Kız aynı benim ki neyse ki Nisa ya ikna ettimKızlar deliricem ya 100 tane beğendiğim kız ismi saydım eşime, bir tane beğenmedi. Kendi sadece 3 isim söyledi, onlar da çok klasik, eski. Benim beğendiklerimle alakası yok, başka bul diyorum bana baskı yapma daha içime sinen bişi yok diyor. Sizinkiler de böyle kaprisli mi? Ciddi gıcık oluyorum eşime ya..
bile bir tartışma boyutuna çekiliyorHer bebek farkli bazen gostermiyor 20 inci haftada gostermeyen bile var 11 inci haftada ögrenen de var sormam doğal degil mi ?
@deeploneliness tatlim bugün grip icin doktora gittim senin dedigin gibi o da kiz dedi kizlarin cinsel organi paralel olur erkeklerin acili ve dik olur diye gosterdi ama kendi doktoru soylemeden inanasim yok yarin o da derse o zaman inancam
Bizde birine isim bulamıyoruz eşim Ali dedi bende hiç sevmem Ali ismini biraz atıştık ama sonuçta başka isim bulmaya karar verdik. İşin açığı bende klasik isimleri seviyorum canım sen ne istiyorsun mesela
Yaa ben de belirsizlik sevmiyorum, 1-2 aya ona göre organize edicem herşeyiKız aynı benim ki neyse ki Nisa ya ikna ettimerkekte de eymene
Canım ben de bilmiyorum. Ben yolladım doktora, enfeksiyon yok dedi. İstersen kendi değerlerimi atabilirim o açıdan. Buarada koku/kaşıntı/yAnma gibi şeyler olması lazım sanırım.Bende de aksine d vitamini cok yuksek cikti.113. Bende epeydir kestim takviyeyi.Omega 3 kullananlara diyecegim Ifos onayli olmasi gerektigi.bende arastirip efa markali olanin guvenilir oldugunu gordum onu kullaniyorum epeydir.Trigiliserit formunda olmaliymis.
Birde idrar yolu enfeksiyonuyla ilgili bisey sormustum okuyan olmadi sanirim.Enfeksiyon oldugu nasil anlasiliyor yani hangi degerlerde nasi bi degisim olmali? Ben yaptirdik iki defa fakat doktor bi yorum yapmamisti bende sormamistim
Bende ikna ettim sonunda ismi yade olacak kızımın:)Yaa ben de belirsizlik sevmiyorum, 1-2 aya ona göre organize edicem herşeyiBenim erken doğum olasılığım var biliyorsunuz ikizlerden dolayı.
İlk erkek zannederken, benimki de ali demişti, dedesinin ismi diye ama benim de eski çıktığımın ismiayrıca kızlardan birine göbek isim nevin koyacak(annesinin ismi).pöfff.
neyse, ikiside kız çıkınca ben başladım; alara, beren, mira, melda, alisa, mina, ceren, eva vs. O kadar çok seçenek sundum ki bunlar şimdi ilk aklıma gelenler. Eşim de toplam 3 tane söyledi; ada, naz, dafne. O kadar@Meylen sen en azından ikna etmişsin, ne güzel
Bakalım Bi sürpriz yapıp ismi değişik koymak istemezse ama yemin ettim o koysun ben gidip mahkemeye vericemYaa ben de belirsizlik sevmiyorum, 1-2 aya ona göre organize edicem herşeyiBenim erken doğum olasılığım var biliyorsunuz ikizlerden dolayı.
İlk erkek zannederken, benimki de ali demişti, dedesinin ismi diye ama benim de eski çıktığımın ismiayrıca kızlardan birine göbek isim nevin koyacak(annesinin ismi).pöfff.
neyse, ikiside kız çıkınca ben başladım; alara, beren, mira, melda, alisa, mina, ceren, eva vs. O kadar çok seçenek sundum ki bunlar şimdi ilk aklıma gelenler. Eşim de toplam 3 tane söyledi; ada, naz, dafne. O kadar@Meylen sen en azından ikna etmişsin, ne güzel
Hayırlı olsun şimdiden canım :) Ya zaten erkek dediğin, eşine uyum sağlar, ikna olur. Deli gbi inatçı çıktı benimki, istediğim ismi koyamıyorumBende ikna ettim sonunda ismi yade olacak kızımın:)
Hahaha onu da demin okudum, kadının teki gizlice nüfus müdürlüğünde gidip, çocuğunun ismini koymuş, kocası da mahkemeye başvurup, itiraz etmişBakalım Bi sürpriz yapıp ismi değişik koymak istemezse ama yemin ettim o koysun ben gidip mahkemeye vericem
Hahaha çok iyiymiş buBir Şeyma Subaşı degilsen öyle tabi
Ilk ikibuçuk yıl mahkemesiz değişiklik yapabiliyorsun istediğin kadar...kararsiz arkadaşlarım var çocuk iki yaşını geçti hala o mu olsaydı bu mu olsaydı modundalar son aylarımız karar vermemiz lazım diye paniklemiş haldeydiBakalım Bi sürpriz yapıp ismi değişik koymak istemezse ama yemin ettim o koysun ben gidip mahkemeye vericem
Evet aynı benimki de öyle neyseki bebek erkek de isim bulmaktan kurtulduk onda ortak bi kararımız vardı :)Kızlar deliricem ya 100 tane beğendiğim kız ismi saydım eşime, bir tane beğenmedi. Kendi sadece 3 isim söyledi, onlar da çok klasik, eski. Benim beğendiklerimle alakası yok, başka bul diyorum bana baskı yapma daha içime sinen bişi yok diyor. Sizinkiler de böyle kaprisli mi? Ciddi gıcık oluyorum eşime ya..
Teşekkürler canım...Hayırlı olsun şimdiden canım :) Ya zaten erkek dediğin, eşine uyum sağlar, ikna olur. Deli gbi inatçı çıktı benimki, istediğim ismi koyamıyorum
Yaa kiyamam oburune de, kotu bir isim falan koyar simdiTeşekkürler canım...
Birini sen birini eşin koysun o zaman:)
Yaa kiyamam oburune de, kotu bir isim falan koyar simdi
Edebiliyorsun ve ben uğraşırım yani karısını biraz tanıyosa akıllı olmalıHahaha onu da demin okudum, kadının teki gizlice nüfus müdürlüğünde gidip, çocuğunun ismini koymuş, kocası da mahkemeye başvurup, itiraz etmiş
AA bak bunu bilmiyordum süper bir haber canım çok sağolIlk ikibuçuk yıl mahkemesiz değişiklik yapabiliyorsun istediğin kadar...kararsiz arkadaşlarım var çocuk iki yaşını geçti hala o mu olsaydı bu mu olsaydı modundalar son aylarımız karar vermemiz lazım diye paniklemiş haldeydi
Benım eşimde meryem diye tutturdu :)))AA bak bunu bilmiyordum süper bir haber canım çok sağol
Kocalıkla savaşımız var neden diceksin
Annesinin adı teyzesinin adı vs olan varsa özür dilerim ama Mukaddes olsun dedi
Bizdede tam tersi erkek olursa ben kız olursa oBenım eşimde meryem diye tutturdu :)))
Aslında güzel isim ama
Biz aramızda kararlaştırdık kız olursa ismini ben,erkek olursa eşim diye anlaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?