- 11 Ekim 2018
- 455
- 656
- 53
- 30
Teşekkür ederim rahatladım valla:))gözün aydın canım :))
Hayırlısı olsun canım gelsin erkeklerKızlar bende kontrolden geldim cinsiyetleri kesinleşti nasipse iki oğlum olacakher şey yolunda çok şükür kubra5505 canım listeye ekleyebilirsin benim iki oğlan cinsiyetleri
hayırlı olsun canımmKızlar bende kontrolden geldim cinsiyetleri kesinleşti nasipse iki oğlum olacakher şey yolunda çok şükür kubra5505 canım listeye ekleyebilirsin benim iki oğlan cinsiyetleri
bende bilmiyorum henüzSaye hayrli olsun iki erkek :)
Cinsiyet öğrenmeyen bir ben kaldım galiba
Gitsem öğrenirim belki ama 16. Haftaya kadar gitmicem ins. Doktor ve hastane gormekten usandim zaten
bence senin erkekbende bilmiyorum henüzhaftaya öğrenicem
sülale ikiye bölündü çoğunluk kız diyorbence senin erkek
Teşekkürler canımGözün aydın. Hayırlı olsunlar inşallah iki prens.
Sağol canım çocuklardan çok eşim uğraştır beniAnom sağlıkla gelsin erkekler Allah yardımcın olsun bide eşin 3 erkek
Sağol canım seninde erkek sanırım sana da hayırlı olsunHayırlısı olsun canım gelsin erkekler
Teşekkürler canım bu drla devam edeceğim şimdi üç haftada bir çağırıyorSaye hayrli olsun iki erkek :)
Gitsem öğrenirim belki ama 16. Haftaya kadar gitmicem ins. Doktor ve hastane gormekten usandim zaten
Teşekkürler canımhayırlı olsun canımm
Ultrason ile vajinal de karindan da bkilip anlasilir ama ustten olcum her zaman kisa vajinal olcum ise daha dogru tam bi olcum verirRahim ağzına nasıl bakıyorlar canım
Benim de Çarşamba gece aniden yoğun ve kırmızı kanamam basladi canım rahim ağzı kapali, uzunluk olarak iyi dediler. Rahim içi kanama yokmus geceyi hastanede gecirdik çok şükür hemen durdu, şimdi çok hafif kahverengi leke geliyor içerde kalan kanlardanKizlar 16 20 hafta arasinda ozellikle dr dan rahima agziniza bakmasini isteyin cunku eger bi rahim agzi yetmezliginiz varsa benim gibi bilmeden kayio yasarsiniz
Ben yasadim kimse yasasin istemiyorum dr uyariniz bu konuda
ay allah korusun ya. şu dokuz ay sağlıkla sıhhatle geçsin hepimizin inşBenim de Çarşamba gece aniden yoğun ve kırmızı kanamam basladi canım rahim ağzı kapali, uzunluk olarak iyi dediler. Rahim içi kanama yokmus geceyi hastanede gecirdik çok şükür hemen durdu, şimdi çok hafif kahverengi leke geliyor içerde kalan kanlardan
Hadi bakalım :):):) hayırlı olsun. darısı bize inşallah :):)Kızlar bende kontrolden geldim cinsiyetleri kesinleşti nasipse iki oğlum olacakher şey yolunda çok şükür kubra5505 canım listeye ekleyebilirsin benim iki oğlan cinsiyetleri
İnşallah canım teşekkürler:)Hadi bakalım :):):) hayırlı olsun. darısı bize inşallah :):)
Amin canım, benim sancim falan olmadığı için sakindim eşim kendinden geçti korkudan bu adamı doğuma sokmayı dusunuyordum ben deay allah korusun ya. şu dokuz ay sağlıkla sıhhatle geçsin hepimizin inş
ben de daha öğrenmedim canım.benim kontrole de daha çok var :)Saye hayrli olsun iki erkek :)
Canım lan lekesi en iyi soğuk suyla çıkar. İlk yıkamayı soğuk suyla yap sonra normal yIkama yaparsınAmin canım, benim sancim falan olmadığı için sakindim eşim kendinden geçti korkudan bu adamı doğuma sokmayı dusunuyordum ben deoracıkta yere yikilir herhalde. Yatak odası mahvoldu bugün temizlemek istiyorum o kadar kan çıkar mı bilmiyorum artık. Ne çıkarır kan lekesini?
Masallah hayirli gelsinler insallahKızlar bende kontrolden geldim cinsiyetleri kesinleşti nasipse iki oğlum olacakher şey yolunda çok şükür kubra5505 canım listeye ekleyebilirsin benim iki oğlan cinsiyetleri
İnşallah amin teşekkürlerMasallah hayirli gelsinler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?