2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım idrar testinde lökosit sayısı fazla çıkarsa enfeksiyon olduğunu gösteriyor bunun üzerine ben idrar kltürü verdim 100 bin + koloni üremesi çıktı epey bi enfeksiyon varmış. Tek kullanımlık şase verdi gece içtim rahatlattı birqz. Haftaya kontrolüm var tekrar vericem bakalım azalmış mı. Belirtileri idrar yaparken yanma oluyor. Birde daha fazla çişe çıkıyosun sanki çok sıkışmışsın gibi ama az az yapıyosun

Canım idrar testinde lökosit ve eritrosit yüksek çıkar enfeksiyon varsa. Sende de idrar yaparken yanma ağrı gibi şikayetler olur
Eşinin söylediklerinden defne seninkilerden de Mina’yı beğendim kızım olsa ben Zeynep Mina düşünmüştüm yada Asya

Benimde son ay hep reflu olmama rağmen ve 9 gün erken gelmesine rağmen 4020 gr doğdu. Hastane rekoru kırdık :) bence bu vücut tipiyle alakalı sanki esim çok uzun bende uzun sayılırım. Genetik etkiliyor. Ha sonra boyda uzun olunca hic tosuncuk olmadi oğlum yapı meselesi
Kızlar bizim de cinsiyetimiz belli oldu erkekmiş kandırmış bizi :)
Ayy ciddi mi olsun saglikla gelsin ins.
Kızlar bizde bugün kontrole gidicez eşimle birlikte ilk olacak bu hamileligimde ve cinsiyeti bakalım zarfa yazdirabilecekmiyiz yazdirirsam yarına kadar bakmadan durabilecekmiyiz pazartesine kadar beklicez cunku öğrenmek icin
Canim öğrendiniz mi?
@deeploneliness tatlim bugün grip icin doktora gittim senin dedigin gibi o da kiz dedi kizlarin cinsel organi paralel olur erkeklerin acili ve dik olur diye gosterdi ama kendi doktoru soylemeden inanasim yok yarin o da derse o zaman inancam
Benim doktorumda ilk bu mantıkla tahmin etti. 15. Haftada başka dr. Da kiz dedi umarim değişmez :)

Bız bekarken karar vermiştik çocukların isimlerine :) kızımıza karar verdiğimiz ismi koyduk oglumuza da oyle olacak :) Ama erkek ismi olarak Egemen ismini de begenıyorum erkek bekleyenler düşünebilir bence güzel :)

Bebisin erkek olduğu yeni yeni belirti veriyor kızlar yarım kiloya yakın tatlı yedim akşamdan beri ve karnım gittikçe one öne sivriliyor Veeee Cümleten tatlış rüyalar inşallah hepiniz ruyanizda bebeginizi görürsünüz:)

Evet canim doktorum çok tatliydi yarım saate yakın ultrasonda izledik tek tek anlattı herseyini 149 Gr olmuş öyle güzel hareket ediyordu ki zarfa yazdı ama eşimle bana erkek gibi geldi artık pazartesi bı aksilik olmazsa ogreniriz

Selin falan diyodun

kerem ismini oğluma koymustum düşünebilirsin bence :)

Ben de bir isim söyledim eşime . Çok hoşuna gitti. Başka isimler de geliyor aklıma. Bak bu da olabilir diyorum. Asla ilkinden vazgeçmiyor. Tamam bulduk işte bu olacak diyor :)

aa inşallah kızdır oğlunda varmış allah ikisnide tattırmış olur cnm :) aynen sağ salim inşallah sağlıklı sıhatli olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…