2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gözün aydın. Hayırlı olsunlar inşallah iki prens.
Teşekkürler canım
Anom sağlıkla gelsin erkekler Allah yardımcın olsun bide eşin 3 erkek
Sağol canım çocuklardan çok eşim uğraştır beni
Hayırlısı olsun canım gelsin erkekler
Sağol canım seninde erkek sanırım sana da hayırlı olsun
Saye hayrli olsun iki erkek :)

Cinsiyet öğrenmeyen bir ben kaldım galiba
Gitsem öğrenirim belki ama 16. Haftaya kadar gitmicem ins. Doktor ve hastane gormekten usandim zaten
Teşekkürler canım bu drla devam edeceğim şimdi üç haftada bir çağırıyor
hayırlı olsun canımm
Teşekkürler canım

Kizlar 16 20 hafta arasinda ozellikle dr dan rahima agziniza bakmasini isteyin cunku eger bi rahim agzi yetmezliginiz varsa benim gibi bilmeden kayio yasarsiniz
Ben yasadim kimse yasasin istemiyorum dr uyariniz bu konuda
Benim de Çarşamba gece aniden yoğun ve kırmızı kanamam basladi canım rahim ağzı kapali, uzunluk olarak iyi dediler. Rahim içi kanama yokmus geceyi hastanede gecirdik çok şükür hemen durdu, şimdi çok hafif kahverengi leke geliyor içerde kalan kanlardan

ay allah korusun ya. şu dokuz ay sağlıkla sıhhatle geçsin hepimizin inş

ay allah korusun ya. şu dokuz ay sağlıkla sıhhatle geçsin hepimizin inş
Amin canım, benim sancim falan olmadığı için sakindim eşim kendinden geçti korkudan bu adamı doğuma sokmayı dusunuyordum ben de oracıkta yere yikilir herhalde. Yatak odası mahvoldu bugün temizlemek istiyorum o kadar kan çıkar mı bilmiyorum artık. Ne çıkarır kan lekesini?

Canım lan lekesi en iyi soğuk suyla çıkar. İlk yıkamayı soğuk suyla yap sonra normal yIkama yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…