2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya evet çok doğal bir şey bebek istemek hamile olmak doğurmak ama beden mahvoluyor yaa. Bir de kişiden kişiye değişiyor o da var. Benim gebelikler rahattı çok şükür doğumlardan sonra da kolay toparladım aslında idrar sorunu fln da yoktu ama bu 3. olduğu için biraz zorluyor mesaneyi demek. Ya da bu kış daha soğuk geçiyor tuvaletim sık geliyor ne bilim :)

Bir şey değil inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Süper yaa maaşallah!

Bir şey değil inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
Amin kuzu hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrucaklarimiza :)
Ya çok can sıkıcı yaa. Ama geçecek inşallah :)
Geçer inşallah canım hiç sıkışık hissetmesemde oldu bende şaşırdım şimdi olmaz oldu bebek yukarı çıkarmış ya bu aylarda çok şükür :))

Anne babaya bakıyor olabilir o işler...ben 3.950 eşim 4.500 doğmuş... oğlum 37 haftalıkken 3950 dogdu babası gibi doğacakmış ama erken doğarak benim gibi dogdu sağlıkla gelsinler de
Masallah gayet iyi bi kılo .ozaman benımkındende söyle bı 4.500 falan bekleyım :)

İnsallah canım saglıklı bir kıloda olsun önemlı olan o

Canim eşimin kardeşi erteletti ama çok uğraştı çocuk iş için yurtdışına gitti 3 aylığına marttaydı mayısa erteletti.

Hmmm sezeryan kolay gıbı dusunuluyor ama amelıyat sonucta hemen ayaga kalkamıyorsun canın yanıyo bende normal istiyorum bakalım oğlusta istermi :)3.500ü gecşnce sezeryan oldugunu duymamıstım ama bı doktorun instagram sayfasında bebek 3.950 dogdu normal doğum oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…