2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen canim yenidogan neticede uzun ince kollu kiyafetleri olsun, aslında usutmekten degilde terleyip o ter sırtında sogursa hasta oluyorlar, ense sıcaksa sorun yok eller zaten ilk zamanlar kilcal damarlar tam gelişmediği icin soguk olur genele

Deneyimli anneler bebiş yaz bebegi olacak ya insallah.kac çeşit hastane cıkısı alınmalı 0-3aylık cicileri kac parca almalıyım indirimler var faydalanayım dedim
Bizimki biraz iri doğmuştu. 1 2 parca direk küçük gelmişti. Bence 2 hastane çıktısı gerisi 0 3 aylık parçalar citcitli badi ve muslin tarzı şeyler almak yeterli olur diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2227612 Kızlar tahlilimi yaptırdım. İçinizde anlayan var mı enfeksiyondan
Sende enfeksiyon yok canım bende lökosit 56 çıkmıştı düşün. Aynı zamanda idrar kültürü de yaptırmak lazım ama ciddi bir durum yok bence gerci belki dr.una danismissindir çoktan:)

Canim zibinla citcitli body farkli seyler mi

Ayağımın tozuyla kan sonuçlarım çıktı
TSH değerim 0.00 böyle bişey yok ya ilaç kullanıyorum yine yükselmemiş yine yükselmemiş sinirim bozuldu
Canım benim tsh 0.005. Dün endokrin kontrolüm vardı t3 ve t4 normal sınırlara gelmiş. Tsh ın düzelmesi iki ayı bulabilir dedi. Bir ay sonra tekrar kan vereceğim bakılacak. Endokrin hocası bana ilaç başlamadı ilaç plesantadan geçiyor o yüzden acele etmiyorum dedi. Tsh takip edeceğiz bir daha ki ay daha iyi karar veririz dedi.

hoşbulduk canım problem değil ayrıca konuyla alakası olmayan birinin şikayet ettiğini düşünüyorum
demek ki kendilerine hakaret edilse susacaklar sıkıntı yok benim için yani
Ben şunu anladım bu sitede fazla münakaşaya giremeyeceksin anlamayan kişilerle sonuçta burası sosyal bir site takmamak lazım böyle kişileri

Klozete yapinca bak sari olmamasi lazim su gibi olmasi lazim çişciklerimiz
Sevindim olmamasina cnm gecmis olsun
Benim başından beri sarı enfeksiyon yok çok da su içiyorum ama yinede sarı:) erkek bebekde idrar rengi değişebilirmiş kimbilir belki ondandır

Bakalım bana ne dicek canım

Ben şunu anladım bu sitede fazla münakaşaya giremeyeceksin anlamayan kişilerle sonuçta burası sosyal bir site takmamak lazım böyle kişileri
Münakaşa yoktu ki tabiki tartışabiliriz tartışmaktan anladıkları kavga ve hakaret hakaret edenede susamıyosun Malesef

Benim 0.015ken ilaç başladı cumartesi konuşucam bakalım canım
İlaca rağmen mi düşmüş senin. Ne zararı var ki düşük tsh İn onu anlamadım. Hamilelikte tsh hormonu düşmesi normal diye duydum. Yüksek olması sıkıntı değil miydi?

Canim zibinla citcitli body farkli seyler mi
Zıbın karından bağlanıyor. Yarım yani. Ben göbeği düşene kadar Zıbın kullandım. Yapışmıyor bebek de rahat ediyor.

Sayecim bakalım benim doktor ne diyecek.

Bebeğe yok çok şükür evet yüksekliğin var
Şimdi Bi kan daha yaptı bakalım o neymiş detaylı sorucam ama halsizlik aşırı kilo alımı unutkanlık vs etkileri olabiliyor kontrol altında tutmak gerekiyor demişti

Kızlar burda baş ağrısı yasayan birkaç arkadaş vardı. Bahsettiğiniz ağrılar bende de başladı. Mide bulanırken baş ağrısı hele hiç cekilmiyi

Bir poşet mide ilacı içiyorum zaten. Üstüne bir de ağrı kesici içemem

Sizce ne yapmam lazim? Sabahtan beri ağrı var git gide şiddeti artıyo bulantımi da arttırdığı icin hiç cekilmiyo (

Merhaba kızlar henüz hiçbir takviye ya da ilaç kullanmiyorum acaba kullanmalımıyım diye tedirgin oluyorum. Doktor bebek haftasonları uyumlu ve sağlıklı dedi yani herşey normal çok şükür, kilo konusunda da biraz canım sıkıldı yine 67.1olmuşum tekrar yani tekrar kilo vermişim bu nasıl oluyor anlamıyorum, Yani 3kilo verdim hamile kaldığımdan beri inşallah normaldir 2gün sonra doktora soracağım bakalım..

Geçmiş olsun canım benimde senin haftalarinda başım çok ağrıyordu şimdi geçti çok şükür ben çözüm olarak karanlık bi odaya geçip ya dinlendirici bi klasik müzik ya da güzel kiraatli bir sure açıp dinleyerek uyumaya çalışıyordum. Kan hacmi attığından dolayı oluyormuş

Kızlar düşük tsh da yuksek gibi önemli birsey lütfen baktırın ona. Benim arkadasım hiper ben hipotroid onun da doktoru önemsemişti banu çiftci de videolarında bahsediyor mutlaka normal sınırlar icinde tutulmalı diye. İlac dozlarınız bi kac hafta icinde belli olur basit bir ilacla halloluyor kafanıza takmayın ama

Bir de kalp carpıntısı sac dökulmesi asırı sac ve cilt yağlanması el titremesi oluyor asırı düştüğünde
Tuvalete cıkamama sureklı kabızlık sureklı üşüme bunlar da yukseldiğinin bazı belirtileri zamanla insan kendi vücudundan anlıyor değerlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…