Oglumda ilk zamanlar sallamaktan gece gunduz karı koca yorulunca, 20 gunlukken bunu aldik ve rahat ettik. Bi 5 ay götürdü sonra park yataga geçtik bunda da böyle olacak çünkü ilk zamanlar gaz sancıları uyutmuyor elle de salla salla nereye kadar bununla rahat ettik. Esim de altına sallamadiğımız zamanlarda sabitlemek için mukavva ve suntadan kutu yaptı beşik gibi kullanmıştık.kızlar daha çok erken belki ama siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz merak ettim . aramızda daha tecrübelilerde var hem. şimdi bebek ilk zamanlar anne odasında kalacak. nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz? ya park yatak hem anne odası hem çocuk odası döneminde kullanabılabilir evet ama park yatağı pek sevmiyorum maalesef.
İlk gebelik mi? Kayıplardan önce saglikli dogumun var mıydı? Bu rahim ağzı uzunlugu sonradan yetersiz olur mu? Ben ikili test zamanı ölçülmesini istedim dr dan paparayi yedim bu kadar arastirma diye. Hep ekstra dr a sormam lazim baska turlu olcmuyor bu drlarHic anlamadilar cnm 20 hafatadaydim dr geldim aksami kaybettim devletin doktoruydu hic ilgilenmediler hep karsima oyle cikti kizimda ozele gittim sukur parali ama ne edeceksin mecbur el mahkum gidiyoruz Rabbim herkesi iyilerle karsilastirsin ins
Yok Canim büyük karyola olanlardan alacaz galiba. Geçen gün eşim benden habersiz gezmiş mağazaları( kar kış var diye beni götürmüyor ). Diğer beşikler güzel değil biz karyola alalım diyorbeşik olarak şu 6 aya kadar kullanılanlardan mı düşünüyorsun canım
Aynen valla aklımız çıkıyor bisey olacak diye .banada ilk olduğun da oturup ağlamıştım sonra anladım ki normalmiş. :)demekki hepimizde olan bişey canım :/ normal umursamicak şeyleri ne çok takıyoruz bebek olunca
neyse biticek gidicek bunlar oynamaya başladıkları zaman çok daha keyifli olucazAynen valla aklımız çıkıyor bisey olacak diye .banada ilk olduğun da oturup ağlamıştım sonra anladım ki normalmiş. :)
Kizlar 16 20 hafta arasinda ozellikle dr dan rahima agziniza bakmasini isteyin cunku eger bi rahim agzi yetmezliginiz varsa benim gibi bilmeden kayio yasarsiniz
Ben yasadim kimse yasasin istemiyorum dr uyariniz bu konuda
Inşallah. Bi an önce oynasınlar artikneyse biticek gidicek bunlar oynamaya başladıkları zaman çok daha keyifli olucazen azından bilicez ki ordalar oynuyolar
Aynen çok önemli bi konu benim doktorum hep alttan bakıyor .kuzenimde de aynı durum olmuştu ve hiç hisetmemis bebek baya baskı yapmıştı doktor kontrolünde anladılar hemen hastaneye yattı iğneler ilaçlarla müdahale edildi.onunda rahim agzi kısalmıştı.Kizlar 16 20 hafta arasinda ozellikle dr dan rahima agziniza bakmasini isteyin cunku eger bi rahim agzi yetmezliginiz varsa benim gibi bilmeden kayio yasarsiniz
Ben yasadim kimse yasasin istemiyorum dr uyariniz bu konuda
Akıllı da olsan deli de içgüdüsel canım bu hisler bu terelellilikdeli işi kız akıllı olan yapmaz
Amin canim benim kalpler bir olsun onemli olan o cumlemizle beraber :)ay canım seni unuttum valla ben ağrın sızın var mı geçmiş olsun inşallah kavuşursun sağlıkla
Yok canim benim hep vardi sonradan olabilmesi icin Allah korusun kanser olup rahim agzini aldiranlar da veya hitereskopi fazla sayida kurtaj fazla dogum bunlar basli sebepler sonradan olmasi icinİlk gebelik mi? Kayıplardan önce saglikli dogumun var mıydı? Bu rahim ağzı uzunlugu sonradan yetersiz olur mu? Ben ikili test zamanı ölçülmesini istedim dr dan paparayi yedim bu kadar arastirma diye. Hep ekstra dr a sormam lazim baska turlu olcmuyor bu drlar
Sen yinede fazla dolanma elinden geldigince uzan dinlenEvet canım haklısın bakılması gerek çünkü benimde geçen gün muayenemde yarısında açıklık çıktı Allahtan bebek tarafı kapalı ve rahim ağzı uzun şimdilik tehlike yok ama takip edilecek.
