Hahaha psikopat ben :) beni tanısan normal karşılardınkız yeter 17. haftanın içindesin daha mı olsungebeliğin balayı başladı artık tadını çıkaralım
İnşallah bir daha yaşamazsın canım. Aman kanaman olmasın benim yüreğim ağzımda hep çünkü.Benimde 5.1 cm lik kanama alanı var 3 doz iğne vurundum+progestan ama 1 haftayı geçti koyu renkli kanamam devam ediyor demekki benimki kanamayla gidecek.Canım benim sadece bir kere kanamam oldu yoğun bir şekilde gittiğim gün hastane yattım serum tedavisi ve progestan kapsül başladı. 3 hafta kullandım ağızdan kapsül.her hafta kontrolde kanama alanı gördü ilaca devam ettirdi ama dışardan kanamam hiç olmadı daha. Olursa korkma alan var olması normal demişti. Ama vücut absorbe etmiş emmiş yani. En son kontrolde yok denecek kadar azalmış deyip ilacı kesti.
Aramızda iki gün var sen öndesin ben öğrendim iki gün önce inşallah sende öğrenirsinMerhaba kizlar bugün doktor kontrolum var bakalım benin minik gosterecekmi cinsiyetini benimle aynı haftada olupda net öğrenen varmı aranizda
Bende bir gün uyandım çok iyiyim enerjim yüksek ağrım sızım yok korktum ağladım eşim izin alıp geldi doktora gittikAyy öyle mi diyorsun, benim beynim hemen senaryo kurmaya müsaitalışık diilim hamileliğimde böyle acı çekmemeye, iyiyim diye üzüldüm falan yarın kontrolüm var canım, bir de ilk defa kilo verince korktum(çok yiyordum, 2 gündür normal yiyorum). Neyse sen böyle diyince rahar rahat, iyi geldi şimdi
Bak sen premsese :):) Nazik bir kızımız geliyor desene :):)
bende öyleyim bazen diyorum ki neden bu kadar iyiyim acaba bebek iyi mi birşey mi oldu ? aynen olsa bi dert olmasa bi dertBende bir gün uyandım çok iyiyim enerjim yüksek ağrım sızım yok korktum ağladım eşim izin alıp geldi doktora gittikdoktor çocuğun seni rahat bırakacağı tutmuş dedi eşim de ağrı olsa bi dert olmasa bi dert dedi. Şimdi bi yerim ağrıyor desem oh oh ağrısın diyor
canım inş hayırlısıyla zamanında doğurursun. peki bu 3 kaybında alınacak hiç bir önlem yokmuydu. ilkinde falan özellikle dr hiç anlamadı mıCanim benim rahim agzina dikis atildi erken doguruyorum ben 5 aylik oluo doguyor 3 kaybim var sukur bir kizimi kucagima aldim simdi yine ayni dr dikis attirdim sonu guzel olsun ins
Ikinci defadir ayni seyleri yasiyorum ya ondan biliyorum ama inan o kaybetme korkusu cok pis birseyİyi düşünelim iyi olsun, Allah büyüktür. kendini zora sokacak yoracak hiçbir hareket yapma mümkünse gerçi sen zaten biliyorsundur da :) Dualarımız seninle
AY MAŞALLAH nasıl güzel göbüşü ayakları:):) sıpaaa
canm oluyor öyle maalesef. anlık bir sancı giriyorGünaydın kızlar
Sinirim bozuk biraz dün gece hapşırdım karnımın içi öyle acıdı ki anlatamam hala ufaktan acıyo başına böyle bişey gelen var mı?
Benim o ağrılar geçti magnezyumdan sonra canım.hatta ilaç almamak için maden suyu ve bı meyve daha var ondan bol bol yiyebilirsin. Çok faydası oluyor.benimde sabah uyanınca sırtımın ortasında ağrı olduğunu farkettim mesela kafamı sağa sola eğerken de oluyor bel değil sırt omurga gibi. her gün yeni bir şeye uyanıyoruz.
rahatlasak yaz gelse ve çocuklar doğsa artıkHahaha psikopat ben :) beni tanısan normal karşılardın
normal olsunda canım sancı problem değil korktum sadece şiddetli oluncacanm oluyor öyle maalesef. anlık bir sancı giriyor
Tam uyumak için yatınca başlıyor midem guruldamaya kalksam uykum açılacak kalkmasam açımSabah 7 de ve 9.30 da olmak usere iki defa ekmek arası ve iki defa mandalin yedim. İstedim ki rahatça bı uyuyayım. Şimdi yine kusacak kadar aç uyandım ama nasıl kazınıyor midem anlatamam. Sizde böyle misiniz ,?
kız o kadar hasta oldum griptim faranjittim hapşırık aksırık öksürük hepsini şiddetli yaşadım böyle bi sancı yaşamadım sanki bi bıçak saplandı çıktı@Meylen kuzum dert etme biz de o hapşırık yüzünden hastanelere taşındık bı gün de doktor guluverdi:))) hep olacak sanırım öyle. Benim hala oksurdugumde hapsirdigimda aciyor oturma pozisyonunla alakalı. Ters yakalayinca aciyor
Tabi açlıkla uyuyamayinca kalkiyorsun demiTam uyumak için yatınca başlıyor midem guruldamaya kalksam uykum açılacak kalkmasam açım
teşekkürler canımBenim o ağrılar geçti magnezyumdan sonra canım.hatta ilaç almamak için maden suyu ve bı meyve daha var ondan bol bol yiyebilirsin. Çok faydası oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?