2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet canım biliyorum okudum 0,00 yazmıssın doktora gittiğinde icin rahatlar inşalalh
@Saryamarya benim de eşim askerde hem de ankarada su an ühüüüü cok özledim şimdiden

Benim eşim de İstanbulda 10 şubatta bitiyor. Kızım çok özledi. Sizinki ne zaman bitecek. Ankaraya gelmek istersen bana haber ver.

Aaaa eşi asker olanlar mi var.... mart sonunda benim eşim de gidecek hayırlısıyla... bedelli olduğu için çok ozlesmeyiz herhalde diyoruz ama yine de belli olmaz hamilelik halleriyle
Kızlar benimki hep asker birde öyle düşünün 21 gün çabucak geçer inşallah bizim gözler hep yolda

Solgar Prenatal Nutrients ya da Ocean Mummy kullanabilirsin, Ocean Mummy'nin içinde balık yağı da var. Çok iyi besleniyorsan gerek yok ama her hafta balık yemen lazım, yiyemiyorsan her gün bir avuç ceviz. Ocean ya da Solgar markasının sırf balık yağını da kullanabilirsin. Diğer markalara güvenemiyorum domuz ya da başka hayvan katkılı olabiliyor.

Aaaa eşi asker olanlar mi var.... mart sonunda benim eşim de gidecek hayırlısıyla... bedelli olduğu için çok ozlesmeyiz herhalde diyoruz ama yine de belli olmaz hamilelik halleriyle
Ay benimki yurtdışında çalışıyor 3 aydır uzagız,nasıl özledim bilseniz

Kızlar tekrar ediyorum bilimsel araştırmayla sabittir balık çok tüketen annelerin çocukları ortalama daha zeki oluyor! Omega 3 çok önemli her hafta 1-2 kez balık yeyin ya da balık yağı kullanın (Solgar ya da Ocean marka mesela) ve her gün bir avuç ceviz.

Baligin yerini omega3 aliyorm hergun.yerine gecer mi ?

Evet normal doğum. :) Inşallah bu doğumdan sonra tekrar geçer.
Ya bende de aynı problem var dr a hamile olmadan once muayene oldum doğum olayin bitsin idrar torbanı asariz dedi, ikinci dogumdan sonra nasıl olurum bilemiyorum

Benim eşim de İstanbulda 10 şubatta bitiyor. Kızım çok özledi. Sizinki ne zaman bitecek. Ankaraya gelmek istersen bana haber ver.
Oyyy teşekkür ederim cok özledim Ankaramı ama ama sanırım uçağa binmeyi falan göze alamıcam yazı beklicem ankaraya gelmek icin. Benim eşimin de 10 subatta bitiyor
Çoklu alıntı yapmayı unuttum eşi askere gidecek dieğer arkadasa da şimdiden hayırlı teskereler diliyorum 21 gun ama daha kapıdan cıkarken özledimm
Eşi hep asker olan arkadaşım size de Allah güç vesin hep korusun
Yurtdışında olan arkadaşım da tez zamanda kavussun
Bebişlerimiz de saglıkla gelsın
Hayat da bayram olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…