Benim de geçmedi. Ne zaman gececek bilmiyorum. Her gün kusuyorum hala . Biraz yemeye basladim ama yetersiz tabi. Vucudum cok gucsuz kaldi artik gecsin lutfen (
Iki ay dolacak yataktayım. Iki kez hastanede yattım defalarca acillik oldum. Gercekten hayat kalitesini bu kadar etkileyen bir hamilelik yasamak inanilmaz can skici. Daha bebegime sevinmeye baslayamadim sifir heyecan
Benim kızımda 3 hafta erken dogdu 2940 grdı. O zaman sizin bebegınde kusuratı vardır. Cunku bıldıgım kadarıyla 2500un altını saglıklı da olsa kuveze koyuyorlar
Yok canım 1800 sağlıklı bebek taburcu kilosu bizde 22 gün kuvozun ardından 1810 Gr la taburcu olmuştuk hergun sabırsızlıkla bekledim bugün kaç Gr aldı çok şükür sağlık sorunumuz olmadı en büyük avantajımız oydu
Benimle aranızda 1 gün var ama ben geçen hafta öğrendim buğünde diğer doktorda randevum vardı oda aynısını söyledi iki doktorum da kız dedi :) inşallah sizde öğrenirsiniz
Yok canım 1800 sağlıklı bebek taburcu kilosu bizde 22 gün kuvozun ardından 1810 Gr la taburcu olmuştuk hergun sabırsızlıkla bekledim bugün kaç Gr aldı çok şükür sağlık sorunumuz olmadı en büyük avantajımız oydu
Haklısın şüphelenmekte ben bişey göremedim bugün doktor bakarken o yüzden ben de hala emin değilim 20. Haftalara kadar da emin olamayacağız galiba benimki hep ters yatıyor
Kızlar merhaba.. Allah sağlıkla Bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :) ben bulantılardan hastane de yattım kaç kere acillik oldum şuan 11. Haftadayım sıvı bişeyler içtimmi yine kusuyorum 12. Haftadan sonra azalıcak diyorlar ama merak ediyorum benim gibi olup da azalan kusmaları biten anneler var mı ? Artık psikolojim hiç iyi değil bütün bağışıklığım çöktü yemek yemek işkence oldu
Haklısın şüphelenmekte ben bişey göremedim bugün doktor bakarken o yüzden ben de hala emin değilim 20. Haftalara kadar da emin olamayacağız galiba benimki hep ters yatıyor
Pozisyonu uygun degılse daha da zor emın olunur ben 10 gun sonra bir daha gıdecegım. 16.haftada ekstrem bir durum olmadıkça kesın bellı olur diye bılıyorum
Kızlar merhaba.. Allah sağlıkla Bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :) ben bulantılardan hastane de yattım kaç kere acillik oldum şuan 11. Haftadayım sıvı bişeyler içtimmi yine kusuyorum 12. Haftadan sonra azalıcak diyorlar ama merak ediyorum benim gibi olup da azalan kusmaları biten anneler var mı ? Artık psikolojim hiç iyi değil bütün bağışıklığım çöktü yemek yemek işkence oldu
Benimle aranızda 1 gün var ama ben geçen hafta öğrendim buğünde diğer doktorda randevum vardı oda aynısını söyledi iki doktorum da kız dedi :) inşallah sizde öğrenirsiniz
Ben bu gün gribim diye hastaneye gittim 1 gun rapor verdi bebege de bakti doktor kiz dedi :) ama kendi doktorum olmadigi icin cok guvenemedim ..
Yarin kendi doktorumda var muayene aksam bakalim o ne diyecek :) saglikli olsun da ... oglum var 4.5 yasinda ...