2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar selam. Ağrılardan çok şikayet eden olmuş. Ben çalışıyorum ve pilates yapıyorum. Hiç ağrım yok, hepinize öneririm :)) Ayrıca lütfen söyleyin. Kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız ? Çok mu aldım diye endişe duyuyorum. Fazla kilo almak istemiyorum

Çok geçmiş olsun sizin birde ikiz biraz dinlenmemişse fayda var demekki bebekler sinyal vermişler.

erkekler daha korkak bakma sen :)) ya kuru temizleme çıkarır belki evde çıkar mı bilmiyorum

canım hamile pilatesi yaptıran bir yer var burda da ama hi. halim kalmıyor benim işten dolayı. keşke bende gidebilsem

bende çalışıyorum hatta çok aktif bi sosyal hayatım var evde durmuyorum gibi bişey ancak 15. haftadan sonra uzun süre ayakta kalma yada uzun süre yürüme sonrasında bel bi baskı bi ağrı oluyor bununda normal olduğunu biliyoruz :) inşallah hiç ağrın olmaz
15+6 dayım -2.5 kilom vardı şuan verdiğim kiloları geri almışım o kadar aynı kilomdayım

Teşekkür ederim canım, doktor birkaç gün yat dedi bir hafta da rapor verdi
canım çok geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın kimse yaşamasın gerçekten o korku ömürden ömür alıyo mutlaka dinlen tuvalet harici kalkma gerekirse boşver temizliği kan lekesini falan

Yaa ne güzel hiç kilo almamışsın. Ben de 16. haftadayım ama 3,5 kilo aldım

Çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsınız. Aman bırakın gözünüzü seveyim başka biri temizlesin hele ki hala kanamanız varken. Tek bir zorlamada tekrar kanama yaşabilirsiniz bol bol dinlenin. Ben bu konuda kötü tecrübeli oldum malesef

Ben henüz kilo almadım halen 70 kiloyum.
ilk hamileliğimin toplamında 20 kilo aldım bana biraz fazla geldi.gerçi 20 kilonun 10 kilosu doğumdan sonra gitmişti fakat diğerlerini veremedim.
bunda da yeni yeni iştahım açıldı sanırım bundan sonra alırım.ilk bebeğimde çok iştahlıydım doymuyordum bile.bu biraz farklı

Kızlar bide bişey sorucam akıntılarınız ne durumda benim arttı açık sarı bazen beyaz akıntım var çamaşırım temiz kalmıyor günlük ped takmak istemiyorum mantar olmaktan korktuğum için yüksek derecede yıkayıp ütüleyip giyiyorum

Evet canim o gelir dr progestan veya proluton verseydi iyi olurdu gecmis olsun cnm rabbim bi daha yasatmasin ins

Ben normal bi gebe degilim cnm ful yatiyorum ve heryerim agiriyor bunun icin magnezyum aliyorum
Hic kilo almadim daha 60 basladim hala 60
Son aylar alanlardanim ben :)

Bnde yoga yapıyorum canım hareketler hemen hemen aynı gerçekten faydası oluyor.daha kilo almadım eksi 3 kilodayım

canım çok geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın kimse yaşamasın gerçekten o korku ömürden ömür alıyo mutlaka dinlen tuvalet harici kalkma gerekirse boşver temizliği kan lekesini falan
Teşekkür ederim kizlar hiç kimse yasamasin valla yipratici birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…