2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmiş olsun canım dikkat et.
Yorma kendini

Tatlım aynısı bana oldu avmye gittiğimin akşamı korkunç bel ağrısıyla gıdım uyuyamadım. Hangi pozisyona dönsem fayda etmedi. Ertesi gün dinlenince geçti
evet canım dinlenince geçti benimde sabah kalktığımda hiç bişey kalmamıştı
bel ağrılarınada merhaba dedik çok şükür

Aynı canım gebelık akıntısı bu sekılde olurmus .ben pecete kullanıyorum havlu kagıt daha ıyı oluyo

Ikili test sonucumu aldım buna göre cinsiyet belirleniyo mu ya hadi karşılaştıralım ogrenemicem ben bu cinsiyeti yawww

Eklentiler

• 20190118_140732.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 63
Canım bulaşık deterjanı çıkarıyor ama çabuk yikaman gerekir, Bi de leke kalırsa bir pamuğa domestos damlatip üzerinde gezdir sonra güneşe koy. Bende adette çok yaşarım da bu durumu. Kolay gelsin geçmiş olsun.

Hayırlısı olsun canım 2 kız:)) benimkide erkeği duyunca bi şaşaladı ama alışmaya başladı:))))

aha sizin evdede tam tersi Allah eşine sabır versin senle beraber 3 kadın şaka bi yana sağlıkla gelsinler canım inşallah

Su renginde satılan bulasik parlaticilari her türlü haliya az biraz dök lekelerden eser kalmiyor ama dikkat et mavi renkli olan degil saydam renkli parlatıcı olmali

Soğuk suda Domestos ile yıkadım çıkmış gibi görünüyor canım Allah tan yatak odam tamamen beyazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…