Haklısın alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorumBizim ikinci ama inan ikincide de farketmiyor yeter ki saglık olsun bızımkı sadece merak hazırlık tarlası falan :)
Evet o suyu kana kana içmek istiyorum hep öyle söylüyorum eşime de su içmenin kıymetini bil diyorum dudaklarım kurudu resmen soyuluyor artık kollarım delik deşik oldu serumlardan allah yardımcımız olsun inşallah bi an önce geçerIlk oğlumda 16. Haftada geçmişti. Bunda da 16yi bekliyorum. Geçsin öncelikle doyasıya su içeceğim insallah. Allah yardımcın olsun çok zor çok.
Geçtiğine çok sevindim nasıl rahatlamışsındır.. inşallah bi an önce geçer böyle yaşamak işkence geliyor12 de azaldı 14te tamamen bitti su içsem kusuyodum geçiyor ama zor Bi süreç inşallah biter gider Bi an önce
16. Haftada geçen varmış belki seninde geçer bu süreden sonra.. dualar ediyorum hergün geçsin diyeBen de 12. Haftada geçecek diye bekliyordum ama maalesef hala devam ediyor bulantılar ve kusmalar ama belli olmaz kişiden kişiye değişir inşaallah seninki geçer bi an önce
Tabiki serumlar yedim açlıktan bayılcak dereceye geliyordum yiyodum kusuyodum saniyesineGeçtiğine çok sevindim nasıl rahatlamışsındır.. inşallah bi an önce geçer böyle yaşamak işkence geliyor
Of canım allah sana sabır versin tüylerindeki diken diken oldu sabahlara kadar kusmak nedirBenim de kızım 2400 doğdu, 2100 dü hastaneden çıkarken. Kuveze girmedi.
Canım Allah yardımcın olsun. Sana şunu söyleyeyim ben de iki kez hastanede yattım ve defalarca açıklık oldum 13 kilo kaybettim hala serumlarla ayakta duruyorum. Hayat kalitem sifir
Ben hiç geçmeyeceğini dusundum ama 12. Haftada hafiften rahatlamaya başladım. 13. Haftadayım geçen haftalara nazaran daha iyi hissediyorum ama hala kusmalar devam ediyo
Gastroentolojiye görünmeni tavsiye ederim. Onların verdiği ilaçlar beni daha çok rahatlattı. Zofer, pantpas ve gaviscon içiyorum. Birinden birini bir gün içmezsem sabahlara kadar kusuyorum
Ilk hamileliğim de böyleydi. 17 haftadan sonra normal hayatıma dönmeye başlamıştım. Ama onda da 12. Haftadan sonra hafiflemisti
Bunları yaşayıp da geçenlerde varmış demek ki moral oldu teşekkür ederim canımTabiki serumlar yedim açlıktan bayılcak dereceye geliyordum yiyodum kusuyodum saniyesine
Dünya varmış dedim Bi kaç iğrendiğim şey dışında herşeyi yiyorum inşallah seninde tamamen biter yakın zamanda canım
Geçmiş olsun canım d vitamini bende de düşük dört haftadır falan damla kullanıyorum.Kızlar benim de tahlillerde bugün D vitamini eksikliği çıktı. Canım sıkıldı, başka çıkan var mı? Yeni vitamin ekledi doktor. Karaciğerim de yüksek çıkmış, kontrol altına alıcaz..
Ben bir haftadır kusmuyorım ama bulantı hala devam bu bile çok güzel. İnşallah tamamen geçer yakında16. Haftada geçen varmış belki seninde geçer bu süreden sonra.. dualar ediyorum hergün geçsin diye
Aynen günde 30 damla dedi doktor, sana ne dedi canımD vitamini asla yükselmiyo damla kullanıyorum canım kış ayları onunda etkisi var elbette güneş yüzü göremiyoruz kafana takma onu takviye alman gerekiyor hergün o kadar
Kaç damla canım? İnş biran önce geçer bulantılarınGeçmiş olsun canım d vitamini bende de düşük dört haftadır falan damla kullanıyorum.
Ben bir haftadır kusmuyorım ama bulantı hala devam bu bile çok güzel. İnşallah tamamen geçer yakında
Of canım allah sana sabır versin tüylerindeki diken diken oldu sabahlara kadar kusmak nedir(( ben hastanede yattıktan sonra biraz hafifledim ama yine sus içsem kusuyorum sıvı alamadığım içinde bu da iyi olmuyor haliyle, renne şurup vermişti doktorum ama o da bi işe yaramadı herşeu sürekli gaz yapıyor tükürüğümü yutunca bile midem bulanıyor.. daha iyi olacağım derken bazen çok berbat bi gün geçirebiliyorum.. ne bebeğime ilgi gösterebiliyorum ne bişey hiç bir şeyden zevk almıyorum 2 aya yakındır evdeyim korkudan bi yere çıkamıyorum hiç böyle hayal etmemiştim hamileliği (
Canım ben günde 6 damla kullanıyorum ama kullandığım vitaminin içinde de var d vit o sebepten düşük dozu. İnşallah geçer canım artıkKaç damla canım? İnş biran önce geçer bulantıların
İnşaallah16. Haftada geçen varmış belki seninde geçer bu süreden sonra.. dualar ediyorum hergün geçsin diye
10 damla dedi şimdi yine düşük çıktı belki yükseltirAynen günde 30 damla dedi doktor, sana ne dedi canım
Aman bu doktor da sadece beni korkutuyor o zaman çok önemliymiş gibi
Bizde birine isim bulamıyoruz eşim Ali dedi bende hiç sevmem Ali ismini biraz atıştık ama sonuçta başka isim bulmaya karar verdik. İşin açığı bende klasik isimleri seviyorum canım sen ne istiyorsun meselaKızlar deliricem ya 100 tane beğendiğim kız ismi saydım eşime, bir tane beğenmedi. Kendi sadece 3 isim söyledi, onlar da çok klasik, eski. Benim beğendiklerimle alakası yok, başka bul diyorum bana baskı yapma daha içime sinen bişi yok diyor. Sizinkiler de böyle kaprisli mi? Ciddi gıcık oluyorum eşime ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?