2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İyi akşamlar kızlar. Bu aralar doktora gidenler BPD ölçümü vs yaptıran ya da bilgisi olan var mı? Bugün bebeğimin BPD (şakaklar arası kafa çapı ölçüsüymüş) 35.9 çıktı, 16+0ım ama kafa ölçüsüne göre 17+0 çıktı. 18 şubatta da ayrıntılı ultrasona randevu verdiler. Bi sorun var demedi doktor ama endişelendim, riskli bi durum mu acaba?

aha sizin evdede tam tersi Allah eşine sabır versin senle beraber 3 kadın şaka bi yana sağlıkla gelsinler canım inşallah
Hahaha. CAnım bir de köpeğimiz de kız , etti sana 4 kız.
Kesinlikle, bugün cinsiyeti ne denirse densin sağlıklılar ya, müthiş bi duygu. Allah hepimize sağsalim kucağına almak nasip etsin inş.

Su renginde satılan bulasik parlaticilari her türlü haliya az biraz dök lekelerden eser kalmiyor ama dikkat et mavi renkli olan degil saydam renkli parlatıcı olmali
aha sizin evdede tam tersi Allah eşine sabır versin senle beraber 3 kadın şaka bi yana sağlıkla gelsinler canım inşallah
Bir de benimki kızlar da sana benzerse, ben evden çekip giderim, uğraşamam dedi

Yakın zamanda idrar tahlili yaptırdin mi canım. Enfeksiyon da sarı akıntıya sebep olabiliyor. Onun dışında zaten gebelikte akıntı normalmis

Kizlaaar kızlar erkek ismi bulamıyorum ya , Buğra hoşuma gitmişti anlamı erkek deve dememkmiş. Bu konuya çok taktım hem begenmeliyim hem anlamı güzel olmalı ismin, kız olsa hazırdı erkek dedi doktor hiçbirşey bulamıyorum.

@deeploneliness canim merhaba, sen bana kiz demiştin. doktor bugün erkek dedi ama bana hala kiz gibi geliyor. bugünkü resmini atsam tekrar yorumlar misin rica etsem? :)

Eklentiler

• IMG-20190118-WA0066.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20190118-WA0065.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 54
hayirlisiyla bulursunuz umarim, biz de Mert düşünüyoruz nasipse :)

hayirlisiyla bulursunuz umarim, biz de Mert düşünüyoruz nasipse :)
Mert çevremde çok var yoksa çok güzel bi isim Buldum sanırım :) Miraç ismi çok hoşuma gitti anlamı da soylenisi de kolay Miraç Ali olabilir, Ali de vefat eden babamın ismi

Saye hayrli olsun iki erkek :)

Cinsiyet öğrenmeyen bir ben kaldım galiba
Gitsem öğrenirim belki ama 16. Haftaya kadar gitmicem ins. Doktor ve hastane gormekten usandim zaten
Ben de varım pazartesi gideceğim öğrenirmiyim acaba

Dün gittim ters yatıyor erkeğe benziyor dedi ama tam net söylemedi sizinki kesin kizmi gittinizmi bidaha
Nasipse yarın sabah gidicem :) geçen sefer kesin demişti ama ben yine de yarın sabahi bekliyorum :) hepimize sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin Rabbim, bir de verdiğine gonullerimizi razı etsin tabi :)

Gözünaydın canım bana da iki erkek geliyor nasipse :) ben evde tek kaldım eşim, ikizlerim birde kedim de erkek

Yarın sabah gidicem ben nasipse, paylaşırım ölçüleri madem burda :) ama sen içini ferah tut aklına farklı şeyler getirme, yolundadır herşey Allah'ın izni ile :)

Hayir değil benimkinin de kafa ölçüsü 1 hafta onde

Hayırlı olsun  maşallah 2 güzel prenses geliyor 

Sarı değil canım ben sürekli baktırıyorum kaşıntı yok koku yok sarımtırak açık
Kokusuz ve kaşıntı yoksa korkmana gerek yok cnm
Çok fazla oluyorsa dr na danış
Bahsettiğin şey bende de oluyor,sarımtrak ama çok açık bu hamile olmadan öncede vardı zaten
Evlendikten sonra bende ne kaşıntı ne de koyu kıvamlı akıntı oldu (evlilik yaradı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…