2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Dun aksam o sekilde yapıp yattım. Burdaki arkadaşlar da önermişti sağolsunlar. Şuan iyiyim nasıl agrimiyo. Teşekkürler herkese

Sezeryanda böyle bir risk çok çok az.
Hamilelikte esneyen rahim normal doğumda zorlanınca hasar kalıyor mesanede. Çünkü normal doğum esnasında mesane de şiddet goruyo bayağı:)) Özellikle kısa aralıklı doğum yapan kadınlarda çok oluyor malesef
En yakın arkadaşım bu konuyla ilgili iki ameliyat oldu. Yine de sorun yaşamaya devam ediyor. Allah kolaylık versin. Inşallah sizlerde kalıcı sknti olmaz

Benim ilk doğumum zorunlu sezeryandi. Spinal anestezi olmuştum. Şimdi nasipse yine öyle olucam, her anına canlı canlı acısız ağrısız tanıklık etmek çok harika bir duygu :))

Ha emziriyorsan olabilir. Demek ki bedeninin ihtiyacı var.

Sezaryende böyle bir riskin çok az olmasını siz kendiniz mi okudunuz ya da doktor mu söyledi? Ben özellikle arada çok fark yoktur siye okumuştum da. Ve sezaryen olup aynı sorunu yaşayan kadınlar da çok var ondan merak ettim de.

Canım dikkat et su zehirlenmesi yaşamayasın.

Ben de su icmeyi cok severim. Hamilelikten önce üç litre içerdim her gün. Şimdi toplasan bir ayda bir litre içemiyorum hemen kusuyorum. Hasret kaldım
İnşallah sen de en kısa zamanda suyu icersin, bulantıların geçer, benim hafifledi baya suyu cok sukur icebiliyorum, tamam canım dikkat ederim

Benim annem ve yakin arkadaşım bu problemi yaşadığı için hep gündemimizde olan bir konu. Doktorlardan duyduğumuz da buydu hep sık araliklarla yapilan normal doğuma bağladılar. Ama dediğin gibi hamilelikte de mesanede bir problem olusabilir. Dolayisiyla sezeryan olsa da bu sorunu yaşayabilir bir kadın

Sezeryan olup da bu sorunu yaşayan birine hic rastlamadim ama. Benim rastlamadigim olmadigi anlamina gelmez tabi ki

Kadın hastalıkları zor. Ne cekiyorsak biz cekiyoruz. Erkek olmak varmış :)

Bende çok seviyorum su içmeyi saatte 1 bardak gibi düşünüyorum gece yavaşlatıyorum gündüz daha yoğun
Aslinda benim Ramazan ayından kalan bir alışkanlık aksam artıyor senelerdir değismedi, gece de dilim damagim kuruyor 1-2 bardak da o zaman iciyorum bebegim ve kedilerim sayesinde bölünen uykum bir de su vesesiyle baya artiyor gecinip gidiyoruz, bakalim yeni bebisle nasil olacak geceler boyu delirmeceler

Aynen canım benimde öyle kusmalarim yok çok şükür ne bilim Herkes alıyor ya ufak ufak bende birşey mi yanlış yapıyorum acaba diye düşündüm. Ama bunyeyle alakalı galiba kuzu, bebisler sağlıklı olsunda canım

Ah ah erkekler şanslı cinsiyet valla ne cekiyorsa bu kadınlar çekiyor..

Her hafta balık yiyemiyorum canım malesef ama çiğ badem, ceviz, fındık falan tüketiyorum. Çok fazla yemek yiyebildigimde söylenemez tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :) araştırıp almayı düşünüyorum.

Bizimki de öyle eşim diyo ki acıyın bana olur mu işe gidicem kedim zaten oyun delisi bide bebiş ay çok heyecanlanıyorum düşündükçe

Sağlık ocağı cuma gününe beni kontrole çağırdı :) ne kadar ilgili bir sağlık ocağımız var :)) acaba ne tür işlemler yapılacak ki kan tahlili mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…