en iyi sekilde emanetine sahip cikmak istiyoruz

Sen yinede fazla dolanma elinden geldigince uzan dinlen
Ve bir dahaki kontrolde dr hatirlat unutabiliyorlar tedbirli olmaktan zarar gelmez

Çok haklısın ne süreçlerden geciyoruz hepimiz, Rabbim de senin ve tum hamilelerin bebeklerini saglikla kucağına almayi nasip etsin canim, cevabın icin de teşekkür ederim

Kızlar ılac isimlerini okudum tesekkurler tek tek yazamadım pazartesi doktorumla konusup baslayacagım ben de. Acaba cınsıyet ogrenebılırmıyım pazartesi cok heyecanlı:)

Günaydın kızlar
Sinirim bozuk biraz dün gece hapşırdım karnımın içi öyle acıdı ki anlatamam hala ufaktan acıyo başına böyle bişey gelen var mı?
Canım ben de çok yaşıyorum dün sabaha kadar çektim o ağrıyı yatın soracağım. Sanki içerden kesilmiş gibi öksürüp hapşırırken çok oluyor
Teşekkürler canım bende inceleyeyim
Bende o iyilik hali arada oluyor canım keyfini çıkar

freearc ben böyle bir şey düşünüyorum park yatak sevmiyorum bende. Kademeli bu yan tarafında kuruması inip anne yanı oluyor istersen kapatıyorsun ilerleyen dönemde. Bebeğin durumuna göre üç yaşa kadar kullanılıyormuş

bizde ilk beşiği kız annesi yapar o ovelden alıcam bende 6-8 ay yanımda kalsın odasınıda yapıcam başta yaptım yaptım sonra asla yapamam kocalık dicek ki şunu alma bunu alma başta yaptırmam lazım
Hahaha, biz de aslında biran önce almak istiyoruz, sonradan maddi olarak binmesin diye ufak ufakbişiler alıcaz önümüzdeki ay ama işte Allah korusun bebişlerde bir sorun çıkmasın da

Anne yanları mantıklı canım, benim maalesef yatağın yanında da, odanın ortasında da 2 adet karyola için yer yok. O yüzden beşik tarzı yatak bakıyorum. Bir de ilk zamanlar sallanır yatak öneriyorlar genelde ama ben de bilmiyorum tabii :)

Sayecim ne kadar bu karyola. Ben ikea da 700 TL ye buldum. Ben de böyle bir şey almayı planlıyorum

Ben çocuk odAsı çıkardım çeyizimde .
Sadece ufak süslemeler yapacağım kısmetse ,duvar kağıdı falan
Bende anne yanı yatak alacagım sanırım kullanışlı olanlarından

Bende oda yapicam inşallah. Yatağın yanına da sallanır tekerlekli beşikler var ondan düşünüyorum .
En güzel keyifli kısmı alisverislerini yapmak olucak sanırım almak için sabırsızlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…