2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende sevmiyorum ya çok kocaman geliyor bana park yatak, Şu sepet tipi besiklerden verecek kız kardeşim bana hani cibinlikli ama o da anne yani için pek uygun değil onların anne yani olanları var aslında çıkıyor yanları, Sonra tekrar takilabiliyor ondan bulursan ondan al canım bence dikdörtgen hani hem yuksekligi hem korkulugu ayarlaniyor

Ne güzel ya bende istiyorum oda ama eşim daha gerek yok çok ufak diyor, bebişin eşyaları sigmayinca göreceğim ben onu, benim de odam var ama koltuk var orda ya onu bi cikarabilsem ordan tutturacagimda. Onu biryere koyamıyorum evim küçük..

Kizlar 16 20 hafta arasinda ozellikle dr dan rahima agziniza bakmasini isteyin cunku eger bi rahim agzi yetmezliginiz varsa benim gibi bilmeden kayio yasarsiniz
Ben yasadim kimse yasasin istemiyorum dr uyariniz bu konuda
Haklısın canım uyarmak lazım kaybın için çok üzüldüm baya büyükmüş, Rabbim bebisini sağlıkla kucağına aldirsin

Canım ben ilk etapta iki tane almayacağım. İkiz bebeklerde ilk aylarda birlikte yatırmak öneriliyormuş ilk ayları birlikte yatırıp sonra ayırmayı düşünüyorum. Buda sallanıyor canım istersen sabitte kalıyor
Sayecim ne kadar bu karyola. Ben ikea da 700 TL ye buldum. Ben de böyle bir şey almayı planlıyorum
Canım buda 620 civarı nette. İkeadaki de çok güzel ben ona da baktım. Ama gidip görmek istiyorum esasen Ankara’ya bulunduğum yerde ikea yok. Çok güzel bunlar bebek mağazasında da baktım ama 1500 civarı çok pahalı

Kızlar siz rahat rahat yuruyebiliyor musunuz? Sanki ben yürürken kasıklarima asılıyorlar, çekiyorlar böyle. Yürüyüşüm bile değişti.

Park yatak çok kullanışlı. Odadan odaya taşınabilir. Şehir dışına çıkarken katlarsın küçücük olur arabaya sığar. Oglumda çok rahat ettim aynı yatağı şimdi de kullanıcam insallah.

Sen yinede fazla dolanma elinden geldigince uzan dinlen
Ve bir dahaki kontrolde dr hatirlat unutabiliyorlar tedbirli olmaktan zarar gelmez
Öyle canım hatırlatıcam Genellikle de yatıyorum zaten. Biz şimdi yatalım doğunca bizi fazlasıyla kaldıracaklar zaten :)
Saglikla alin kucaginiza :) kiz da erkek de saglikli olsun ama insan merak ediyor
Amin sizde inşallah. en önemlisi sağlıklı olmaları tabi :)

Park yataklar sentetik kumaslardan yapildigi icin bana çok saglikli gelmiyor sürekli kullanim icin onu ben arabada birakiyorum bir yere gidersem o zaman acip kullaniyorum rahat oluyor .... yüksekligi ayarlanabilen ahsap beşiklerden kullanmistım 1 yaşa kadar sonra kendi odasindaki yataga gecirdim simdi dd aynı düsünüyorum nasipse ....

Bende haftaya sorucam nasip olursa

Öyle canım hatırlatıcam Genellikle de yatıyorum zaten. Biz şimdi yatalım doğunca bizi fazlasıyla kaldıracaklar zaten :)

Amin sizde inşallah. en önemlisi sağlıklı olmaları tabi :)
Aynen hic sorma keyfini cikaralim sonra zaman bulamayacaz benim 2. Birde hic uzanmayi birak oturamam bile sanirim

Çok teşekkür ederim çok isterim doktorun ismini öğrenmeyi... inşallah bişey çıkmaz

Herkese hayırlı geceler.Mesajları yine okuyamadım bugünlerde yoğunum biraz.Umarım herşey yolundadır herkes için.Benim kusmalarım baya azaldı.Bulantılarım devam ediyor.Bir haftadır yemek yapmaya ve az az yemeye başladım.Ve 2-3 gündür bebeği hissediyorum.2.bebeğim olduğu için sanırım.Pazartesiyi iple çekiyorum.İnşaallah gösterirde cinsiyet öğrenebilirim.Herkese hayırlı musmustlu geceler.Öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…