Çok haklısın ne süreçlerden geciyoruz hepimiz, Rabbim de senin ve tum hamilelerin bebeklerini saglikla kucağına almayi nasip etsin canim, cevabın icin de teşekkür ederimYok canim benim hep vardi sonradan olabilmesi icin Allah korusun kanser olup rahim agzini aldiranlar da veya hitereskopi fazla sayida kurtaj fazla dogum bunlar basli sebepler sonradan olmasi icin
Ama benim dogustan var yetersiz kuvvetli degil onunda tedavi var rabbkm dermansiz dert vermesin
Dr dinleme sen sende israrla sor ne zarari olucak ya tedbir tabiki arastiracagiz anne oluyoruz evlatlar bize Allahin emaneti en iyi sekilde emanetine sahip cikmak istiyoruz
Canım ben de çok yaşıyorum dün sabaha kadar çektim o ağrıyı yatın soracağım. Sanki içerden kesilmiş gibi öksürüp hapşırırken çok oluyorGünaydın kızlar
Sinirim bozuk biraz dün gece hapşırdım karnımın içi öyle acıdı ki anlatamam hala ufaktan acıyo başına böyle bişey gelen var mı?
Teşekkürler canım bende inceleyeyimhttps://www.welcomebaby.com.tr/kraf...MIpZmcqpX03wIVEeaaCh0mpQe-EAQYASABEgJRYfD_BwE
https://www.hepsiburada.com/chicco-..._gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-arabasi-puset-pla
bu ikisi var bir süredir bakıyorum. fiyatı da uygun geldi bana bu markalara göre. sen de bi ara e bebek e filan gidersen bak canım kullanışına ben beğendim.
Bende o iyilik hali arada oluyor canım keyfini çıkarKızlar salak saçma bi soru sorucam, dün uyurken sırtım falan ağrımadı, midem de bi sorun yok, bugün geç uyandım rahat rahat uyudum yarım kilo da vermişim(gerçi azcık dikkat ettim yememe), bi daha hafif gbiyim ama genede normal mi%?
Hahaha, biz de aslında biran önce almak istiyoruz, sonradan maddi olarak binmesin diyebizde ilk beşiği kız annesi yapar o ovelden alıcam bende 6-8 ay yanımda kalsın odasınıda yapıcam başta yaptım yaptım sonra asla yapamam kocalık dicek ki şunu alma bunu alma başta yaptırmam lazım
Anne yanları mantıklı canım, benim maalesef yatağın yanında da, odanın ortasında da 2 adet karyola için yer yok. O yüzden beşik tarzı yatak bakıyorum. Bir de ilk zamanlar sallanır yatak öneriyorlar genelde ama ben de bilmiyorum tabii :)Eki Görüntüle 2226219
freearc ben böyle bir şey düşünüyorum park yatak sevmiyorum bende. Kademeli bu yan tarafında kuruması inip anne yanı oluyor istersen kapatıyorsun ilerleyen dönemde. Bebeğin durumuna göre üç yaşa kadar kullanılıyormuş
Sayecim ne kadar bu karyola. Ben ikea da 700 TL ye buldum. Ben de böyle bir şey almayı planlıyorumEki Görüntüle 2226219
freearc ben böyle bir şey düşünüyorum park yatak sevmiyorum bende. Kademeli bu yan tarafında kuruması inip anne yanı oluyor istersen kapatıyorsun ilerleyen dönemde. Bebeğin durumuna göre üç yaşa kadar kullanılıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?