2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kiskandilarmi acaba insanın aklına başka bisey gelmiyor tanımadığı birine insan neden yapar .
Bencede gidip sorun neden böyle yaptıklarını.
Ben de oyle dusunuyorum canım. Eşim gitmiş sorma biz siz biliyorsunuz sandık. O yuzden ıkı renk koyduk ikisi de patladıktan sonra acıklarsınız diye demişler. Eşim de o zaman niye mavi bizim getirdiğimiz değil demiş mavi getirmedi eşiniz demişler. Eşim de ben aldım kagıtları nasıl getırmedi demiş. AA yanlıslık olmus ozur dileriz bilmem ne işte. Hep alavere dalavere

Amin Rabbim bi daha hiç birimize yaşatmasın sağ Salim alalım kucağımıza canım İnşâAllah.

Canım ne desen çok haklısın hem sinir oldum hem guldum Dr un kagitta olmasa siz artık bidahaki kontrolü beklemek zorunda kalacaktıniz değişik bı cinsiyet partisi olmuş sizinkide

Canım ne desen çok haklısın hem sinir oldum hem guldum Dr un kagitta olmasa siz artık bidahaki kontrolü beklemek zorunda kalacaktıniz değişik bı cinsiyet partisi olmuş sizinkide
O kagıda bile guvenemedim bugun aradık sorduk doktoru da içim anca rahat etti. Valla sınır oldum. Hala sinirleniyorum aklıma geldikçe

Valla burdalar daha iki gün de burdalar canım bazen yatıp kalkmamak istiyorum ama mecburen geziyoruz kar buz... Allah güle güle kavustursun
Sağol canım. Dikkat et kendine sen. Nazını geçtiği birileriyse dinlen bol bol. Öpüyorum
Eki Görüntüle 2227581 Doktordan geldim ultrasona göre 13+6 çıktık. Erkek gibi dedi ama kesin değil.
Bu da fotosu siz ne diyorsunuz :)
Maşallah diyorum. Ben kıza benzettim çok güzel görünüyor.

Deneyimli anneler bebiş yaz bebegi olacak ya insallah.kac çeşit hastane cıkısı alınmalı 0-3aylık cicileri kac parca almalıyım indirimler var faydalanayım dedim
Ben kızıma 3 takım götürdüm. 2 takım da evden istedim. Kakişi çok çıkmıştı dışına. 2 hastane çıkışı alsan dığer kıyafetleri de göz kararı al. Ben en çok 0-3 ay kıyafeti kullanmıştım.

O kagıda bile guvenemedim bugun aradık sorduk doktoru da içim anca rahat etti. Valla sınır oldum. Hala sinirleniyorum aklıma geldikçe

Ay gülsem mi ağlasam mı bilemedim:)
Geçmiş olsun çok sinir bozucu bişey ama ilerde gülüp anlatacaksınız mutlaka bu olayı

Bende bekliyorum sonucu cinsiyeti öğrenmek için. Balon diyodum ama kendi kardeşlerim bile uzaylı görmüş gibi baktı söyleyince kime neyse:)))

O balon patlayacak Sadece eşim kızım ben

Canım hastaneye gitmek için 3takım bende dusundum ama genel olarak ilk alısverıste kac tane almalıyım ?

Deneyimli anneler bebiş yaz bebegi olacak ya insallah.kac çeşit hastane cıkısı alınmalı 0-3aylık cicileri kac parca almalıyım indirimler var faydalanayım dedim

Çok parçalı hastane çıkışlarına gerek yok bence

0-3 aylık çok çabuk küçülüyor maalesef
Mevsim itibari ile kurutma derdimiz yok allahtan

Aman dıkkat edın hatta bence 4 5 tane balon alın birine kagıdı koydurun tek tek patlatıp kagıt dusunce acıp okursunuz

Evet az alacagım ama kac cesit bilemedim çok guzel seyler var tutamıyorum kendımı
Ben bir tane isimli full takım hastane cıkısı yaptıracağım. Kızıma da yaptırmıstım haksızlık olmasın:) Kızıma da onun desenınde kızımın adının yazılı oldugu tshırt. Bir takım da normal hastane cıkısı alırım. Belki yedek alt ust koyarım bır tane de.Kızım da hastane bir takım gıydırmıstı hastanenin adı falan yazılı. Hastane için bunları dusundum. Tabi 10 tane bez 3 4 tane tek kullanımlık alt acma. Battaniye müslin 2 3 tane cıtcıt body koyarım bir de. Yeterli olur sanırım

Eki Görüntüle 2227581 Doktordan geldim ultrasona göre 13+6 çıktık. Erkek gibi dedi ama kesin değil.
Bu da fotosu siz ne diyorsunuz :)
Erkek de yanılma olmuyor da kız dıyıp erkek cıkan cok oluyor. Yıne de belli olmaz tabi bize de erkek dedi ama insan yine de acaba mı dıyor

Şu bacak arası mı bilen var mı :)

Eklentiler

• IMG_20190122_141139.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…