2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
çok iyiymiş bende öyle yapayım ozaman canım.teşekkürler.

ya ben ne edem ben demeyin şöyle şeyler gaza geliyorum

Wuh huuu seni çılgın :)) eminim en güzelini yapacağına ben dekorasyona dair hiç bir fikrim olmamasına rağmen bile işin altından kalkacagimi düşünüyorum sen en iyisini yaparsın

o zaman fikir alayım mimar hanım soft gri puanlı yada çizgili bi duvar kağıdı düşünüyorum araya alçı şerit üsttede düz kırık beyaz boya raflarla kombinlicem bi iki ufak aksesuarda çerçevede komidin üstüne

tabiki canım herzaman elimden geldiğince duvar kağıdını odanın tümünde yapmayı düşünüyorsa şayet bence yapma . soft renkler ama eğer bir iki yıl dursun değiştirirm diyorsan güzel olur ama uzun süreli kullanımda uygun değil ve sıkılırsınız zaten. açıkçası ben bebek odalarında ya da çocuk duvar kağıdından ziyade tek bir cephede boyama resimler çizimler seviyorum internette görmüşsündür mutlaka . hayal dünyalarınıda geliştiriyor ve bir duvarı da sadece ona ayırabilirsin mesela boş bir duvarı. istediği kadar istediği gibi boyayabilmesini söyleyebilişrsin ama sadece o duvarla sınırlı olmasını bilmeli. ya açıkcası kısaca dört duvarın kaplanmasını sevmiyorum düz soft bir boya daha sakin bir ortam yaratır bence. ama senin dediğin duvar kağıdı da gayet iyi tabi. o dediğin şeritlerin alçı ve daha yumuşak olanları da var. onlardan yapay çerçeve de yapabilirsin yine güzel olur.

kız o testler nerden baksan 100 150 lira niye veriyomuşum ki ben dedim doktorumu değiştirdim ya melek gibi bi kadın o uyandırdı beni urda yaptırma dışarda yaptır getir diye
benim dr da sağlık ocagının yaptığı testlere güvenmiyorum diyordu. ama ben yaptırcam bir bakalım sonucta neden yanlış olsun ki test testtir

Geçmiş olsun canım en korktuğum şey hasta olmak Allah yardımcın olsun senin hepsi birden üst üste gelmiş bir an önce iyileşirsin inşallah

Kızlar bu nedir ya burası tartışma programı yada yeri değil. burada bir tek sizde yoksunuz. hepimiz birbirimizden hamileliğimizin iyi ilerlemesi sorup öğrenmek için buradayız. Ben tarafsız olarak konuşuyorum sen haklısın yada sen haklısın diyemem ama ikinizin de konuşmaları yetti bence artık ve bunu sadece şuan biz görmüyoruz ileride belki bir sürü insan okuyacak bu yorumları lütfen konuyu kapatın artık. Herkesin evliliği aile yaşantısının rengi aynı olmaz. herkes kendi düşüncelerini kendine saklasın bu konuda. herkes kendi hayatından memnunsa ne ala yani. lütfen rica ediyorum. konuyu kapatırsanız sevinirim.

Ben de kendi mesleğimde öyleyim bir arkadaşından destek alabilirsin.Ama ben de senin en güzelini yapacağına inanıyorum

Geçmiş olsun canım en korktuğum şey hasta olmak Allah yardımcın olsun senin hepsi birden üst üste gelmiş bir an önce iyileşirsin inşallah
Çok teşekkür vallahi çok zor, kilo verdim bi de Allah hepimize yardımcı olsun

Ağzın bal yesin

Onu bunu bırakalım da bu ay itibariyle ufak tefek ya da ufak olmasa da parça parça diyeyim bi şeyler almaya başlamak istiyoruz. Peki önce neyle başlamalıyız? 2 kaliteli hastane çıkışı alıp günlük evde giyeceklerini daha uygun fiyatlı -tabii ki kumaş kalitesine dikkat ederek- almayı düşünüyorum. Sonraa mustela bebek bakım setlerini düşünüyorum, başka bildiğim doğru düzgün marka yok önerisi olan varsa sevinirim. İşte battaniyesi kundağı ağız bezleri uzun kollu badiler zıbınlar vs. Önce bunları mı halletmeli yoksa bu ay önce bi anne yanı yatak alıp kılık kıyafeti mi sonraya bırakmalıyım? Hepsini son aylara bırakmak bizi epey zorlar. Bir de ben sürekli halsizim sürekli halsizim, haftasonu 2 mağaza gezip iptal oldum havalar ısındıkça karnım büyüdükçe daha da zorlanırım diye düşünüyorum.

Ben örgü öğrendim tabi sen calisiyosun zor olur senin için ama giyeceği ilk kıyafeti ben yapmak istedim bı de battaniye ordum :)) biz de diğer ay nasip olursa inşallah odasını yapacağız ilk iş alışveriş konusunu bir günde bitiririz diyor beyim:)) o yüzden kıyafet konusunda az daha duracağız herhalde. Bir de beşiğini arabasını falan kayinbabam alacakmış yani parasını o verecek biz begenicez

Merhaba kızlar :) İnşallah iyisinizdir. Benim karnım hafif hafif çıkmaya başladı. Iştahım da biraz yerine geldi çok şükür. Hatta canım birşeyler istemeye bile başladı Gerçekten yeni yeni rahatladım diyebilirim, İnşallah sizlerde iyisinizdir. Birşeyler alma konusunda da henüz birşey yapmadım ama gözüm anne yani besiklerde

Yaa çok güzel düşünmüşsün. Ben sadece 13. haftamda doktor cinsiyeti büyük olasılıkla erkek dediğinde bi çift patik almıştım, çocuğumun bi çift patiği var o da kışlık Bize kim hangi konuda yardım edecek bilmiyoruz ama kimseye bi şey yaptırmak da istemiyoruz. Beşiği annemler yapıcaz dedi de onlara da kıyamıyorum, her şey bizde gibi düşünerek hareket edicez extra olursa sürpriz olur :) Ben yetiştiremezsem diye çok panik oluyorum mayısta işten ayrılıcam 8. ay oluyor Allah nasip ederse, o zamana artık hazırlıklar bitmiş olsun istiyorum. Şu an bile nefes alamıyorum karnım büyüyünce napıcam nasıl dolaşırım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…