2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kız aynı benim ki neyse ki Nisa ya ikna ettim erkekte de eymene

Niye sordun demedim ki sadece komiklik olsun die Bende bu haftalarda daha öğrenemedim sizinki daha ne ki gibisinden yazdim hatta gülen emoji koymuşum sanirim yanlış anlaşıldım.
Neyse sorun degil zaten bu topikte herkesde bir anormallik var normal yazışmalar
Her bebek farkli bazen gostermiyor 20 inci haftada gostermeyen bile var 11 inci haftada ögrenen de var sormam doğal degil mi ?
bile bir tartışma boyutuna çekiliyor

Bende de aksine d vitamini cok yuksek cikti.113. Bende epeydir kestim takviyeyi.Omega 3 kullananlara diyecegim Ifos onayli olmasi gerektigi.bende arastirip efa markali olanin guvenilir oldugunu gordum onu kullaniyorum epeydir.Trigiliserit formunda olmaliymis.
Birde idrar yolu enfeksiyonuyla ilgili bisey sormustum okuyan olmadi sanirim.Enfeksiyon oldugu nasil anlasiliyor yani hangi degerlerde nasi bi degisim olmali? Ben yaptirdik iki defa fakat doktor bi yorum yapmamisti bende sormamistim

Bizde birine isim bulamıyoruz eşim Ali dedi bende hiç sevmem Ali ismini biraz atıştık ama sonuçta başka isim bulmaya karar verdik. İşin açığı bende klasik isimleri seviyorum canım sen ne istiyorsun mesela
Kız aynı benim ki neyse ki Nisa ya ikna ettim erkekte de eymene
Yaa ben de belirsizlik sevmiyorum, 1-2 aya ona göre organize edicem herşeyi Benim erken doğum olasılığım var biliyorsunuz ikizlerden dolayı.
İlk erkek zannederken, benimki de ali demişti, dedesinin ismi diye ama benim de eski çıktığımın ismi ayrıca kızlardan birine göbek isim nevin koyacak(annesinin ismi).pöfff.
neyse, ikiside kız çıkınca ben başladım; alara, beren, mira, melda, alisa, mina, ceren, eva vs. O kadar çok seçenek sundum ki bunlar şimdi ilk aklıma gelenler. Eşim de toplam 3 tane söyledi; ada, naz, dafne. O kadar @Meylen sen en azından ikna etmişsin, ne güzel

Canım ben de bilmiyorum. Ben yolladım doktora, enfeksiyon yok dedi. İstersen kendi değerlerimi atabilirim o açıdan. Buarada koku/kaşıntı/yAnma gibi şeyler olması lazım sanırım.

Bende ikna ettim sonunda ismi yade olacak kızımın:)

Bakalım Bi sürpriz yapıp ismi değişik koymak istemezse ama yemin ettim o koysun ben gidip mahkemeye vericem

Bakalım Bi sürpriz yapıp ismi değişik koymak istemezse ama yemin ettim o koysun ben gidip mahkemeye vericem
Ilk ikibuçuk yıl mahkemesiz değişiklik yapabiliyorsun istediğin kadar...kararsiz arkadaşlarım var çocuk iki yaşını geçti hala o mu olsaydı bu mu olsaydı modundalar son aylarımız karar vermemiz lazım diye paniklemiş haldeydi

Evet aynı benimki de öyle neyseki bebek erkek de isim bulmaktan kurtulduk onda ortak bi kararımız vardı :)

AA bak bunu bilmiyordum süper bir haber canım çok sağol
Kocalıkla savaşımız var neden diceksin
Annesinin adı teyzesinin adı vs olan varsa özür dilerim ama Mukaddes olsun dedi

AA bak bunu bilmiyordum süper bir haber canım çok sağol
Kocalıkla savaşımız var neden diceksin
Annesinin adı teyzesinin adı vs olan varsa özür dilerim ama Mukaddes olsun dedi
Benım eşimde meryem diye tutturdu :)))
Aslında güzel isim ama
Biz aramızda kararlaştırdık kız olursa ismini ben,erkek olursa eşim diye anlaştık

Benım eşimde meryem diye tutturdu :)))
Aslında güzel isim ama
Biz aramızda kararlaştırdık kız olursa ismini ben,erkek olursa eşim diye anlaştık
Bizdede tam tersi erkek olursa ben kız olursa o
Erkek kesin tartışmasız Eymen beğendi kabul etti ama kız olursa savaşım var resmen bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…