2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bozma moralini canim. Onlarin densizligi. Sizinkide güzel bir heyecan olmus.
Valla canım ya bu ne mantık ne mana boyle bir şey yaptılar anlamadım. Tanımam etmem. Garezleri neydi acaba. Üstelik doktorun kagıdını istemesem kız olduguna inanıp isim yazılı takım falan sipariş edecektim bu sabah. Bu nasıl insanlık nasıl iş anlamadım vallahi mahkemeye versem emsal dava olur

Kusura bakma biraz güldüm ben. Bu nasıl bir filmdir yaa. Gittin mi baloncuya? Ben olsam gider sorardım hesabını arkadaşım siz neyin peşindesiniz ne yapıyorsunuz okuma yazmanız yok mu diye. Aa bu ne yaa.
Kasten yaptılar bence. Cunku doktorun kagıdı attık dedıler olsun cop nerdeyse ben cıkarırım dedım. Yırttık dedıler olsun parçalarını verın dedım.Copten cıkartıp verdıler. Egıldı kadın masanın altına cıkardı.Kagıt o kagıt emınım ama ona bile kusku duyuyorum. Bugun doktoru arayacağım. Eşim de o civarda calısıyor gidip konusayım balonu aldıgın yerle bunu nıye yaptınız ne mantıkla dıyeyım diyo. Ben de sakın gitme bunu yapan adam bize bir şey yaptı diye de iftira atar dedim. Manyaklık bu resmen ya. Benim kagıdımda erkek yazıyorsa sen niye pembe koyuyorsun.Ben buna guvenıp alısverıs yapacaktım. İsimli takımlardan sıparıs verecektim mesela. Onlar ne olacaktı. Çöp. Allah sorsun baska bir şey demiyorum. Onca hazırlık yaptım. Beni bu duruma dusurduler.İnşallah bir gun onların da aylar oncesınden yaptıkları hazırlıkları bosa gıder de ettik bulduk derler.

Benim doktorum 21 şubatta çağırdı 17 haftalık oluyorum. Ben üniversite hastanesine gidiyorum, doktorum kendi bakacak, perinatolog.

Gerçekten şaka gibi. Yarın ara da doktoru bir netleştir.
Arıcam canım bugun. Ama o balonu hazırlayan kadınlara da hakkımı helal etmıyorum.Bu nasıl bir densizlik aklım almıyor

Ay canım ya gerçekten traji-komik olmuş boşver sonucu güzel, oğlusun hayirli uğurlu olsun, saglikla gelsin

masallah sanada bende 18. haftadayım çok üzülmüştüm evet allahım tekrar yaşatmasın demekki aynı zamanda hamile kalmışız rabbim hakkımızda hayırlısını versın 6. gebeliğim bu insallah rabbım kucagımıza almayı nasip eder

Ayy cok güldüm daha bilmiyorlar o muhabbeti demekki :) size komik bir anı kalmış )

Ay evet kasten yapıldıysa piskopatlik nerdeyse yaa. Manyak mı bunlar.

Ay canım korktum şimdi, riske atmaya hiç gerek yok. Direk labratuara gidim. Koku da başladı dünden beri. Bana göre ıslak mendille sildim orayı, ondan olmuş olabilir aklınızda bulunsun sizinde. Birazdan direk gidim doktora, çok saol canım.

Cqnım sen bugün git kırtasiyeye kavga etmek için olmasa da söyle, böyle böyle birşey oldugunu neden yaptınız bunu diye. Hem haberleri olsun belki bi açıklamaları vardır. Belki yaptıran başka biriyle balonlar karışmıştır. Kasten yaptılarsa eğer bunu da bilsinler en azından.

O sıkıntı bende de var maalesef, kramplar agrilar, ilk bebeğimde de öyle olmustu, bu kez rahat olur diye umut etmiştim ama tek sıkıntımız bu olur insaAllahh

kaç günlüğüne geliyorlar. Benim de eşim yarın gece askere gidiyor kaynanamlar ve görümcem var 2 gün kalacaklar 
Valla burdalar daha iki gün de burdalar canım bazen yatıp kalkmamak istiyorum ama mecburen geziyoruz kar buz... Allah güle güle kavustursun

Son düzenleme:
Eşim o civarda calısıyor bugun gıdecek sormaya bakalım ne dıyecekler canım.

Ayy cok güldüm daha bilmiyorlar o muhabbeti demekki :) size komik bir anı kalmış )
Yok canım ya bılmez olurlar mı kendılerı dedı kagıt getırın koyalım içine biz de içine koyacak bir şey yok diye. Hayır ben ıkı kagıt goturdum bırı mavı bırı pembe. Pembe olan benım verdıgım ama mavı olan baska bir ucuk mavi gri arası kagıt. Doktorun kagıdını da resmen sakladılar. İsrar etmesem vermeyecek manyaklar.

Kiskandilarmi acaba insanın aklına başka bisey gelmiyor tanımadığı birine insan neden yapar .
Bencede gidip sorun neden böyle yaptıklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…