2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşallah ona

offfff, annenin kaç dikişi var :):):) Maşallah. genetik olarak şanslı bebeğin
:) aman benim gibi olmasın cunku annem seni doğurana kadar oldum dırıldım diyo dikişini falan bilmiyorum diğer kardeslerde 5.50 3.75 3.25 . Esimde 4.50 doğmus korkmuyo degilim tombalal bi bebegim olacak diye saglıklı olsunlarda

Saye sabahları benim de oluyor ya Dün sabah kustum üstelik. Ama yemek yiyebiliyorum ben, inşallah düzelir senin de en kısa zamanda :)
İnşallah canım ya kusma yok bir haftadır ama bulantı çok. Sürekli şu hafta geçer bu hafta geçer diyorlar en son 16. Haftada geçer dediler tık yok sanırım doğurunca geçecek

Son aylar ozellikle son haftalar 300-400gr alıyor bebekler, ozellikle sekerli gıdalar bebege hızlı kilo aldırıyor 36.haftada 3 kiloyu gecmisti bizim oglan dr şekeri meyveyi kes demişti, son haftalardaki beslenme önemli, tabi genetik faktorler de etkilidir..

Bılmıyordum şekerin bebeğe yaradıgını . Sagolasın canım.benim biraz korkum var suanda cok besleenemediğim için bebek zayıf olmasın istiyorum . Bu yuzden taktım kıloya

Kızlar benim hala bulantım var ya yediğim bir kahvaltı uzun zamandır ilk defa yumurta yiyorum, meyve yiyorum birde. Çoğu zaman decaviti bile atlıyorum onu içince daha kötü oluyor

İnşallah canım ya kusma yok bir haftadır ama bulantı çok. Sürekli şu hafta geçer bu hafta geçer diyorlar en son 16. Haftada geçer dediler tık yok sanırım doğurunca geçecek

Benim de geçmedi. Ne zaman gececek bilmiyorum. Her gün kusuyorum hala . Biraz yemeye basladim ama yetersiz tabi. Vucudum cok gucsuz kaldi artik gecsin lutfen (

Iki ay dolacak yataktayım. Iki kez hastanede yattım defalarca acillik oldum. Gercekten hayat kalitesini bu kadar etkileyen bir hamilelik yasamak inanilmaz can skici. Daha bebegime sevinmeye baslayamadim sifir heyecan

Anne babaya bakıyor olabilir o işler...ben 3.950 eşim 4.500 doğmuş... oğlum 37 haftalıkken 3950 dogdu babası gibi doğacakmış ama erken doğarak benim gibi dogdu sağlıkla gelsinler de

Bılmıyordum şekerin bebeğe yaradıgını . Sagolasın canım.benim biraz korkum var suanda cok besleenemediğim için bebek zayıf olmasın istiyorum . Bu yuzden taktım kıloya
Şeker bebeğe kilo aldırıyor, yaradığıni sanmıyorum, hatta köy yerlerinde cogu kadin hamur isi ağırlıklı beslendikleri icin kilolu dogumlar oluyor bence,ama onemli olan kilosu degil 2.5 kilo ile hastaneden annesi ile ayrilan bebek de var 4 kilo ile kuveze giren de, saglikli olsunlar biz onlara sutumuzle kilo aldırırız Allah in izniyle

Ay aynı duayı ben ediyorum :) tabiiki organları falan gayet iyiydi.işte biz hep tombiş tombiş dogunca kardeşim falanda yegenim bize cok abes gelmişti :)
Tombiş doğmasın bebekliği uzun sürsün diye istiyorum 4.5 kilo 6 kilo uçuk rakamlar maşallahınız varmış

Şuan ben de oğlum var diye sanki hep oğlan doğururmuşum gibi geliyo...bakalim ne zaman öğrenicez cinsiyeti
Kontrollerim zaten 4 haftada bir o yüzden Bi tık daha sabrettim canım 13te gittim 17de gidicem
Hakkında hayırlısı neyse gönlünce olsun ama sağlıklısını versin Rabbim
Oğlanda güzel kızda güzel
Aynen canım seveceksen oglan sev kız kendini sevdirir derler. Eşim kız cocuk hastası bizim için farketmiyor :)

3hafra erken dogdu ama cok saglıklıydı hastanede falan yatmadı hemen cıktılar
Benim kızımda 3 hafta erken dogdu 2940 grdı. O zaman sizin bebegınde kusuratı vardır. Cunku bıldıgım kadarıyla 2500un altını saglıklı da olsa kuveze koyuyorlar

Yok kız çocuk istahim açıldı bulantım bitti gibi ama su içmek aklıma gelmiyo
Ay öyle desenetelefonuna alarm kur, benim bir arkadaşım oyleydi saat basi bi uygulama ile su icmesi gerektiğini hatirliyordu, onda da böbrek tasi var su icmesi lazim unutuyor..

Kızlar bizde bugün kontrole gidicez eşimle birlikte ilk olacak bu hamileligimde ve cinsiyeti bakalım zarfa yazdirabilecekmiyiz yazdirirsam yarına kadar bakmadan durabilecekmiyiz pazartesine kadar beklicez cunku öğrenmek icin

Aynen canım seveceksen oglan sev kız kendini sevdirir derler. Eşim kız cocuk hastası bizim için farketmiyor :)
O lafı ben de duydum eşim kız isterdi hep ama oğlanı kucağına alınca cinsiyetin önemli olmadığını evlat sevgisinin bambaşka olduğunu tatti simdi takılıyorum hiç farketmez diyo bu sefer de benim gönlümden gecen rabbim kız nimetinden de versin hayırlısıyla şeklinde...

Yani aslında cok agır kokuyo icemezsin diyolar bn cabuk tiksinen biriyim annem bana hamileyken normal beslendım dıyo doğuma kadar kusma bulantım vardı diyo sonuc ben 6kılo doğmusum
Ben de evin 4. Çocuğuyum annem de baya yer açılmış 5 kilo doğmuşum hem de ters doğmuşum çok zor bi doğum olmuş normal yoldan doğurtmuş doktor. Şimdi 3,5 kiloyu geçince sezeryana alıyorlar. Ben zaten ilk doğumumu bekledim açılma olmayınca birde gözüm korkunca sezeryan istedim kolaymış gibi. Şuan ameliyat olduğum an aklıma geldikçe ruhum sıkışıyor tümden bayıltsınlar isteyecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…