Bende sevmiyorum ya çok kocaman geliyor bana park yatak, Şu sepet tipi besiklerden verecek kız kardeşim bana hani cibinlikli ama o da anne yani için pek uygun değil onların anne yani olanları var aslında çıkıyor yanları, Sonra tekrar takilabiliyor ondan bulursan ondan al canım bence dikdörtgen hani hem yuksekligi hem korkulugu ayarlaniyorkızlar daha çok erken belki ama siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz merak ettim . aramızda daha tecrübelilerde var hem. şimdi bebek ilk zamanlar anne odasında kalacak. nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz? ya park yatak hem anne odası hem çocuk odası döneminde kullanabılabilir evet ama park yatağı pek sevmiyorum maalesef.
Ne güzel ya bende istiyorum oda ama eşim daha gerek yok çok ufak diyor, bebişin eşyaları sigmayinca göreceğim ben onu, benim de odam var ama koltuk var orda ya onu bi cikarabilsem ordan tutturacagimda. Onu biryere koyamıyorum evim küçük..Ben bebeğine oda yapıcam. Evimde boş bı odam var ütü çamaşır için kullandığım. Onları kendi odama alıp bebeğim için güzel bir oda yapıcam nasipse ama beşiği benim odamda duracak. Odayı kullanmaz yapma diyorlar ama daha ilk bebeğim ilerde kardeşleri olduğunda da kullanılabilir diye düşünerek. Aslında ben sadece beşik diyordum ama eşim oda oda diye tutturdu. Kendimiz boyayıp dizayn edicez . Rabbim o günlere kavuştursun da çok güzel heyecanlar :)
Haklısın canım uyarmak lazım kaybın için çok üzüldüm baya büyükmüş, Rabbim bebisini sağlıkla kucağına aldirsinKizlar 16 20 hafta arasinda ozellikle dr dan rahima agziniza bakmasini isteyin cunku eger bi rahim agzi yetmezliginiz varsa benim gibi bilmeden kayio yasarsiniz
Ben yasadim kimse yasasin istemiyorum dr uyariniz bu konuda
Oğlumun testine bakayim ben de:)Benim ilki 34tü bu 32. Ikisi de erkek. Tesadüftür belki :)
Saglikla alin kucaginiza :) kiz da erkek de saglikli olsun ama insan merak ediyorBende de tuttu o ilkinde de 50 altıydı buda öyle ve ikisi de erkek :)
Cinsiyet belli mi sizin tutan da var tutmayan da...Oğlum da 187 çıkmıştı
Şimdide 94
Canım ben ilk etapta iki tane almayacağım. İkiz bebeklerde ilk aylarda birlikte yatırmak öneriliyormuş ilk ayları birlikte yatırıp sonra ayırmayı düşünüyorum. Buda sallanıyor canım istersen sabitte kalıyorAnne yanları mantıklı canım, benim maalesef yatağın yanında da, odanın ortasında da 2 adet karyola için yer yok. O yüzden beşik tarzı yatak bakıyorum. Bir de ilk zamanlar sallanır yatak öneriyorlar genelde ama ben de bilmiyorum tabii :)
Canım buda 620 civarı nette. İkeadaki de çok güzel ben ona da baktım. Ama gidip görmek istiyorum esasen Ankara’ya bulunduğum yerde ikea yok. Çok güzel bunlar bebek mağazasında da baktım ama 1500 civarı çok pahalıSayecim ne kadar bu karyola. Ben ikea da 700 TL ye buldum. Ben de böyle bir şey almayı planlıyorum
Park yatak çok kullanışlı. Odadan odaya taşınabilir. Şehir dışına çıkarken katlarsın küçücük olur arabaya sığar. Oglumda çok rahat ettim aynı yatağı şimdi de kullanıcam insallah.kızlar daha çok erken belki ama siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz merak ettim . aramızda daha tecrübelilerde var hem. şimdi bebek ilk zamanlar anne odasında kalacak. nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz? ya park yatak hem anne odası hem çocuk odası döneminde kullanabılabilir evet ama park yatağı pek sevmiyorum maalesef.
Öyle canım hatırlatıcam Genellikle de yatıyorum zaten. Biz şimdi yatalım doğunca bizi fazlasıyla kaldıracaklar zaten :)Sen yinede fazla dolanma elinden geldigince uzan dinlen
Ve bir dahaki kontrolde dr hatirlat unutabiliyorlar tedbirli olmaktan zarar gelmez
Amin sizde inşallah. en önemlisi sağlıklı olmaları tabi :)Saglikla alin kucaginiza :) kiz da erkek de saglikli olsun ama insan merak ediyor
İnşallah çıkmaz hayırlısıyla gelsinlerHahaha, biz de aslında biran önce almak istiyoruz, sonradan maddi olarak binmesin diyeufak ufakbişiler alıcaz önümüzdeki ay ama işte Allah korusun bebişlerde bir sorun çıkmasın da
Bende haftaya sorucam nasip olursaCanım ben de çok yaşıyorum dün sabaha kadar çektim o ağrıyı yatın soracağım. Sanki içerden kesilmiş gibi öksürüp hapşırırken çok oluyor
Teşekkürler canım bende inceleyeyim
Bende o iyilik hali arada oluyor canım keyfini çıkar
Aynen hic sorma keyfini cikaralim sonra zaman bulamayacaz benim 2. Birde hic uzanmayi birak oturamam bile sanirimÖyle canım hatırlatıcam Genellikle de yatıyorum zaten. Biz şimdi yatalım doğunca bizi fazlasıyla kaldıracaklar zaten :)
Amin sizde inşallah. en önemlisi sağlıklı olmaları tabi :)
Çok teşekkür ederim çok isterim doktorun ismini öğrenmeyi... inşallah bişey çıkmazIstanbuldasiniz sanırım. Çok iyi bir perinatolog var isterseniz biraz pahalı ama alanında gerçekten uzman detaylı usg yapiyor özellikle gitmek isterseniz ismini vereyim.size
Benim kardesimede dediler birsuru şey çok şükür Çok saglikli içinizi kararmayın ins. Iyi şeyler olur.
Merhaba haftamiz aynı bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi acaba biz bugün gittim net bişey diyemedi doktorAynen hic sorma keyfini cikaralim sonra zaman bulamayacaz benim 2. Birde hic uzanmayi birak oturamam bile sanirim
İkinci belli değil ama %80 erkek dedi doktorCinsiyet belli mi sizin tutan da var tutmayan da...
Benimde 2. canım allahtan oğlum yapısı gereği çok sakin bir çocuk bana eziyeti hiç olmaz o yüzden rahat rahat yatabiliyorum çok şükür :)Aynen hic sorma keyfini cikaralim sonra zaman bulamayacaz benim 2. Birde hic uzanmayi birak oturamam bile sanirim
Aynen benim kizda usluydu ama ben devamli yatiyorum ve bu yuzden ahlagi degistiBenimde 2. canım allahtan oğlum yapısı gereği çok sakin bir çocuk bana eziyeti hiç olmaz o yüzden rahat rahat yatabiliyorum çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?