Ben idare edebilirim ama kızım yazık hep soruyor. bugün 3. gün olmasına rağmen babam yarın gelir mi diyorAaaa eşi asker olanlar mi var.... mart sonunda benim eşim de gidecek hayırlısıyla... bedelli olduğu için çok ozlesmeyiz herhalde diyoruz ama yine de belli olmaz hamilelik halleriyle
Allah sana sabır versin arkadaşım, senin durumun daha zorKızlar benimki hep asker birde öyle düşünün 21 gün çabucak geçer inşallah bizim gözler hep yolda
canım şöyle aslında su içtikten sonra açık renk oluyor evet su gibi ama mesela sabah sapsarı çünkü gece su içilmemesinden dolayı bence.Benim başından beri sarı enfeksiyon yok çok da su içiyorum ama yinede sarı:) erkek bebekde idrar rengi değişebilirmiş kimbilir belki ondandır
ben şu an sadece zeytinyağı :)Kızlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz? Ama en etkili olanından
ben şu an sadece zeytinyağı :)
Merhaba bende migren var ve bu kan basıncından kaynaklı baş ağrıları bende çok sık ve şiddetli oluyordu, çaresini buldum hemen deneyin bence; derin bir kabın içine su ve bol bol buz koyun iki elinizi de içine koyun ve acıdan duramayacak hale gelene kadar içinde tutun bir kaç kez tekrarlayın ağrı kalmayacak.Kızlar burda baş ağrısı yasayan birkaç arkadaş vardı. Bahsettiğiniz ağrılar bende de başladı. Mide bulanırken baş ağrısı hele hiç cekilmiyi
Bir poşet mide ilacı içiyorum zaten. Üstüne bir de ağrı kesici içemem
Sizce ne yapmam lazim? Sabahtan beri ağrı var git gide şiddeti artıyo bulantımi da arttırdığı icin hiç cekilmiyo(
O ameliyat çok kesin çözüm değilmiş yaa öyle duydum. Egzersiz daha etkili, fizik tedavi denedin mi? Doğumdan sonra düzelmezse mecbur gidicez artık ..Ya bende de aynı problem var dr a hamile olmadan once muayene oldum doğum olayin bitsin idrar torbanı asariz dedi, ikinci dogumdan sonra nasıl olurum bilemiyorum
Kegel egzersizinden bahsediyorsun sanırım, aslında ilk dogum zamanına göre iyiyiydim, 1 sene sonra baya toparlanmistim ama simdi ikinciden sonra daha kotu olmaz ins. duzelmezse mecbur gidecegiz hayat kalitesini cok etkileyen bir durum cunku bu dogumumuz kolay olur ins.O ameliyat çok kesin çözüm değilmiş yaa öyle duydum. Egzersiz daha etkili, fizik tedavi denedin mi? Doğumdan sonra düzelmezse mecbur gidicez artık ..
Canım bende 3 kilo verdim ki kusmalarım falan yoktu sonra bigün kalktım 2 kilo almısım bugün baktım 1 kilo vermişm:) bizim kiloyla bebeğin bi alakası olmuyor çok zayıflamadıktan sonra bi sorun olmaz diye düşünüyorum.Merhaba kızlar henüz hiçbir takviye ya da ilaç kullanmiyorum acaba kullanmalımıyım diye tedirgin oluyorum. Doktor bebek haftasonları uyumlu ve sağlıklı dedi yani herşey normal çok şükür, kilo konusunda da biraz canım sıkıldı yine 67.1olmuşum tekrar yani tekrar kilo vermişim bu nasıl oluyor anlamıyorum, Yani 3kilo verdim hamile kaldığımdan beri inşallah normaldir 2gün sonra doktora soracağım bakalım..
Inşallah yaa. Bu arada normal ya da sezaryen ile alakası yok diye okudum. Yani zaten 9 ay boyunca o baskıya maruz kalıyor mesane o zaten o yüzden bozuluyor. Yani sezaryen olacaklar çok ta rahat olmasınlar bu konudaKegel egzersizinden bahsediyorsun sanırım, aslında ilk dogum zamanına göre iyiyiydim, 1 sene sonra baya toparlanmistim ama simdi ikinciden sonra daha kotu olmaz ins. duzelmezse mecbur gidecegiz hayat kalitesini cok etkileyen bir durum cunku bu dogumumuz kolay olur ins.
