2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Eki Görüntüle 2227581 Doktordan geldim ultrasona göre 13+6 çıktık. Erkek gibi dedi ama kesin değil.
Bu da fotosu siz ne diyorsunuz :)

Seninle aynıyiz . Dün bana da 13+6 dedi ve erkeğe benziyor dedi. Bakalım:)

Canım enfeksiyon yokmuş ama bol su içmem lazımmış

Hadi geçmiş olsun. Tahlil yaptırmakla iyi yaptın, hicbir zaman tedbiri elden bırakmamak lazım.

Selam kızlar :) 24 saatlik mola verdim şikayet eden olmuş demekki saygılar

Hoşgeldin kacak :))

Selam hoşgeldinnn . Burda kımsenın gözünden bişi kaçmıyor kurallara uymak lazım:)

hoşbulduk canım problem değil ayrıca konuyla alakası olmayan birinin şikayet ettiğini düşünüyorum
demek ki kendilerine hakaret edilse susacaklar sıkıntı yok benim için yani

Ayağımın tozuyla kan sonuçlarım çıktı
TSH değerim 0.00 böyle bişey yok ya ilaç kullanıyorum yine yükselmemiş yine yükselmemiş sinirim bozuldu

T3 ve t4 kaç?
Ilacın dozu tekrar ayarlanacak canım sknti yapma. Düzelir inşallah. Endoktrin e de danışırsın olmazsa

sağol saryacım darısı başına inşallah sağlıkla gelsin kuzular :)

Benim 2 çocuğumda kışın doğdular ilk defa yaz bebegi büyütecegim.Sizin yaz bebegimiydi?Bende ne alacağımı bilmiyorum yaz sicağında uzun kollu veya ayakli tulum giydirilir mi şapka takılır mi diye düşünüyorum.bi taraftan da küçücük bebek ya üşürse ne olacak.kafam karışık.daha önce yazın doğum yapanlar varsa tecrübelerini paylaşsa ne güzel olur.

hahahahahaha yaaaaa şaka gibbbiiiii inanmıyorum yaaaa

Evet canım 2017 Ağustos doğumlu bir bebegim var, zaten kuralı biliyorsundur yenidogan donemi bizden hep bir kat fazla giydirilir. Ben genelde icine yarim kol cıt cıtlı badi ustune ve altina uzun kollu penye pijama, ayagina ince yazlik çorap aksamlari da muslin bezle yarim kundak yetiyordu.. Ama mesela su Ağustos ortasi fena bi bunaltıcı sicak oluyor ya atletle durdugumuz sicaklarda sadece yarim kol citcitli badi altina uzun pijama da girdirmistim.. bu arada hastane dışında sapka hic giydirmedim..

Teşekkür ederim canim.Bizim burda yazin cok sicak oluyor.Çocuğu ya üşütürüm yada pişik olur diye korkuyorum.Artık duruma göre ayarliyacaz demek ki.bide uzun kollu bile olsa yazlık ince pamuklu kumaşlardan hastane çıkışları var onlardan alayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…