2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Biz iki beşik alicaz sanırım. Biri büyüyen bir de odadan odaya taşıması kolay ufak bişey diye düşündük. Daha doğrusu eşimin kararı bu yönde. Ya da sallanan Ana kucağı alicaz ufak beşik yerine. Ama konya da fiyatlar daha uygun sanırım. Ikea da ya da Tekzen de daha uygunlari da var arkadaslardan ogrendigime göre. Benimkiler su şu ustunkoru bilgiler gidip de inceleme firsatim olmadı daha hiç dediğim gibi. bı de eşim böyle parça parça sürekli bişey almaya öldürsen cikmaz.biz muhtemelen hep bı kaç gün içinde halledicez. Düğün alisverisimiz de öyle olmuştu. Çocuk gibi yolun ortasına oturup nolur beni yormaaa diye sebeklik yapmıştı yani. Sanmıyorum benimle doya doya gezecegini

Canım 18. Haftada tekme de olqbilir ama okadar acıtır mı bilemedim. Benim arada şöyle oluyordu ani bıcak batması gibi tabiriyle. Bu da rahimin büyümesiyle alakalı diye biliyorum.
Valla bende emin olamadım ki neydi o :) daha önce bı tecrubem olsaydı eminim bilirdim ne olduğunu da şimdi tarif bile edemiyorum. Bıçak batmasının ne olduğunu biliyorum ara ara oluyor öyle değil de işte anı bı basinc gibi bişey oldu nasıl denir bilemedim ki :)) acisi yarım acılı biseydi de benim ki korku daha ziyade :)

Maşallah canım daha da iyi olursun insallah. Cinsiyetle ilgili birsey dedimi :)

Peki düşük olunca ne oluyor. Benimki düşük çıkmıl

Tiroide mutlaka baktırmak gerek çünkü hamilelikte çok değişebiliyor benimki yüksek çıktı Ilaç kullanıyorum ve her 2 ayda kan veriyorum .Sonuca göre ilacın dozajı ayarlanıyor.

Tiroide mutlaka baktırmak gerek çünkü hamilelikte çok değişebiliyor benimki yüksek çıktı Ilaç kullanıyorum ve her 2 ayda kan veriyorum .Sonuca göre ilacın dozajı ayarlanıyor.
Tamam baktırayım ben insallah normale döner sizinkide

Maşallah canım daha da iyi olursun insallah. Cinsiyetle ilgili birsey dedimi :)

Erkeğe benziyor dedi ama emin olamadı. Çünkü pek bir şey gozukmuyodu

Kızımda da 14. Haftada erkeğe benziyor demişti doktor . O yüzden 20 li haftalara kadar olan cinsiyet tahminlerine pek güvenmiyorum :))

Peki düşük olunca ne oluyor. Benimki düşük çıkmıl

Eğer t3 ve t4 yüksekse ve tsh düşükse hipertiroidi teşhisi konuluyo . O zaman da antitiroid ilaçları kullanılıyo.

Doktoruna muhakkak danış . O seni yönlendirecek ve gebelik boyu o değerler takip edilecek

Bende de bebek bezi var şampuanı var birde ıslak havlu var:) ablam sağolsun koşmuş 2 tane yenidoğan kıyafet birde nevresim takımı almış.birde yiğenlerimden kalan yepyeni bir sürü şey var bu hafta getirecek bende ona göre eksik olan şeyleri almaya başlıycam.annem doğumumu karşılıycak sağolsun:) artık bizde beşiğini odasını yapıcaz

Kızlar vitaminlere baslamadan önce kan verirken tiroide baktırdınızmı gebeliğin basında 6tüp kan alırken bakmıslardı tiroide .istedilermi tekrardan sizlerden?
Benden istemediler ki troidim yüksek ilaç kullanıyorum bende diğer arkadaş gibi sağlık ocağında kendim gidip yaptırıcam

Troid belirti vermiyor canım:) benim yükselmiş ama hiçbir şikayetim de yoktu

Aynen öyle canım

Kızlar sizin bebişler de bir tarafta toplanıyor mu
Bugün sabah farkettim sağ tarafıma doğru gibiydi sanki
Dün bende karnımın üstüne yatmışım koltukta uzanırken soldan 2 kere bir darbe yedim tekme gibiydi. Kalk diye uyardi sanki :) Oğlumda da bu haftalarda başlamıştı sanki öyle hatırlıyorum. Yani tekme olabilir. Ama ileriki haftalarda tam net hissedilir yer değiştirmeler tekmeler fln
Ben baya karnımı videoya çekmiştim ozaman keyifli zamanlar başlıyor artik :)

Merak etme bence .18 .haftada normalde bebisin hareketlerini hissedebilirsin. Benim 3. Hamileligim. Simdi 10. Haftada hissettim. Her günde hissediyorum artik sükür.

Merak etme bence .18 .haftada normalde bebisin hareketlerini hissedebilirsin. Benim 3. Hamileligim. Simdi 10. Haftada hissettim. Her günde hissediyorum artik sükür.
Nasıl bir şey. oluyor ya bir anlatır mısın
10.hafta mı küçücük şeyi nasıl hissedeceksın seğirme gibi falan mı

Bende geçen 2kere hissediyor gibi oldum hafif seyirme dedimki acaba bebişmiydi ama daha önce birşey hissetmedim böyle, bebisimdir inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…