Eki Görüntüle 2227581 Doktordan geldim ultrasona göre 13+6 çıktık. Erkek gibi dedi ama kesin değil.
Bu da fotosu siz ne diyorsunuz :)
Canım enfeksiyon yokmuş ama bol su içmem lazımmış
Selam kızlar :) 24 saatlik mola verdim şikayet eden olmuş demekki saygılar
Selam hoşgeldinnn . Burda kımsenın gözünden bişi kaçmıyor kurallara uymak lazım:)
yedim banı sorma hoşbuldukSeninle aynıyiz . Dün bana da 13+6 dedi ve erkeğe benziyor dedi. Bakalım:)
Hadi geçmiş olsun. Tahlil yaptırmakla iyi yaptın, hicbir zaman tedbiri elden bırakmamak lazım.
Hoşgeldin kacak :))
Ayağımın tozuyla kan sonuçlarım çıktı
TSH değerim 0.00 böyle bişey yok ya ilaç kullanıyorum yine yükselmemiş yine yükselmemiş sinirim bozuldu
Seninle aynıyiz . Dün bana da 13+6 dedi ve erkeğe benziyor dedi. Bakalım:)
Hadi geçmiş olsun. Tahlil yaptırmakla iyi yaptın, hicbir zaman tedbiri elden bırakmamak lazım.
Kesinlikle canım, ufak bir risk bile olsa yaptırmak lazım
Dahiliyeye gidiyorum zaten canım bi test daha yaptı başka bişeymiş cumartesi alıcam sonucumuT3 ve t4 kaç?
Ilacın dozu tekrar ayarlanacak canım sknti yapma. Düzelir inşallah. Endoktrin e de danışırsın olmazsa
hayırlısı sağlıklı olsunlar da tek :)Seninle aynıyiz . Dün bana da 13+6 dedi ve erkeğe benziyor dedi. Bakalım:)
Hoşgeldin kacak :))
amin canım hepimizinkini inşallah sağlıkla gelsinler :)bence de erkekAllah bağışlasın canım
Evet, neden üzgün yazıyordu canım? Ben anlamıyorum pek bu kurallarıSelam kızlar :) 24 saatlik mola verdim şikayet eden olmuş demekki saygılar
çok kesin konuşmadı zaten :) hayırlısı bidahaki kontrol 9 şubatta:)Erkek de yanılma olmuyor da kız dıyıp erkek cıkan cok oluyor. Yıne de belli olmaz tabi bize de erkek dedi ama insan yine de acaba mı dıyor
sağol saryacım darısı başına inşallah sağlıkla gelsin kuzular :)Sağol canım. Dikkat et kendine sen. Nazını geçtiği birileriyse dinlen bol bol. Öpüyorum
Maşallah diyorum. Ben kıza benzettimçok güzel görünüyor.
Ben kızıma 3 takım götürdüm. 2 takım da evden istedim. Kakişi çok çıkmıştı dışına. 2 hastane çıkışı alsan dığer kıyafetleri de göz kararı al. Ben en çok 0-3 ay kıyafeti kullanmıştım.
dün bi tartışma yaşadım canım 24 saat kural ihlali sebebiyle uzaklaştırdılar :)Evet, neden üzgün yazıyordu canım? Ben anlamıyorum pek bu kuralları
Hahaha sana gene iyi vemişler, ben 2 kere ban yedim en az 3 gün falandı sanırımdün bi tartışma yaşadım canım 24 saat kural ihlali sebebiyle uzaklaştırdılar :)
Hahaha sana gene iyi vemişler, ben 2 kere ban yedim en az 3 gün falandı sanırım
Benim 2 çocuğumda kışın doğdular ilk defa yaz bebegi büyütecegim.Sizin yaz bebegimiydi?Bende ne alacağımı bilmiyorum yaz sicağında uzun kollu veya ayakli tulum giydirilir mi şapka takılır mi diye düşünüyorum.bi taraftan da küçücük bebek ya üşürse ne olacak.kafam karışık.daha önce yazın doğum yapanlar varsa tecrübelerini paylaşsa ne güzel olur.Canim sayi olarak hic hatirlamiyorum ama biz genelde hep büyük aldik cunku ilk aylar hızlı buyuyorlar, kollari bacaklari kiviriyorduk zamanla gerek kalmadi doldurdu icini. Bol bol al derim cunku kusuyorlar sutun fazlasini kiyafet cok kirleniyor, hastane icin de iki tane hastane cikisi alsan yeter, sapka eldiven yedek olsun çünkü yere filan dusuyor bir daha kullanamiyorsun hastanede
