Merhaba bende migren var ve bu kan basıncından kaynaklı baş ağrıları bende çok sık ve şiddetli oluyordu, çaresini buldum hemen deneyin bence; derin bir kabın içine su ve bol bol buz koyun iki elinizi de içine koyun ve acıdan duramayacak hale gelene kadar içinde tutun bir kaç kez tekrarlayın ağrı kalmayacak.
Inşallah yaa. Bu arada normal ya da sezaryen ile alakası yok diye okudum. Yani zaten 9 ay boyunca o baskıya maruz kalıyor mesane o zaten o yüzden bozuluyor. Yani sezaryen olacaklar çok ta rahat olmasınlar bu konudaKegel egsersizini her anne yapması lazım.
Bir de daha sık gitmem lazım ama ne yalan söyleyim kışın üşeniyorum. Gece zaten hiç kalkmam çişe, diğer gebeliklerde de kalkmazdım. Yani en azindan mesela gündüzleri düzenli 2 saatte bir girsem belki sorun yaşamam ama gelmiyor ki, sonra da birden acayip geliyor :)
Ha emziriyorsan olabilir. Demek ki bedeninin ihtiyacı var.Normalde de cok su icen biriyim gebelik olunca bir de emzirmeye devam edince daha da artti. İlk gebelikte de boyleydi bebegin suyu da cok fazlaydi yaza da denk geliyordu. Baya bi su gelmisti cok sasirmistim en 2 lt suyu vardı. Bunda da böyle olacak sanirim, seker de yok anlamadim bünye meselesi sanirim..
Kimse su konusunda beni gecemez 5 lt
Sezaryende böyle bir riskin çok az olmasını siz kendiniz mi okudunuz ya da doktor mu söyledi? Ben özellikle arada çok fark yoktur siye okumuştum da. Ve sezaryen olup aynı sorunu yaşayan kadınlar da çok var ondan merak ettim de.Dun aksam o sekilde yapıp yattım. Burdaki arkadaşlar da önermişti sağolsunlar. Şuan iyiyim nasıl agrimiyo. Teşekkürler herkese
Sezeryanda böyle bir risk çok çok az.
Hamilelikte esneyen rahim normal doğumda zorlanınca hasar kalıyor mesanede. Çünkü normal doğum esnasında mesane de şiddet goruyo bayağı:)) Özellikle kısa aralıklı doğum yapan kadınlarda çok oluyor malesef
En yakın arkadaşım bu konuyla ilgili iki ameliyat oldu. Yine de sorun yaşamaya devam ediyor. Allah kolaylık versin. Inşallah sizlerde kalıcı sknti olmaz
Benim ilk doğumum zorunlu sezeryandi. Spinal anestezi olmuştum. Şimdi nasipse yine öyle olucam, her anına canlı canlı acısız ağrısız tanıklık etmek çok harika bir duygu :))
İnşallah sen de en kısa zamanda suyu icersin, bulantıların geçer, benim hafifledi baya suyu cok sukur icebiliyorum, tamam canım dikkat ederimCanım dikkat et su zehirlenmesi yaşamayasın.
Ben de su icmeyi cok severim. Hamilelikten önce üç litre içerdim her gün. Şimdi toplasan bir ayda bir litre içemiyorum hemen kusuyorum. Hasret kaldım
Öğlene kadar 2 öğleden geceye kadar 5 6 kez falanAaa, ee günde kaç kere tuvalete gidiyorsun??
Oda iyi değil ama biliyosun dimi su zehirlenmesi diye de bişey var o kadar içme canım 2.5 3 idealKimse su konusunda beni gecemez 5 lt
Evet oyleymis bundan sonra biraz daha dikkat ederim..Oda iyi değil ama biliyosun dimi su zehirlenmesi diye de bişey var o kadar içme canım 2.5 3 ideal
Bende çok seviyorum su içmeyi saatte 1 bardak gibi düşünüyorum gece yavaşlatıyorum gündüz daha yoğunEvet oyleymis bundan sonra biraz daha dikkat ederim..
