çok iyiymiş bende öyle yapayım ozaman canım.teşekkürler.şöyle bana iistediği testleri söyledi doktorum bende gittim bunları istiyorum + tsh t3 t4 bakılsın dedim tamam dediler girişini yaptılar hatta aile hekimim bakılmışken hepsini girelim şeker kolestrol olur mu dedi süper olur dedim
ya ben ne edem benSonuç olarak ben bebeğimi yine özledim :)) 11 gün oldu eşime dedim ki sanki karnım küçüldü gibi doktora gidebilir miyim :))) bana bir buçuk saat güldükten sonra dedi ki bende çok özledim haftaya beraber gidelim beni satma bu sefer hep kendin gidip goruyosun
Wuh huuu seni çılgın :)) eminim en güzelini yapacağına ben dekorasyona dair hiç bir fikrim olmamasına rağmen bile işin altından kalkacagimi düşünüyorumYa şu an tamamen farklı bir şey düşüyorum . Terzi kendi söküğünü dikemezmiş cidden. Mimarım ama çocuk odamı nasıl yapacağıma dair hiçbir fikir üretemiyorum, ürettiklerimden de daha iyisi var mıdır diye vazgeçiyorum. En sonda da amaaaaaaan doğsunda sonra yaparım diyorum.
kız o testler nerden baksan 100 150 lira niye veriyomuşum ki ben dedim doktorumu değiştirdim ya melek gibi bi kadın o uyandırdı beni urda yaptırma dışarda yaptır getir diyeçok iyiymiş bende öyle yapayım ozaman canım.teşekkürler.
o zaman fikir alayım mimar hanım soft gri puanlı yada çizgili bi duvar kağıdı düşünüyorum araya alçı şerit üsttede düz kırık beyaz boya raflarla kombinlicem bi iki ufak aksesuarda çerçevede komidin üstüneYa şu an tamamen farklı bir şey düşüyorum . Terzi kendi söküğünü dikemezmiş cidden. Mimarım ama çocuk odamı nasıl yapacağıma dair hiçbir fikir üretemiyorum, ürettiklerimden de daha iyisi var mıdır diye vazgeçiyorum. En sonda da amaaaaaaan doğsunda sonra yaparım diyorum.
canımmmmmmmmmmmmmmWuh huuu seni çılgın :)) eminim en güzelini yapacağına ben dekorasyona dair hiç bir fikrim olmamasına rağmen bile işin altından kalkacagimi düşünüyorumsen en iyisini yaparsın
tabiki canım herzaman elimden geldiğinceo zaman fikir alayım mimar hanım soft gri puanlı yada çizgili bi duvar kağıdı düşünüyorum araya alçı şerit üsttede düz kırık beyaz boya raflarla kombinlicem bi iki ufak aksesuarda çerçevede komidin üstüne
benim dr da sağlık ocagının yaptığı testlere güvenmiyorum diyordu. ama ben yaptırcam bir bakalım sonucta neden yanlış olsun ki test testtirkız o testler nerden baksan 100 150 lira niye veriyomuşum ki ben dedim doktorumu değiştirdim ya melek gibi bi kadın o uyandırdı beni urda yaptırma dışarda yaptır getir diye
Selam kızlarfeci hastayım her şey üstüste geldi. Gaz sıkışması, bel fıtığı, faranjit, nezle 2 kilo da vermişim. En çok ona üzüldüm 68 kiloyum. Gerçi doktorumun hoşuna gider de bu sizde keyifler nasıl? 2 gün raporluyum yatacağımmmm
Ben de kendi mesleğimde öyleyimYa şu an tamamen farklı bir şey düşüyorum . Terzi kendi söküğünü dikemezmiş cidden. Mimarım ama çocuk odamı nasıl yapacağıma dair hiçbir fikir üretemiyorum, ürettiklerimden de daha iyisi var mıdır diye vazgeçiyorum. En sonda da amaaaaaaan doğsunda sonra yaparım diyorum.
Çok teşekkür vallahi çok zor, kilo verdim bi deGeçmiş olsun canımen korktuğum şey hasta olmak Allah yardımcın olsun senin hepsi birden üst üste gelmiş bir an önce iyileşirsin inşallah
Ağzın bal yesinKızlar bu nedir ya burası tartışma programı yada yeri değil. burada bir tek sizde yoksunuz. hepimiz birbirimizden hamileliğimizin iyi ilerlemesi sorup öğrenmek için buradayız. Ben tarafsız olarak konuşuyorum sen haklısın yada sen haklısın diyemem ama ikinizin de konuşmaları yetti bence artık ve bunu sadece şuan biz görmüyoruz ileride belki bir sürü insan okuyacak bu yorumları lütfen konuyu kapatın artık. Herkesin evliliği aile yaşantısının rengi aynı olmaz. herkes kendi düşüncelerini kendine saklasın bu konuda. herkes kendi hayatından memnunsa ne ala yani. lütfen rica ediyorum. konuyu kapatırsanız sevinirim.
Ben örgü öğrendim tabi sen calisiyosun zor olur senin için ama giyeceği ilk kıyafeti ben yapmak istedim bı de battaniye ordum :)) biz de diğer ay nasip olursa inşallah odasını yapacağız ilk iş alışveriş konusunu bir günde bitiririz diyor beyim:)) o yüzden kıyafet konusunda az daha duracağız herhalde. Bir de beşiğini arabasını falan kayinbabam alacakmış yani parasını o verecek biz begenicezOnu bunu bırakalım da bu ay itibariyle ufak tefek ya da ufak olmasa da parça parça diyeyim bi şeyler almaya başlamak istiyoruz. Peki önce neyle başlamalıyız? 2 kaliteli hastane çıkışı alıp günlük evde giyeceklerini daha uygun fiyatlı -tabii ki kumaş kalitesine dikkat ederek- almayı düşünüyorum. Sonraa mustela bebek bakım setlerini düşünüyorum, başka bildiğim doğru düzgün marka yok önerisi olan varsa sevinirim. İşte battaniyesi kundağı ağız bezleri uzun kollu badiler zıbınlar vs. Önce bunları mı halletmeli yoksa bu ay önce bi anne yanı yatak alıp kılık kıyafeti mi sonraya bırakmalıyım? Hepsini son aylara bırakmak bizi epey zorlar. Bir de ben sürekli halsizim sürekli halsizim, haftasonu 2 mağaza gezip iptal oldum havalar ısındıkça karnım büyüdükçe daha da zorlanırım diye düşünüyorum.
Ben örgü öğrendim tabi sen calisiyosun zor olur senin için ama giyeceği ilk kıyafeti ben yapmak istedim bı de battaniye ordum :)) biz de diğer ay nasip olursa inşallah odasını yapacağız ilk iş alışveriş konusunu bir günde bitiririz diyor beyim:)) o yüzden kıyafet konusunda az daha duracağız herhalde. Bir de beşiğini arabasını falan kayinbabam alacakmış yani parasını o verecek biz begenicez
Henüz değil ama yükleme ise dediginiz vakti geldiginde yaptırmak niyetindeyimŞeker testi yaptıran var mı kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?