Maşallah onaBuna kesinlikle katılıyorum... oğluma hamileyken balık sevmeyen bi insanım dedim diye omega 3 destekli bi hap vermişti drum.ama sonrasında hep balık aşerdim hem balık yiyip hem o hapı kullandigimdan mi bilinmez benim oğlan tamamen kendi ilgisiyle okumayı öğrendi 3bucuk 4 yaşlarında...bu ne diye sormaz burda ne yaziyo diye sorardı ben de söyleyip geçerdim harfleri çizgi filmlerden öğrenince kelimelerde o harfleri tutturup öğrendi bi gün haberleri izlerken alttaki yazıyı okuyuverdi biz şok olduk. ..herşeyi ezbere söylüyor sanıyorduk...ama okuyormus gercekten...Şimdi de matematiğe sardı gelip gidip toplama çıkarma soruyo bize.bile bile yanlış cevap verince yakaliyo ve doğrusunu anlatmaya çalışıyo...
:) aman benim gibi olmasın cunku annem seni doğurana kadar oldum dırıldım diyoofffff, annenin kaç dikişi var :):):) Maşallah. genetik olarak şanslı bebeğin
İnşallah canım ya kusma yok bir haftadır ama bulantı çok. Sürekli şu hafta geçer bu hafta geçer diyorlar en son 16. Haftada geçer dediler tık yokSaye sabahları benim de oluyor yaDün sabah kustum üstelik. Ama yemek yiyebiliyorum ben, inşallah düzelir senin de en kısa zamanda :)
Son aylar ozellikle son haftalar 300-400gr alıyor bebekler, ozellikle sekerli gıdalar bebege hızlı kilo aldırıyor 36.haftada 3 kiloyu gecmisti bizim oglan dr şekeri meyveyi kes demişti, son haftalardaki beslenme önemli, tabi genetik faktorler de etkilidir..Kızlaaaaryengem yegenime hamıle iken keçi sütü içti bebişin gelişimine iyi gelir diye duymustuk 3ay falan içti sonrasında bulamadıgımız için üzerine de düşmedi almadı bebiş 4kıloya yakın dogdu ilk bebek 2kilo dogmustu buda böyle fazla olunca biz birazda ona bagladık ama bılemıyorum bu konuda bilgisi olan var mı?
Bılmıyordum şekerin bebeğe yaradıgını . Sagolasın canım.benim biraz korkum var suanda cok besleenemediğim için bebek zayıf olmasın istiyorum . Bu yuzden taktım kıloyaSon aylar ozellikle son haftalar 300-400gr alıyor bebekler, ozellikle sekerli gıdalar bebege hızlı kilo aldırıyor 36.haftada 3 kiloyu gecmisti bizim oglan dr şekeri meyveyi kes demişti, son haftalardaki beslenme önemli, tabi genetik faktorler de etkilidir..
Kızlar benim hala bulantım var ya yediğim bir kahvaltı uzun zamandır ilk defa yumurta yiyorum, meyve yiyorum birde. Çoğu zaman decaviti bile atlıyorum onu içince daha kötü oluyor
İnşallah canım ya kusma yok bir haftadır ama bulantı çok. Sürekli şu hafta geçer bu hafta geçer diyorlar en son 16. Haftada geçer dediler tık yoksanırım doğurunca geçecek
Anne babaya bakıyor olabilir o işler...ben 3.950 eşim 4.500 doğmuş... oğlum 37 haftalıkken 3950 dogdu:) aman benim gibi olmasın cunku annem seni doğurana kadar oldum dırıldım diyodikişini falan bilmiyorum diğer kardeslerde 5.50 3.75 3.25 . Esimde 4.50 doğmus korkmuyo degilim tombalal bi bebegim olacak diye saglıklı olsunlarda
Şeker bebeğe kilo aldırıyor, yaradığıni sanmıyorum, hatta köy yerlerinde cogu kadin hamur isi ağırlıklı beslendikleri icin kilolu dogumlar oluyor bence,ama onemli olan kilosu degil 2.5 kilo ile hastaneden annesi ile ayrilan bebek de var 4 kilo ile kuveze giren de, saglikli olsunlar biz onlara sutumuzle kilo aldırırız Allah in izniyleBılmıyordum şekerin bebeğe yaradıgını . Sagolasın canım.benim biraz korkum var suanda cok besleenemediğim için bebek zayıf olmasın istiyorum . Bu yuzden taktım kıloya
Kızlar bizim de cinsiyetimiz belli oldu erkekmiş kandırmış bizi :)
Tombiş doğmasın bebekliği uzun sürsün diye istiyorum 4.5 kilo 6 kilo uçuk rakamlar maşallahınız varmışAy aynı duayı ben ediyorum :) tabiiki organları falan gayet iyiydi.işte biz hep tombiş tombiş dogunca kardeşim falanda yegenim bize cok abes gelmişti :)
Kaç haftalıkken tersini söylemişti dr? Ben de Yarın yada yarından sonra gidicem 14 haftaligiz yanilmali mi olur kiKızlar bizim de cinsiyetimiz belli oldu erkekmiş kandırmış bizi :)
Sağlıklı olsun kuzular da çekeriz biz :):)İnşallah canım ya kusma yok bir haftadır ama bulantı çok. Sürekli şu hafta geçer bu hafta geçer diyorlar en son 16. Haftada geçer dediler tık yoksanırım doğurunca geçecek
Yok kız çocuk istahim açıldı bulantım bitti gibi ama su içmek aklıma gelmiyoAy inşallah duzelirsin, doya doya su içtiğin günler yakındır ins.
Şuan ben de oğlum var diye sanki hep oğlan doğururmuşum gibi geliyo...bakalim ne zaman öğrenicez cinsiyeti
Aynen canım seveceksen oglan sev kız kendini sevdirir derler. Eşim kız cocuk hastası bizim için farketmiyor :)Kontrollerim zaten 4 haftada bir o yüzden Bi tık daha sabrettim canım 13te gittim 17de gidicem
Hakkında hayırlısı neyse gönlünce olsun ama sağlıklısını versin Rabbim
Oğlanda güzel kızda güzel
Benim kızımda 3 hafta erken dogdu 2940 grdı. O zaman sizin bebegınde kusuratı vardır. Cunku bıldıgım kadarıyla 2500un altını saglıklı da olsa kuveze koyuyorlar3hafra erken dogdu ama cok saglıklıydı hastanede falan yatmadı hemen cıktılar
Ay öyle deseneYok kız çocuk istahim açıldı bulantım bitti gibi ama su içmek aklıma gelmiyo
O lafı ben de duydumAynen canım seveceksen oglan sev kız kendini sevdirir derler. Eşim kız cocuk hastası bizim için farketmiyor :)
Ben de evin 4. Çocuğuyum annem de baya yer açılmış 5 kilo doğmuşum hem de ters doğmuşum çok zor bi doğum olmuş normal yoldan doğurtmuş doktor. Şimdi 3,5 kiloyu geçince sezeryana alıyorlar. Ben zaten ilk doğumumu bekledim açılma olmayınca birde gözüm korkunca sezeryan istedim kolaymış gibi. Şuan ameliyat olduğum an aklıma geldikçe ruhum sıkışıyor tümden bayıltsınlar isteyecem.Yani aslında cok agır kokuyo icemezsin diyolar bn cabuk tiksinen biriyimannem bana hamileyken normal beslendım dıyo doğuma kadar kusma bulantım vardı diyo sonuc ben 6kılo doğmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?