Sezaryende böyle bir riskin çok az olmasını siz kendiniz mi okudunuz ya da doktor mu söyledi? Ben özellikle arada çok fark yoktur siye okumuştum da. Ve sezaryen olup aynı sorunu yaşayan kadınlar da çok var ondan merak ettim de.
Aslinda benim Ramazan ayından kalan bir alışkanlık aksam artıyor senelerdir değismedi, gece de dilim damagim kuruyor 1-2 bardak da o zaman iciyorum bebegim ve kedilerim sayesinde bölünen uykum bir de su vesesiyle baya artiyor gecinip gidiyoruz, bakalim yeni bebisle nasil olacakBende çok seviyorum su içmeyi saatte 1 bardak gibi düşünüyorum gece yavaşlatıyorum gündüz daha yoğun
Aynen canım benimde öyle kusmalarim yok çok şükür ne bilim Herkes alıyor ya ufak ufak bende birşey mi yanlış yapıyorum acaba diye düşündüm. Ama bunyeyle alakalı galiba kuzu, bebisler sağlıklı olsunda canımCanım bende 3 kilo verdim ki kusmalarım falan yoktu sonra bigün kalktım 2 kilo almısım bugün baktım 1 kilo vermişm:) bizim kiloyla bebeğin bi alakası olmuyor çok zayıflamadıktan sonra bi sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ah ah erkekler şanslı cinsiyet valla ne cekiyorsa bu kadınlar çekiyor..Benim annem ve yakin arkadaşım bu problemi yaşadığı için hep gündemimizde olan bir konu. Doktorlardan duyduğumuz da buydu hep sık araliklarla yapilan normal doğuma bağladılar. Ama dediğin gibi hamilelikte de mesanede bir problem olusabilir. Dolayisiyla sezeryan olsa da bu sorunu yaşayabilir bir kadın
Sezeryan olup da bu sorunu yaşayan birine hic rastlamadim ama. Benim rastlamadigim olmadigi anlamina gelmez tabi ki
Kadın hastalıkları zor. Ne cekiyorsak biz cekiyoruz. Erkek olmak varmış :)
Her hafta balık yiyemiyorum canım malesef ama çiğ badem, ceviz, fındık falan tüketiyorum. Çok fazla yemek yiyebildigimde söylenemez tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :) araştırıp almayı düşünüyorum.Solgar Prenatal Nutrients ya da Ocean Mummy kullanabilirsin, Ocean Mummy'nin içinde balık yağı da var. Çok iyi besleniyorsan gerek yok ama her hafta balık yemen lazım, yiyemiyorsan her gün bir avuç ceviz. Ocean ya da Solgar markasının sırf balık yağını da kullanabilirsin. Diğer markalara güvenemiyorum domuz ya da başka hayvan katkılı olabiliyor.
Bizimki de öyle eşim diyo ki acıyın bana olur mu işe gidicemAslinda benim Ramazan ayından kalan bir alışkanlık aksam artıyor senelerdir değismedi, gece de dilim damagim kuruyor 1-2 bardak da o zaman iciyorum bebegim ve kedilerim sayesinde bölünen uykum bir de su vesesiyle baya artiyor gecinip gidiyoruz, bakalim yeni bebisle nasil olacakgeceler boyu delirmeceler
Bendede oldu 3-4 kere canım yaaBu arada başka idrar kaçıran var mıYa bazen tuvalete koşarak gidiyorum illa az biraz kaçıyor
Kan idrar ve aşı olabilir canımSağlık ocağı cuma gününe beni kontrole çağırdı :) ne kadar ilgili bir sağlık ocağımız var :)) acaba ne tür işlemler yapılacak ki kan tahlili mi ?
Maşallah bende çok kötüyüm 1bardak içtiğim günler oluyor maalesefKimse su konusunda beni gecemez 5 lt
Aşıyı 20. Hafta dedi ama bakalım canım :)Kan idrar ve aşı olabilir canım
Tetanoz yapılıyo 18. 19. Haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?