Kalkip bi Deneyeyim canım teşekkür ederimCanım lan lekesi en iyi soğuk suyla çıkar. İlk yıkamayı soğuk suyla yap sonra normal yIkama yaparsın
Ben formalarından öyle çıkarıyorum canım. Eğer çok fazlaysa leke çıkarıcı var ya şu çok meşhur onu kullan sonrasında işe yarıyorKalkip bi Deneyeyim canım teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun sizin birde ikiz biraz dinlenmemişse fayda var demekki bebekler sinyal vermişler.Benim de Çarşamba gece aniden yoğun ve kırmızı kanamam basladi canım rahim ağzı kapali, uzunluk olarak iyi dediler. Rahim içi kanama yokmus geceyi hastanede gecirdik çok şükür hemen durdu, şimdi çok hafif kahverengi leke geliyor içerde kalan kanlardan
erkekler daha korkak bakma sen :)) ya kuru temizleme çıkarır belki evde çıkar mı bilmiyorumAmin canım, benim sancim falan olmadığı için sakindim eşim kendinden geçti korkudan bu adamı doğuma sokmayı dusunuyordum ben deoracıkta yere yikilir herhalde. Yatak odası mahvoldu bugün temizlemek istiyorum o kadar kan çıkar mı bilmiyorum artık. Ne çıkarır kan lekesini?
canım hamile pilatesi yaptıran bir yer var burda da ama hi. halim kalmıyor benim işten dolayı. keşke bende gidebilsemKızlar selam. Ağrılardan çok şikayet eden olmuş. Ben çalışıyorum ve pilates yapıyorum. Hiç ağrım yok, hepinize öneririm :)) Ayrıca lütfen söyleyin. Kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız ? Çok mu aldım diye endişe duyuyorum. Fazla kilo almak istemiyorum
aaa bak şimdi aklıma geldi ben bambu regl pedleri alırken temizleme kılavuzunda soğuk suda bekletin yazıyordu. bende oyle yapardım ve tamamen çıkardı kesinlikle dene .Canım lan lekesi en iyi soğuk suyla çıkar. İlk yıkamayı soğuk suyla yap sonra normal yIkama yaparsın
bende çalışıyorum hatta çok aktif bi sosyal hayatım var evde durmuyorum gibi bişey ancak 15. haftadan sonra uzun süre ayakta kalma yada uzun süre yürüme sonrasında bel bi baskı bi ağrı oluyor bununda normal olduğunu biliyoruz :) inşallah hiç ağrın olmazKızlar selam. Ağrılardan çok şikayet eden olmuş. Ben çalışıyorum ve pilates yapıyorum. Hiç ağrım yok, hepinize öneririm :)) Ayrıca lütfen söyleyin. Kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız ? Çok mu aldım diye endişe duyuyorum. Fazla kilo almak istemiyorum
Teşekkür ederim canım, doktor birkaç gün yat dedi bir hafta da rapor verdiÇok geçmiş olsun sizin birde ikiz biraz dinlenmemişse fayda var demekki bebekler sinyal vermişler.
Denicem canım cikmazsa kuru temizleme denerim artık. Çok korkak gercekten o halde onu pispisladim bir de korkma bak iyiyim biz iyiyiz diye diye :))erkekler daha korkak bakma sen :)) ya kuru temizleme çıkarır belki evde çıkar mı bilmiyorum
canım çok geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın kimse yaşamasın gerçekten o korku ömürden ömür alıyo mutlaka dinlen tuvalet harici kalkma gerekirse boşver temizliği kan lekesini falanTeşekkür ederim canım, doktor birkaç gün yat dedi bir hafta da rapor verdi
Yaa ne güzelbende çalışıyorum hatta çok aktif bi sosyal hayatım var evde durmuyorum gibi bişey ancak 15. haftadan sonra uzun süre ayakta kalma yada uzun süre yürüme sonrasında bel bi baskı bi ağrı oluyor bununda normal olduğunu biliyoruz :) inşallah hiç ağrın olmaz
15+6 dayım -2.5 kilom vardı şuan verdiğim kiloları geri almışım o kadar aynı kilomdayım
Çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsınız. Aman bırakın gözünüzü seveyim başka biri temizlesin hele ki hala kanamanız varken. Tek bir zorlamada tekrar kanama yaşabilirsiniz bol bol dinlenin. Ben bu konuda kötü tecrübeli oldum malesefBenim de Çarşamba gece aniden yoğun ve kırmızı kanamam basladi canım rahim ağzı kapali, uzunluk olarak iyi dediler. Rahim içi kanama yokmus geceyi hastanede gecirdik çok şükür hemen durdu, şimdi çok hafif kahverengi leke geliyor içerde kalan kanlardan
ama normal canım ben çok kustum hiç bişey yiyemedim su bile içemedim ayda 1 kilo ideal zaten 7. aya kadar sende nerdeyse 4 ayda 3.5 kilo almışsınYaa ne güzelhiç kilo almamışsın. Ben de 16. haftadayım ama 3,5 kilo aldım
Ben henüz kilo almadım halen 70 kiloyum.Kızlar selam. Ağrılardan çok şikayet eden olmuş. Ben çalışıyorum ve pilates yapıyorum. Hiç ağrım yok, hepinize öneririm :)) Ayrıca lütfen söyleyin. Kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız ? Çok mu aldım diye endişe duyuyorum. Fazla kilo almak istemiyorum
Evet canim o gelir dr progestan veya proluton verseydi iyi olurdu gecmis olsun cnm rabbim bi daha yasatmasin insBenim de Çarşamba gece aniden yoğun ve kırmızı kanamam basladi canım rahim ağzı kapali, uzunluk olarak iyi dediler. Rahim içi kanama yokmus geceyi hastanede gecirdik çok şükür hemen durdu, şimdi çok hafif kahverengi leke geliyor içerde kalan kanlardan
Ben normal bi gebe degilim cnm ful yatiyorum ve heryerim agiriyor bunun icin magnezyum aliyorumKızlar selam. Ağrılardan çok şikayet eden olmuş. Ben çalışıyorum ve pilates yapıyorum. Hiç ağrım yok, hepinize öneririm :)) Ayrıca lütfen söyleyin. Kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız ? Çok mu aldım diye endişe duyuyorum. Fazla kilo almak istemiyorum
Bnde yoga yapıyorum canım hareketler hemen hemen aynı gerçekten faydası oluyor.daha kilo almadım eksi 3 kilodayımKızlar selam. Ağrılardan çok şikayet eden olmuş. Ben çalışıyorum ve pilates yapıyorum. Hiç ağrım yok, hepinize öneririm :)) Ayrıca lütfen söyleyin. Kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız ? Çok mu aldım diye endişe duyuyorum. Fazla kilo almak istemiyorum
canım çok geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın kimse yaşamasın gerçekten o korku ömürden ömür alıyo mutlaka dinlen tuvalet harici kalkma gerekirse boşver temizliği kan lekesini falan
Teşekkür ederim kizlar hiç kimse yasamasin valla yipratici birseyÇok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsınız. Aman bırakın gözünüzü seveyim başka biri temizlesin hele ki hala kanamanız varken. Tek bir zorlamada tekrar kanama yaşabilirsiniz bol bol dinlenin. Ben bu konuda kötü tecrübeli oldum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?