Canım sağlıklı olsun yeter ki, bence de seninki kız hadi haberlerini bekliyoruz bugün gidecektin dr a dimi@deeploneliness tatlim bugün grip icin doktora gittim senin dedigin gibi o da kiz dedi kizlarin cinsel organi paralel olur erkeklerin acili ve dik olur diye gosterdi ama kendi doktoru soylemeden inanasim yok yarin o da derse o zaman inancam
Sagol canım haftaya tekrar gıdeyım bakalım değişecek mi:)Bence de erkek canım
maşallah :) evet kilolu doğanlar genelde ilerde zayıf oluyorlar :)Benimde son ay hep reflu olmama rağmen ve 9 gün erken gelmesine rağmen 4020 gr doğdu. Hastane rekoru kırdık :) bence bu vücut tipiyle alakalı sanki esim çok uzun bende uzun sayılırım. Genetik etkiliyor. Ha sonra boyda uzun olunca hic tosuncuk olmadi oğlum yapı meselesi
Ayy ciddi mi olsun saglikla gelsin ins.
Canim öğrendiniz mi?
Benim doktorumda ilk bu mantıkla tahmin etti. 15. Haftada başka dr. Da kiz dedi umarim değişmez :)
İnşallah geçer canımGeçmiş olsun canım d vitamini bende de düşük dört haftadır falan damla kullanıyorum.
Ben bir haftadır kusmuyorım ama bulantı hala devam bu bile çok güzel. İnşallah tamamen geçer yakında
Evet bazen iyi oluyorum bazen berbat iyi olduğum zamanlarda acaba kusucam mı şöyle mi böyle mi derken heder oluyorumAynı durumdayız hemen hemen.
Şimdi iki üç hafta öncesine kadar daha iyiyim ben ama bugun bu saate kadar uc dort kez kustum bulantidan hicbir sey yiyemedim. Halbuki dün bayağı bayağı iyiydim yani belli olmuyor.
Bazen iki gün pes peşe çok iyi olunca aa artik ise başlayabilirim diye dusunuyorum. Ama ertesi gün yine acilde buluyorum Kendimi
Böyle böyle geçecek insallah demek ki
Masallah canım benimEvet canim doktorum çok tatliydi yarım saate yakın ultrasonda izledik tek tek anlattı herseyini 149 Gr olmuş öyle güzel hareket ediyordu ki zarfa yazdı ama eşimle bana erkek gibi geldi artık pazartesi bı aksilik olmazsa ogreniriz
Valla benimki cins, direttiğimde bir de kızıyor, unutma bu çocuk sadece senin değil, benimde vs. İlk defa bu kadar inatçı görüyorum. Gıcık gıcıkBiraz duygusallık yap ,ben taşıyorum de :)
Evet diyorduk, sonra onu da beğenmemeye başladı. Birinde melisa da anlaştık, ben çok sevdim zaten. Ondan bile geçen vazgeçmeye kalktı, artık ben de çığlıklar falan, jokerimi öyle kullandım :)Selin falan diyodun
Ben Alyayı da çok seviyorum, hem yeni hem soft bir isim ama yakın bir arkımın kızının ismi:)Bizde isim olarak Alya ya karar verdik. Ama bugün Kumsal ismi de aklıma düştü. Hadi bakalim cikayim işin içinden:)
Benim ilk zamanlar çok oluyordu, şimdi düzeldi biraz çok şükür ya ama sabah biSorma vallahi o tatlı uykunun arasında böl git özellikle sabaha karşı 4 gibi sinir oluyorum söylene söylene gidiyorum
Kerem tek yeğenimin adı canım benimde sevdiğim bir isim :))kerem ismini oğluma koymustum düşünebilirsin bence :)
@MeylenÇocuk için çok ağır bir isim
Benim ilk zamanlar olmadı 3 haftadır falan var :/Benim ilk zamanlar çok oluyordu, şimdi düzeldi biraz çok şükür ya ama sabah bi
Kerem tek yeğenimin adı canım benimde sevdiğim bir isim :))
Ben de gideceğim öğle tatilinden sonra canım ama karnımı doyurup gitcem malum sürekli açım düşerim falanMerhaba hanımlar, bugün sağlık ocağı çağırmıştı gitmedim uyudumYarın aç karnına gideceğim inşallah bakalım neler yapacaklar. Bir kaç arkadaşı daha çağırmışlar sanırım burada okudum inşallah güzel geçer :)
Yaa bi doktoruna sor kuzu o halde idrar yolu enf. Falan değildir inşallahBenim ilk zamanlar olmadı 3 haftadır falan var :/
Bana aç gel dediler kuzu, Bence sen yanına azık al :))Ben de gideceğim öğle tatilinden sonra canım ama karnımı doyurup gitcem malum sürekli açım düşerim falan
Kaç yaşında canım :) Böyle şeyler konusunda çok tecrübesizim inşallah bi orta yol bulursunuz :)Günaydın kızlar
Siz isim konusunda sadece eslerle mi kapisiyorsunuz. Ben ekstra bir de kizimla kapisiyorum
Tutturdu kardeşimin adını ben koyucam diye. Listeler tutuyo ve asla bizim söylediğimiz isimleri kabul etmiyo. Bir sey deyince de küsüp kapanıyo odasina. Napicaz bilmiyorum
Biz onceden karar vermiştik ama su an bir kaç isim daha düşünüyoruz. Acaba o isimleri yazıp kızıma mı seçtirsek diye dusunuyorumGünaydın kızlar
Siz isim konusunda sadece eslerle mi kapisiyorsunuz. Ben ekstra bir de kizimla kapisiyorum
Tutturdu kardeşimin adını ben koyucam diye. Listeler tutuyo ve asla bizim söylediğimiz isimleri kabul etmiyo. Bir sey deyince de küsüp kapanıyo odasina. Napicaz bilmiyorum
Ka
Kaç yaşında canım :) Böyle şeyler konusunda çok tecrübesizim inşallah bi orta yol bulursunuz :)
Biz onceden karar vermiştik ama su an bir kaç isim daha düşünüyoruz. Acaba o isimleri yazıp kızıma mı seçtirsek diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?