Gece iğne yaptilar canım o gün devam etmeye gerek gormediler rahim içi kanama yok diyeEvet canim o gelir dr progestan veya proluton verseydi iyi olurdu gecmis olsun cnm rabbim bi daha yasatmasin ins
Geçmiş olsun canım dikkat et.Benim de Çarşamba gece aniden yoğun ve kırmızı kanamam basladi canım rahim ağzı kapali, uzunluk olarak iyi dediler. Rahim içi kanama yokmus geceyi hastanede gecirdik çok şükür hemen durdu, şimdi çok hafif kahverengi leke geliyor içerde kalan kanlardan
14+3 de bana kız demişlerdiMerhaba kizlar bugün doktor kontrolum var bakalım benin minik gosterecekmi cinsiyetini benimle aynı haftada olupda net öğrenen varmı aranizda
Tatlım aynısı bana oldu avmye gittiğimin akşamı korkunç bel ağrısıyla gıdım uyuyamadım. Hangi pozisyona dönsem fayda etmedi. Ertesi gün dinlenince geçtiGünaydın dün bi kaç saat alışverişe çıktım ve sonuç korkunç bi bel ağrısı
Allahım hep mi şikayetim olucak diyorum
evet canım dinlenince geçti benimde sabah kalktığımda hiç bişey kalmamıştıTatlım aynısı bana oldu avmye gittiğimin akşamı korkunç bel ağrısıyla gıdım uyuyamadım. Hangi pozisyona dönsem fayda etmedi. Ertesi gün dinlenince geçti
Aynı canım gebelık akıntısı bu sekılde olurmus .ben pecete kullanıyorum havlu kagıt daha ıyı oluyoKızlar bide bişey sorucam akıntılarınız ne durumda benim arttı açık sarı bazen beyaz akıntım var çamaşırım temiz kalmıyor günlük ped takmak istemiyorum mantar olmaktan korktuğum için yüksek derecede yıkayıp ütüleyip giyiyorum
onuda yapamam çalışıyorum ya rahatsız hissederim o yüzden bırakıyorum kirlensin napimAynı canım gebelık akıntısı bu sekılde olurmus .ben pecete kullanıyorum havlu kagıt daha ıyı oluyo
Dün gittim ters yatıyor erkeğe benziyor dedi ama tam net söylemedi sizinki kesin kizmi gittinizmi bidaha14+3 de bana kız demişlerdi
Rahat ol aynen :)onuda yapamam çalışıyorum ya rahatsız hissederim o yüzden bırakıyorum kirlensin napim
bilmiyordum bende aldım sonucu belli oluyor mu öyle hangi değere gore bilen beri gelsinIkili test sonucumu aldım buna göre cinsiyet belirleniyo mu ya hadi karşılaştıralımogrenemicem ben bu cinsiyeti yawww
Canım bulaşık deterjanı çıkarıyor ama çabuk yikaman gerekir, Bi de leke kalırsa bir pamuğa domestos damlatip üzerinde gezdir sonra güneşe koy. Bende adette çok yaşarım da bu durumu. Kolay gelsin geçmiş olsun.Amin canım, benim sancim falan olmadığı için sakindim eşim kendinden geçti korkudan bu adamı doğuma sokmayı dusunuyordum ben deoracıkta yere yikilir herhalde. Yatak odası mahvoldu bugün temizlemek istiyorum o kadar kan çıkar mı bilmiyorum artık. Ne çıkarır kan lekesini?
Hayırlısı olsun canım 2 kız:)) benimkide erkeği duyunca bi şaşaladı ama alışmaya başladı:))))Kızlar bgn kontrolüm vardı buarada. Üstteki zaten kızdı, alttaki zavallım yer darlıpından hareket edemiyormuş. Baya uğraştık sonra alttaki için de doktor yüzde 99 kız dedieşim de 2. Yi erkek bekliyordu, çocuk bir şoka girdi ama alışır herhalde
ahaKızlar bgn kontrolüm vardı buarada. Üstteki zaten kızdı, alttaki zavallım yer darlıpından hareket edemiyormuş. Baya uğraştık sonra alttaki için de doktor yüzde 99 kız dedieşim de 2. Yi erkek bekliyordu, çocuk bir şoka girdi ama alışır herhalde
Amin canım, benim sancim falan olmadığı için sakindim eşim kendinden geçti korkudan bu adamı doğuma sokmayı dusunuyordum ben deoracıkta yere yikilir herhalde. Yatak odası mahvoldu bugün temizlemek istiyorum o kadar kan çıkar mı bilmiyorum artık. Ne çıkarır kan lekesini?
Bu bilgi doğru bilgi değil bilmeni isterm :)Ikili test sonucumu aldım buna göre cinsiyet belirleniyo mu ya hadi karşılaştıralımogrenemicem ben bu cinsiyeti yawww
Ense kalınlığına göre söylenenler de miBu bilgi doğru bilgi değil bilmeni isterm :)
Soğuk suda Domestos ile yıkadım çıkmış gibi görünüyor canım Allah tan yatak odam tamamen beyazdiCanım bulaşık deterjanı çıkarıyor ama çabuk yikaman gerekir, Bi de leke kalırsa bir pamuğa domestos damlatip üzerinde gezdir sonra güneşe koy. Bende adette çok yaşarım da bu durumu. Kolay gelsin geçmiş olsun.
Iyi canim hep guzel haberler ver bize imsGece iğne yaptilar canım o gün devam etmeye gerek gormediler rahim içi kanama yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?