Aa gerçekten mi ben normal doğum yüzünden zannediyorum böyle oldu çünkü öncesinde böyle nasil desem sanki rahim ön duvarı ice dogru bombelesmis perine masajı yaparken oyle bir yapı yoktu orda ondan kaynaklı saniyorum, cok su iciyor musun, belki icersen daha sık geçebilirsin geceleri de..Inşallah yaa. Bu arada normal ya da sezaryen ile alakası yok diye okudum. Yani zaten 9 ay boyunca o baskıya maruz kalıyor mesane o zaten o yüzden bozuluyor. Yani sezaryen olacaklar çok ta rahat olmasınlar bu konudaKegel egsersizini her anne yapması lazım.
Bir de daha sık gitmem lazım ama ne yalan söyleyim kışın üşeniyorum. Gece zaten hiç kalkmam çişe, diğer gebeliklerde de kalkmazdım. Yani en azindan mesela gündüzleri düzenli 2 saatte bir girsem belki sorun yaşamam ama gelmiyor ki, sonra da birden acayip geliyor :)
Ben bi bardak su içmeye korkuyorum artık gece 2 kere kalkıyorum enfeksiyon da çıkmadı Bi bardak çay hoop tuvalet valla bende üşeniyorum artık sabahın 5inde uykumu bölüyorum bıktım bu çiştenInşallah yaa. Bu arada normal ya da sezaryen ile alakası yok diye okudum. Yani zaten 9 ay boyunca o baskıya maruz kalıyor mesane o zaten o yüzden bozuluyor. Yani sezaryen olacaklar çok ta rahat olmasınlar bu konudaKegel egsersizini her anne yapması lazım.
Bir de daha sık gitmem lazım ama ne yalan söyleyim kışın üşeniyorum. Gece zaten hiç kalkmam çişe, diğer gebeliklerde de kalkmazdım. Yani en azindan mesela gündüzleri düzenli 2 saatte bir girsem belki sorun yaşamam ama gelmiyor ki, sonra da birden acayip geliyor :)
Yani normal doğumun az bir etkisi olabilirmiş ama asıl etken hamileliğin kendisi. Rahmin esnekliğinin bozulması ve mesaneye basınç yapması hep hamilelikten.Aa gerçekten mi ben normal doğum yüzünden zannediyorum böyle oldu çünkü öncesinde böyle nasil desem sanki rahim ön duvarı ice dogru bombelesmis perine masajı yaparken oyle bir yapı yoktu orda ondan kaynaklı saniyorum, cok su iciyor musun, belki icersen daha sık geçebilirsin geceleri de..
Ay soğukta zor oluyor yaa hiç sevmiyorum kışı. Çay da özellikle çiş getirir ya bir de. Ama akşam dayanamıyorum illa içicem 1-2 bardak.Ben bi bardak su içmeye korkuyorum artık gece 2 kere kalkıyorum enfeksiyon da çıkmadı Bi bardak çay hoop tuvalet valla bende üşeniyorum artık sabahın 5inde uykumu bölüyorum bıktım bu çişten
Ben bide günde 10 12 bardak su içiyorum 4 bardakta çayAy soğukta zor oluyor yaa hiç sevmiyorum kışı. Çay da özellikle çiş getirir ya bir de. Ama akşam dayanamıyorum illa içicem 1-2 bardak.
Kimse su konusunda beni gecemez 5 ltBen bide günde 10 12 bardak su içiyorum 4 bardakta çay
Aaa, ee günde kaç kere tuvalete gidiyorsun??Ben bide günde 10 12 bardak su içiyorum 4 bardakta çay
Aaa o ne yaa... Ciddi misin?? Fazla gelmez mi o kadarı da??Kimse su konusunda beni gecemez 5 lt
Normalde de cok su icen biriyim gebelik olunca bir de emzirmeye devam edince daha da artti. İlk gebelikte de boyleydi bebegin suyu da cok fazlaydi yaza da denk geliyordu. Baya bi su gelmisti cok sasirmistim en 2 lt suyu vardı. Bunda da böyle olacak sanirim, seker de yok anlamadim bünye meselesi sanirim..Aaa o ne yaa... Ciddi misin?? Fazla gelmez mi o kadarı da??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?