Evet canım biliyorum okudum 0,00 yazmıssın doktora gittiğinde icin rahatlar inşalalh @Saryamarya benim de eşim askerde hem de ankarada su an ühüüüü cok özledim şimdiden
Aaaa eşi asker olanlar mi var.... mart sonunda benim eşim de gidecek hayırlısıyla... bedelli olduğu için çok ozlesmeyiz herhalde diyoruz ama yine de belli olmaz hamilelik halleriyle
Merhaba kızlar henüz hiçbir takviye ya da ilaç kullanmiyorum acaba kullanmalımıyım diye tedirgin oluyorum. Doktor bebek haftasonları uyumlu ve sağlıklı dedi yani herşey normal çok şükür, kilo konusunda da biraz canım sıkıldı yine 67.1olmuşum tekrar yani tekrar kilo vermişim bu nasıl oluyor anlamıyorum, Yani 3kilo verdim hamile kaldığımdan beri inşallah normaldir 2gün sonra doktora soracağım bakalım..
Solgar Prenatal Nutrients ya da Ocean Mummy kullanabilirsin, Ocean Mummy'nin içinde balık yağı da var. Çok iyi besleniyorsan gerek yok ama her hafta balık yemen lazım, yiyemiyorsan her gün bir avuç ceviz. Ocean ya da Solgar markasının sırf balık yağını da kullanabilirsin. Diğer markalara güvenemiyorum domuz ya da başka hayvan katkılı olabiliyor.
Aaaa eşi asker olanlar mi var.... mart sonunda benim eşim de gidecek hayırlısıyla... bedelli olduğu için çok ozlesmeyiz herhalde diyoruz ama yine de belli olmaz hamilelik halleriyle
Kızlar tekrar ediyorum bilimsel araştırmayla sabittir balık çok tüketen annelerin çocukları ortalama daha zeki oluyor! Omega 3 çok önemli her hafta 1-2 kez balık yeyin ya da balık yağı kullanın (Solgar ya da Ocean marka mesela) ve her gün bir avuç ceviz.
Ay evet öksürmek hapşırmak hep risk
Yaa hep bu soğuk havalar yüzünden. Bir de benim 3. bebek yani mesane artık pert bildiğin yeter artık dayanamıyorum benden bu kadar diyor
Ay evet öksürmek hapşırmak hep risk
Yaa hep bu soğuk havalar yüzünden. Bir de benim 3. bebek yani mesane artık pert bildiğin yeter artık dayanamıyorum benden bu kadar diyor
Kızlar tekrar ediyorum bilimsel araştırmayla sabittir balık çok tüketen annelerin çocukları ortalama daha zeki oluyor! Omega 3 çok önemli her hafta 1-2 kez balık yeyin ya da balık yağı kullanın (Solgar ya da Ocean marka mesela) ve her gün bir avuç ceviz.
bende balık yiyemiyorum o yüzden havyar yağı içiyorum omega3 olarak ceviz fındık yiyorum mesela yumurtada yiyemiyorum günde 1 kase yoğurt ve et tüketiyorum
Ya bende de aynı problem var dr a hamile olmadan once muayene oldum doğum olayin bitsin idrar torbanı asariz dedi, ikinci dogumdan sonra nasıl olurum bilemiyorum
Oyyy teşekkür ederim cok özledim Ankaramı ama ama sanırım uçağa binmeyi falan göze alamıcam yazı beklicem ankaraya gelmek icin. Benim eşimin de 10 subatta bitiyor
Çoklu alıntı yapmayı unuttum eşi askere gidecek dieğer arkadasa da şimdiden hayırlı teskereler diliyorum 21 gun ama daha kapıdan cıkarken özledimm
Eşi hep asker olan arkadaşım size de Allah güç vesin hep korusun
Yurtdışında olan arkadaşım da tez zamanda kavussun
Bebişlerimiz de saglıkla gelsın
Hayat da bayram olsun