2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
isimli takım hos bende düşünüyorum insallah ileride .sagol canım bende bu sekılde yapayım

Eki Görüntüle 2227612 Kızlar tahlilimi yaptırdım. İçinizde anlayan var mı enfeksiyondan
Enfeksiyon var canım benim de böyleydi neredeyse bir hafta önce antibiyotik verdi ama üç günlük ilacı iki gün içebildim onu da kustum demek ki işe yaramış akşam acilde yapılan idrar tahlilinde hiçbirşey çıkmadı

Hay allah, o kadar korkulacak birşey değil o zaman, hemen düzelebiliyorsa. Doktorumun hastası var, ondan cevap bekliyorum enfeksiyon dediğin gbi varsa ilaçlar için
Ben de tahminen max 2 gündür var, erken davrandığımı düşünüyorum farkeder farketmez

Korkma canım bol suyla kendini sıcak tutarak ve doktorun gerekli görürse ilaçla atlatırsın çabucak

Canım hastaneye gitmek için 3takım bende dusundum ama genel olarak ilk alısverıste kac tane almalıyım ?
Şöyle ben göbeği düşene kadar hep iç zıbın giydirdim en az 3 tane almak lazım bence çünkü karnından sıvı bulaşıyor. 5-6 tane çıtçıtlı body. Bi 10 ar tane alt üst olsun bence. Bir de o günkü durumun da önemli yardım edenin olacak mı vs. Ben yarın iş yerinde sana ilk 3 aylık kıyafetlerini atayım kızımın yıkayıp ütülemiştim son ay. Ucu ucuna yemişti. Herkes çok filan demişti ama. 2 çamaşır için de makinayı çalıştıramıyorsun. İlk 10 gün zaten kendine zor geliyorsun. Bu biraz işte duruma da bağlı. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Bir de heves ediyorsan al ya. Kullanmazsanız verirsiniz ihtiyacı olan birine. Bir de hep misafir geliyor ya ilk 3 ay bebek göre. Güzel güzel giydirmek istiyorsun.

Doktorlar ne kadar fotojeniksiz ya benımde doktorum saçma spaan anlaşılmayan usg resmi veriyor ben bir şey anlamadım kuzum usg den :))))
Bızım net olanlar da var da bunu da vermiş özellikle bacak arasıdır diye dusundum ben de:)

Korkma canım bol suyla kendini sıcak tutarak ve doktorun gerekli görürse ilaçla atlatırsın çabucak
Çok saol canım.
Canim benim su cok icmedigin icin idrar rengin sari olmus enfeksiyon cikmis ama bakteri ureyip uremedigini anlamak icin idrar kulturu de verin bence ve booool su icin ayrica crp de baktirin tedbir amacli
hıms onları da baktırdım bugun aslında ama daha sonuçlar çıkmadı. Doktora kızıyordum bin tane şey istedi, diğer doktorlar istemedi diye ama demekki haklıymış

Çok saol canım.

hıms onları da baktırdım bugun aslında ama daha sonuçlar çıkmadı. Doktora kızıyordum bin tane şey istedi, diğer doktorlar istemedi diye ama demekki haklıymış
Yok canim iyi yapmis kultur uremenin olup olmadigini almasi icin bekletiyorlar 2 gune cikar ama ureme yoksa booool su ic 4 lt gecmis olsun canim haber ver

Deneyimli anneler bebiş yaz bebegi olacak ya insallah.kac çeşit hastane cıkısı alınmalı 0-3aylık cicileri kac parca almalıyım indirimler var faydalanayım dedim
Canim sayi olarak hic hatirlamiyorum ama biz genelde hep büyük aldik cunku ilk aylar hızlı buyuyorlar, kollari bacaklari kiviriyorduk zamanla gerek kalmadi doldurdu icini. Bol bol al derim cunku kusuyorlar sutun fazlasini kiyafet cok kirleniyor, hastane icin de iki tane hastane cikisi alsan yeter, sapka eldiven yedek olsun çünkü yere filan dusuyor bir daha kullanamiyorsun hastanede

Tamam öyle yapayım canım yardımcı oldun sagol

Evet cici cici giydirmek isterim temiz temiz birde kusuyolar süt akıyo ister istemez kirleniyor yedek birşeyler alayım :)yardımcı oldun tabiiki sagol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…