Birşey yoktur rahat ol sen . Ah ah anne olmakbıçak saplanır gibi 10 saniye sürdü uyumuşum sabah hala acıyodu şuan bişey yok ama korktum valla yalan yok
Ayyy hayalini kuruyorum :)))))rahatlasak yaz gelse ve çocuklar doğsa artık
deli işi kız akıllı olan yapmazBirşey yoktur rahat ol sen . Ah ah anne olmak
Vallahi bende milletin gebeliği 9 ay sanki benim ki 9 yıl gibi hamile diye duyuyodum ana bi bakıyodum doğurmuşAyyy hayalini kuruyorum :)))))
Maşallah.Ben dünden beri çok net hissediyorum artık :) çok hareketli bir bebek dönmeye bayılıyor ayaklar bir yukarda bir aşağıda :)
Vallahi bende milletin gebeliği 9 ay sanki benim ki 9 yıl gibi hamile diye duyuyodum ana bi bakıyodum doğurmuş
Ben her oksurdugumde hapsirdigimda oluyor özellikle sırt üstü yatınca ama çok uzun sürmüyor sanki içerden bisey yırtılır gibi fena bi ağrı oluyor.Günaydın kızlar
Sinirim bozuk biraz dün gece hapşırdım karnımın içi öyle acıdı ki anlatamam hala ufaktan acıyo başına böyle bişey gelen var mı?
beşik olarak şu 6 aya kadar kullanılanlardan mı düşünüyorsun canımBen bebeğine oda yapıcam. Evimde boş bı odam var ütü çamaşır için kullandığım. Onları kendi odama alıp bebeğim için güzel bir oda yapıcam nasipse ama beşiği benim odamda duracak. Odayı kullanmaz yapma diyorlar ama daha ilk bebeğim ilerde kardeşleri olduğunda da kullanılabilir diye düşünerek. Aslında ben sadece beşik diyordum ama eşim oda oda diye tutturdu. Kendimiz boyayıp dizayn edicez . Rabbim o günlere kavuştursun da çok güzel heyecanlar :)
vallahi bende aynısını söyleyip duruyorum. Dışardan insanlar o kadar keyifli anlatıyordu ki hamileliği ben hiç böyle hayal etmemiştim hergün farklı bir yerim ağrıyor, daha hiç keyfini çıkarabildiğim bir dönemim olmadı sağlıkla bir an önce kavuşsak
Hic anlamadilar cnm 20 hafatadaydim dr geldim aksami kaybettim devletin doktoruydu hic ilgilenmediler hep karsima oyle cikti kizimda ozele gittim sukur parali ama ne edeceksin mecbur el mahkum gidiyoruz Rabbim herkesi iyilerle karsilastirsin inscanım inş hayırlısıyla zamanında doğurursun. peki bu 3 kaybında alınacak hiç bir önlem yokmuydu. ilkinde falan özellikle dr hiç anlamadı mı
Ben her oksurdugumde hapsirdigimda oluyor özellikle sırt üstü yatınca ama çok uzun sürmüyor sanki içerden bisey yırtılır gibi fena bi ağrı oluyor.
ğin bilgi için çok sapol canımKizlar 16 20 hafta arasinda ozellikle dr dan rahima agziniza bakmasini isteyin cunku eger bi rahim agzi yetmezliginiz varsa benim gibi bilmeden kayio yasarsiniz
Ben yasadim kimse yasasin istemiyorum dr uyariniz bu konuda
Benim öyleydi midem bulanırken, o yüzden hatta kiloları aldım; sürekli korkudan yiyordum bulandıkça ama son 3 haftadır bulantım yok canım nerdiyse.Sabah 7 de ve 9.30 da olmak usere iki defa ekmek arası ve iki defa mandalin yedim. İstedim ki rahatça bı uyuyayım. Şimdi yine kusacak kadar aç uyandım ama nasıl kazınıyor midem anlatamam. Sizde böyle misiniz ,?
ay canım seni unuttum valla ben ağrın sızın var mı geçmiş olsun inşallah kavuşursun sağlıklaHic anlamadilar cnm 20 hafatadaydim dr geldim aksami kaybettim devletin doktoruydu hic ilgilenmediler hep karsima oyle cikti kizimda ozele gittim sukur parali ama ne edeceksin mecbur el mahkum gidiyoruz Rabbim herkesi iyilerle karsilastirsin ins
Evet canım haklısın bakılması gerek çünkü benimde geçen gün muayenemde yarısında açıklık çıktı Allahtan bebek tarafı kapalı ve rahim ağzı uzun şimdilik tehlike yok ama takip edilecek.Kizlar 16 20 hafta arasinda ozellikle dr dan rahima agziniza bakmasini isteyin cunku eger bi rahim agzi yetmezliginiz varsa benim gibi bilmeden kayio yasarsiniz
Ben yasadim kimse yasasin istemiyorum dr uyariniz bu konuda
Tatlım ben ilk 6 için çilekten şu görseldekinden almayı düşünüyyorum. Benim odama koyucam 6 ay bıyunca. Arada bi odayı bebek odası yapıcam , 6 ay sonra oraya geçiricem inş bebekleri. Beşiklerin, file olanları daha hafif olanları da var başka yerlerde.beşik olarak şu 6 aya kadar kullanılanlardan mı düşünüyorsun canım
Tatlım ben ilk 6 için çilekten şu görseldekinden almayı düşünüyyorum. Benim odama koyucam 6 ay bıyunca. Arada bi odayı bebek odası yapıcam , 6 ay sonra oraya geçiricem inş bebekleri. Beşiklerin, file olanları daha hafif olanları da var başka yerlerde. Eki Görüntüle 2226143 Eki Görüntüle 2226144
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?