2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim d vitamini kendimi bildim bileli düşük. Takviyeler hiç ise yaramadı. Bıraktım daha uğraşmıyorum :)

Ilk oğlumda 16. Haftada geçmişti. Bunda da 16yi bekliyorum. Geçsin öncelikle doyasıya su içeceğim insallah. Allah yardımcın olsun çok zor çok.
Evet o suyu kana kana içmek istiyorum hep öyle söylüyorum eşime de su içmenin kıymetini bil diyorum dudaklarım kurudu resmen soyuluyor artık kollarım delik deşik oldu serumlardan allah yardımcımız olsun inşallah bi an önce geçer

12 de azaldı 14te tamamen bitti su içsem kusuyodum geçiyor ama zor Bi süreç inşallah biter gider Bi an önce
Geçtiğine çok sevindim nasıl rahatlamışsındır.. inşallah bi an önce geçer böyle yaşamak işkence geliyor

Ben de 12. Haftada geçecek diye bekliyordum ama maalesef hala devam ediyor bulantılar ve kusmalar ama belli olmaz kişiden kişiye değişir inşaallah seninki geçer bi an önce
16. Haftada geçen varmış belki seninde geçer bu süreden sonra.. dualar ediyorum hergün geçsin diye

Geçtiğine çok sevindim nasıl rahatlamışsındır.. inşallah bi an önce geçer böyle yaşamak işkence geliyor
Tabiki serumlar yedim açlıktan bayılcak dereceye geliyordum yiyodum kusuyodum saniyesine
Dünya varmış dedim Bi kaç iğrendiğim şey dışında herşeyi yiyorum inşallah seninde tamamen biter yakın zamanda canım

Of canım allah sana sabır versin tüylerindeki diken diken oldu sabahlara kadar kusmak nedir (( ben hastanede yattıktan sonra biraz hafifledim ama yine sus içsem kusuyorum sıvı alamadığım içinde bu da iyi olmuyor haliyle, renne şurup vermişti doktorum ama o da bi işe yaramadı herşeu sürekli gaz yapıyor tükürüğümü yutunca bile midem bulanıyor.. daha iyi olacağım derken bazen çok berbat bi gün geçirebiliyorum.. ne bebeğime ilgi gösterebiliyorum ne bişey hiç bir şeyden zevk almıyorum 2 aya yakındır evdeyim korkudan bi yere çıkamıyorum hiç böyle hayal etmemiştim hamileliği(

Bunları yaşayıp da geçenlerde varmış demek ki moral oldu teşekkür ederim canım

Kızlar benim de tahlillerde bugün D vitamini eksikliği çıktı. Canım sıkıldı, başka çıkan var mı? Yeni vitamin ekledi doktor. Karaciğerim de yüksek çıkmış, kontrol altına alıcaz..
Geçmiş olsun canım d vitamini bende de düşük dört haftadır falan damla kullanıyorum.
16. Haftada geçen varmış belki seninde geçer bu süreden sonra.. dualar ediyorum hergün geçsin diye
Ben bir haftadır kusmuyorım ama bulantı hala devam bu bile çok güzel. İnşallah tamamen geçer yakında

Aynı durumdayız hemen hemen.
Şimdi iki üç hafta öncesine kadar daha iyiyim ben ama bugun bu saate kadar uc dort kez kustum bulantidan hicbir sey yiyemedim. Halbuki dün bayağı bayağı iyiydim yani belli olmuyor.

Bazen iki gün pes peşe çok iyi olunca aa artik ise başlayabilirim diye dusunuyorum. Ama ertesi gün yine acilde buluyorum Kendimi

Böyle böyle geçecek insallah demek ki

Kızlar deliricem ya 100 tane beğendiğim kız ismi saydım eşime, bir tane beğenmedi. Kendi sadece 3 isim söyledi, onlar da çok klasik, eski. Benim beğendiklerimle alakası yok, başka bul diyorum bana baskı yapma daha içime sinen bişi yok diyor. Sizinkiler de böyle kaprisli mi? Ciddi gıcık oluyorum eşime ya..

Bizde birine isim bulamıyoruz eşim Ali dedi bende hiç sevmem Ali ismini biraz atıştık ama sonuçta başka isim bulmaya karar verdik. İşin açığı bende klasik isimleri seviyorum canım sen ne istiyorsun mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…