2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşallah bir daha yaşamazsın canım. Aman kanaman olmasın benim yüreğim ağzımda hep çünkü.Benimde 5.1 cm lik kanama alanı var 3 doz iğne vurundum+progestan ama 1 haftayı geçti koyu renkli kanamam devam ediyor demekki benimki kanamayla gidecek.

Bende bir gün uyandım çok iyiyim enerjim yüksek ağrım sızım yok korktum ağladım eşim izin alıp geldi doktora gittik doktor çocuğun seni rahat bırakacağı tutmuş dedi eşim de ağrı olsa bi dert olmasa bi dert dedi. Şimdi bi yerim ağrıyor desem oh oh ağrısın diyor

bende öyleyim bazen diyorum ki neden bu kadar iyiyim acaba bebek iyi mi birşey mi oldu ? aynen olsa bi dert olmasa bi dert

Canim benim rahim agzina dikis atildi erken doguruyorum ben 5 aylik oluo doguyor 3 kaybim var sukur bir kizimi kucagima aldim simdi yine ayni dr dikis attirdim sonu guzel olsun ins
canım inş hayırlısıyla zamanında doğurursun. peki bu 3 kaybında alınacak hiç bir önlem yokmuydu. ilkinde falan özellikle dr hiç anlamadı mı

Ikinci defadir ayni seyleri yasiyorum ya ondan biliyorum ama inan o kaybetme korkusu cok pis birsey
Dun ayni gun bi kadinda dikis atti kadin kakara kikiri ben 3 defe kayio yasadim sonuncu dikise ragmen kayip yasadim bu yuzden korkuyorum Allah diyince ferahliyorum Allahima inaniyorum O ol derse olucaki ins Allah emeklerimizi bosa cikarmasin ins

Sabah 7 de ve 9.30 da olmak usere iki defa ekmek arası ve iki defa mandalin yedim. İstedim ki rahatça bı uyuyayım. Şimdi yine kusacak kadar aç uyandım ama nasıl kazınıyor midem anlatamam. Sizde böyle misiniz ,?

benimde sabah uyanınca sırtımın ortasında ağrı olduğunu farkettim mesela kafamı sağa sola eğerken de oluyor bel değil sırt omurga gibi. her gün yeni bir şeye uyanıyoruz.

benimde sabah uyanınca sırtımın ortasında ağrı olduğunu farkettim mesela kafamı sağa sola eğerken de oluyor bel değil sırt omurga gibi. her gün yeni bir şeye uyanıyoruz.
Benim o ağrılar geçti magnezyumdan sonra canım.hatta ilaç almamak için maden suyu ve bı meyve daha var ondan bol bol yiyebilirsin. Çok faydası oluyor.

@Meylen kuzum dert etme biz de o hapşırık yüzünden hastanelere taşındık bı gün de doktor guluverdi:))) hep olacak sanırım öyle. Benim hala oksurdugumde hapsirdigimda aciyor oturma pozisyonunla alakalı. Ters yakalayinca aciyor

Sabah 7 de ve 9.30 da olmak usere iki defa ekmek arası ve iki defa mandalin yedim. İstedim ki rahatça bı uyuyayım. Şimdi yine kusacak kadar aç uyandım ama nasıl kazınıyor midem anlatamam. Sizde böyle misiniz ,?
Tam uyumak için yatınca başlıyor midem guruldamaya kalksam uykum açılacak kalkmasam açım

kız o kadar hasta oldum griptim faranjittim hapşırık aksırık öksürük hepsini şiddetli yaşadım böyle bi sancı yaşamadım sanki bi bıçak saplandı çıktı
ay normal olsun can acısı sıkıntı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…