hahahahahaha yaaaaa şaka gibbbiiiii inanmıyorum yaaaaKızlar bugun basıma komedi filmlerini aratmayacak bir olay geldi. Doktora gıttık bebek için rutin. Cinsiyeti bize soylemesin kagıda yazın dedik. Doktor da tahminini yazdı. Kagıda hiç bakmadık kımseye de gostermedik. Parti malzemeleri satan bir dukkana gıttım kadına cinsiyet balonu sordum var dedi. İçine koyacak renkli pul kagıt vb bir şey yok kırtasıyeden alın koyalım dedı. Ben de kırtasıyeden bir mavi bir pempe grapon kagıdı aldım. Kagıdı kadına verdım.Cınsıyetın yazılı oldugu kagıdı da verdım. Kızsa pembe erkekse mavi koyarsınız dedim. Annemle dısarda beklıyoruz. Balonları sısırıp getırdıler. 2 tane aldım ki biri patlar soner falan ıkı tane olsun yedek dıye.Doktorun kağıdını istedim biz attık dediler size yazalım verelım bız nasılsa gorduk dedıler Kabul etmedim. Bız onu yırttık dedıler. Olsun parcasını verın dedım. Neyse bunlar copten cıkardı verdıler. Kagıt doktorun kagıdı emınım cunku kaygan bir kagıttı. Oradan tanıdım. Balonları aldık eve geldik giyindik suslendık hazırlandık. Balonun bırını patlattık pembe cıktı sevındık ettık.İkinci de dursun helyumlu falan kızımın hosuna gıttı oynar dedık. Neyse annemle eşim ısıga tutup bunda mavi var dediler. Ya yok dıyorum mavi var diye patlattılar bi baktık cıdden mavi çıktı. Biz şok tabi.Ama içindeki mavi benim aldığım mavi kagıt degıl baska mavi bir kagıt griye calıyor hatta. Neyse doktorun kagıdı buldum baktım erkek yazıyor.Sadece ucu yırtık yazı ortada. E şimdi ben ne halt edeyim siz soyleyin. Bu baloncu kadınlarla mı kavga edeyim aglayayım mı guleyım mı napayım.
Evet canım 2017 Ağustos doğumlu bir bebegim var, zaten kuralı biliyorsundur yenidogan donemi bizden hep bir kat fazla giydirilir. Ben genelde icine yarim kol cıt cıtlı badi ustune ve altina uzun kollu penye pijama, ayagina ince yazlik çorap aksamlari da muslin bezle yarim kundak yetiyordu.. Ama mesela su Ağustos ortasi fena bi bunaltıcı sicak oluyor ya atletle durdugumuz sicaklarda sadece yarim kol citcitli badi altina uzun pijama da girdirmistim.. bu arada hastane dışında sapka hic giydirmedim..Benim 2 çocuğumda kışın doğdular ilk defa yaz bebegi büyütecegim.Sizin yaz bebegimiydi?Bende ne alacağımı bilmiyorum yaz sicağında uzun kollu veya ayakli tulum giydirilir mi şapka takılır mi diye düşünüyorum.bi taraftan da küçücük bebek ya üşürse ne olacak.kafam karışık.daha önce yazın doğum yapanlar varsa tecrübelerini paylaşsa ne güzel olur.
Valla ben dehahahahahaha yaaaaa şaka gibbbiiiii inanmıyorum yaaaa
Teşekkür ederim canim.Bizim burda yazin cok sicak oluyor.Çocuğu ya üşütürüm yada pişik olur diye korkuyorum.Artık duruma göre ayarliyacaz demek ki.bide uzun kollu bile olsa yazlık ince pamuklu kumaşlardan hastane çıkışları var onlardan alayım diyorumEvet canım 2017 Ağustos doğumlu bir bebegim var, zaten kuralı biliyorsundur yenidogan donemi bizden hep bir kat fazla giydirilir. Ben genelde icine yarim kol cıt cıtlı badi ustune ve altina uzun kollu penye pijama, ayagina ince yazlik çorap aksamlari da muslin bezle yarim kundak yetiyordu.. Ama mesela su Ağustos ortasi fena bi bunaltıcı sicak oluyor ya atletle durdugumuz sicaklarda yarim kol citcitli badi altina uzun pijama da girdirmistim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?