2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
@deeploneliness tatlim bugün grip icin doktora gittim senin dedigin gibi o da kiz dedi kizlarin cinsel organi paralel olur erkeklerin acili ve dik olur diye gosterdi ama kendi doktoru soylemeden inanasim yok yarin o da derse o zaman inancam

Gönlüne göre olur canım inşallah

12 de azaldı 14te tamamen bitti su içsem kusuyodum geçiyor ama zor Bi süreç inşallah biter gider Bi an önce

Pozisyonu uygun degılse daha da zor emın olunur ben 10 gun sonra bir daha gıdecegım. 16.haftada ekstrem bir durum olmadıkça kesın bellı olur diye bılıyorum
Doktorum zaten kesin dedi ben göremediğim için kesin mi diye sordum kesin dedi ama burda bi arkadaş 25. Haftada cinsytn değştğni söylemişti kızının bazı eşyalarının mavi olduğunu söylemişti ondan işimi garantiye alayım diyorum yoksa kız erkek hiç farketmez benim için ilk olacak nasipse sağlıkla hayırla gelsin tüm bebişler :)

Ben de 12. Haftada geçecek diye bekliyordum ama maalesef hala devam ediyor bulantılar ve kusmalar ama belli olmaz kişiden kişiye değişir inşaallah seninki geçer bi an önce

Bizim ikinci ama inan ikincide de farketmiyor yeter ki saglık olsun bızımkı sadece merak hazırlık tarlası falan :)

Dogrudur canım bıze 2500den az olsa kuveze koyardık demıstı cocuk doktorumuz o yuzden oyle kalmıs aklımda demek

Benim de kızım 2400 doğdu, 2100 dü hastaneden çıkarken. Kuveze girmedi.

Canım Allah yardımcın olsun. Sana şunu söyleyeyim ben de iki kez hastanede yattım ve defalarca açıklık oldum 13 kilo kaybettim hala serumlarla ayakta duruyorum. Hayat kalitem sifir

Ben hiç geçmeyeceğini dusundum ama 12. Haftada hafiften rahatlamaya başladım. 13. Haftadayım geçen haftalara nazaran daha iyi hissediyorum ama hala kusmalar devam ediyo

Gastroentolojiye görünmeni tavsiye ederim. Onların verdiği ilaçlar beni daha çok rahatlattı. Zofer, pantpas ve gaviscon içiyorum. Birinden birini bir gün içmezsem sabahlara kadar kusuyorum

Ilk hamileliğim de böyleydi. 17 haftadan sonra normal hayatıma dönmeye başlamıştım. Ama onda da 12. Haftadan sonra hafiflemisti

Eklentiler

• IMG_20190123_194250.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20190123_194230.webp
    72,4 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar benim de tahlillerde bugün D vitamini eksikliği çıktı. Canım sıkıldı, başka çıkan var mı? Yeni vitamin ekledi doktor. Karaciğerim de yüksek çıkmış, kontrol altına alıcaz..
D vitamini asla yükselmiyo damla kullanıyorum canım kış ayları onunda etkisi var elbette güneş yüzü göremiyoruz kafana takma onu takviye alman gerekiyor hergün o kadar

Merhaba kızlar, 3 4 gündür göğüs kafesim agriyor sanki Sizde de bu şekilde olan var mı ? Sürekli olduğu için ( acı diyemem de sızı gibi daha çok ) kafama çok takmaya başladım. Normal midir doktora mı gitsem yoksa ben mi evham yapiyorum bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…