2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar ağrılarım geçmiyor ya sürekli adet olacakmışım gibi hissediyorum özellikle sabahları
Doktoruma sordum normal diyor kanama olmadığı sürece

Benim hal olmadı işte ilaçlada düşük sürekli cumartesi tekrar gidicem bakalım ne dicek merak ediyorum

Canım yine söylüyorum buzlu su ellerin kesilene kadar dayanabildiğin kadar buzlu suya elini sok bunu 5 6 kez tekrarla karanlık odada yat 1 2 saat geçiyor dün yine baş ağrısı vurdu ama ilaçsız çözdüm yine parol bile içmedim

Benim hal olmadı işte ilaçlada düşük sürekli cumartesi tekrar gidicem bakalım ne dicek merak ediyorum
Benim de düşmemişti ilk ilac baslandıgında ilacın dozunu yukselttı sorun kalmadı senin de inş doz ile halledilir bir de migrosta falan İYOTSUZ tuzlar var onlardan kullanmanız lazım tabi yıne doktorlarımıza danısalım

Sagolun kızlar. Tavsiyelerinizi denicem insallah

Aldım şimdi bi iki parca bizimkide iri dogar gibi geliyo babası 4.50 annesi 6 kilo olunca bekliyorum bıraz :) tabii ırsilik varsa

Tamam canım sağol onu da soralım benim düşük bu arada yükselmiyo

Kızlar ağrılarım geçmiyor ya sürekli adet olacakmışım gibi hissediyorum özellikle sabahları
Doktoruma sordum normal diyor kanama olmadığı sürece
Benim de aynı canım. Hatta geçen gece ağrıyla uyandım. Aynı adet ağrısı karnından ayaklarına kadar vuruyordu. Kaç kere dedim doktora kasiklarim çok ağrıyor diye kanama olmadığı sürece normal dedi

Devlet hastanesinde her saatte idrar enfeksiyonu bakilabiliyo mu kızlar bugün çarşıdan döndüm montumu çıkarmadan tuvalete kostum nasil yandı anlatamam ve o kadar sıkıştım sanmama rağmen çok az yaptim

Kizlar idrarda sorun oldugunu nasil aiyoruz.Ben iki kere yaptirdim hep biseyler yaziyo ama ne ben sordum ne doktor bisey dedi sonuclarla ilgili.Enfeksiyon oldugu hangi degerlerle alakali

Aaaa eşi asker olanlar mi var.... mart sonunda benim eşim de gidecek hayırlısıyla... bedelli olduğu için çok ozlesmeyiz herhalde diyoruz ama yine de belli olmaz hamilelik halleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…