2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar anlayanlar bakabılır mı usg goruntulerıme nub belli mi. Doktor erkek dedi ama eşimin bir arkadasına da erkek demişler sonraki kontrolde kız demişler kusku dustu içime sonuncu bacak arası galıba özellikle işaretlenmiş sanırım

Eklentiler

• 15482413206316254402372538199450.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 15482413324717582411168335177403.webp
    20 KB · Görüntüleme: 73
  • 15482413425247341460032408973459.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 70
  • 15482413568975978149759867393783.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 68
Buna kesinlikle katılıyorum... oğluma hamileyken balık sevmeyen bi insanım dedim diye omega 3 destekli bi hap vermişti drum.ama sonrasında hep balık aşerdim hem balık yiyip hem o hapı kullandigimdan mi bilinmez benim oğlan tamamen kendi ilgisiyle okumayı öğrendi 3bucuk 4 yaşlarında... bu ne diye sormaz burda ne yaziyo diye sorardı ben de söyleyip geçerdim harfleri çizgi filmlerden öğrenince kelimelerde o harfleri tutturup öğrendi bi gün haberleri izlerken alttaki yazıyı okuyuverdi biz şok olduk...herşeyi ezbere söylüyor sanıyorduk...ama okuyormus gercekten...Şimdi de matematiğe sardı gelip gidip toplama çıkarma soruyo bize.bile bile yanlış cevap verince yakaliyo ve doğrusunu anlatmaya çalışıyo...

O işte kordondan canım bence 2 3 hafta daha bekle kesinleşsin ben sabrettim direttim gitmiyorum cumartesi gidicem 17 dolu 18e girmiş oluyorum

Kızlaaaar yengem yegenime hamıle iken keçi sütü içti bebişin gelişimine iyi gelir diye duymustuk 3ay falan içti sonrasında bulamadıgımız için üzerine de düşmedi almadı bebiş 4kıloya yakın dogdu ilk bebek 2kilo dogmustu buda böyle fazla olunca biz birazda ona bagladık ama bılemıyorum bu konuda bilgisi olan var mı?

O işte kordondan canım bence 2 3 hafta daha bekle kesinleşsin ben sabrettim direttim gitmiyorum cumartesi gidicem 17 dolu 18e girmiş oluyorum
Aslında 16da kesın belli olur canım bence git:) haftaya tekrar gıderım sanırım. Aslında erkek dedi yazdı verdi hatta ama bir kızım var hep kız annesi gibi hissediyorum kendimi alısmısım kızım demeye:)

Bi soru da ben ekleyeyim sonuna keci sutu yerine peynirini yesek de olur mu ki?

Sanmıyorum canım bebegın gelişimi daha çok kan akışıyla ilgili. İlk bebeğin de kan akışı kordon vs. sorunlu oldugu için kilo almamış olabilir. Ya da bebeğin konumu plesanta nın konumu ve durumu etkili oluyor. Zaten kilolu bebek de iyi denemez her seyın fazlası zarar sonucta

Şuan ben de oğlum var diye sanki hep oğlan doğururmuşum gibi geliyo...bakalim ne zaman öğrenicez cinsiyeti

Bilmiyorum doktor bu sekılde hiç bişey soylemedi gayet saglıklıydı . hareketlıydı maden suyu cok içmişti onun faydası cok gercekten mineralli oldugu için .

Bebeğin kilosu konusunda fazlaca teori var :):) Şöyle düşünüyorum, Gambia ya da Mozambik ya da Tanzanya ya da Uganda vs. çocuklar nasıl 3-4 kilo doğuyor Beslenmeyle ilgilidir pek tabi ancak tek etken beslenme değil bence :) Bu konudaki fikrim bu. Ama sen iç tabi keçi sütü iyi bir şey, keşke ben de içebilsem

Bilmiyorum doktor bu sekılde hiç bişey soylemedi gayet saglıklıydı . hareketlıydı maden suyu cok içmişti onun faydası cok gercekten mineralli oldugu için .
Ama iki kilo cidden dusuk bir dogum agirligi erken mi dogdu

Kontrollerim zaten 4 haftada bir o yüzden Bi tık daha sabrettim canım 13te gittim 17de gidicem
Hakkında hayırlısı neyse gönlünce olsun ama sağlıklısını versin Rabbim
Oğlanda güzel kızda güzel

Yani aslında cok agır kokuyo icemezsin diyolar bn cabuk tiksinen biriyim annem bana hamileyken normal beslendım dıyo doğuma kadar kusma bulantım vardı diyo sonuc ben 6kılo doğmusum

Bebeğin kilosundan ziyade organları gelişmiş olsun canım önemli değil ki kilo aksine şöyle 3. 300 3.500 doğsa diye dua ediyorum sağlıklı olsunda

Bebeğin kilosundan ziyade organları gelişmiş olsun canım önemli değil ki kilo aksine şöyle 3. 300 3.500 doğsa diye dua ediyorum sağlıklı olsunda
Ay aynı duayı ben ediyorum :) tabiiki organları falan gayet iyiydi.işte biz hep tombiş tombiş dogunca kardeşim falanda yegenim bize cok abes gelmişti :)

Kızlar benim hala bulantım var ya yediğim bir kahvaltı uzun zamandır ilk defa yumurta yiyorum, meyve yiyorum birde. Çoğu zaman decaviti bile atlıyorum onu içince daha kötü oluyor

Yani aslında cok agır kokuyo icemezsin diyolar bn cabuk tiksinen biriyim annem bana hamileyken normal beslendım dıyo doğuma kadar kusma bulantım vardı diyo sonuc ben 6kılo doğmusum
offfff, annenin kaç dikişi var :):):) Maşallah. genetik olarak şanslı bebeğin

Kızlar benim hala bulantım var ya yediğim bir kahvaltı uzun zamandır ilk defa yumurta yiyorum, meyve yiyorum birde. Çoğu zaman decaviti bile atlıyorum onu içince daha kötü oluyor
Saye sabahları benim de oluyor ya Dün sabah kustum üstelik. Ama yemek yiyebiliyorum ben, inşallah düzelir senin de en kısa zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…