2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
@deeploneliness tatlim bugün grip icin doktora gittim senin dedigin gibi o da kiz dedi kizlarin cinsel organi paralel olur erkeklerin acili ve dik olur diye gosterdi ama kendi doktoru soylemeden inanasim yok yarin o da derse o zaman inancam
Canım sağlıklı olsun yeter ki, bence de seninki kız hadi haberlerini bekliyoruz bugün gidecektin dr a dimi

maşallah :) evet kilolu doğanlar genelde ilerde zayıf oluyorlar :)

Geçmiş olsun canım d vitamini bende de düşük dört haftadır falan damla kullanıyorum.

Ben bir haftadır kusmuyorım ama bulantı hala devam bu bile çok güzel. İnşallah tamamen geçer yakında
İnşallah geçer canım

Evet bazen iyi oluyorum bazen berbat iyi olduğum zamanlarda acaba kusucam mı şöyle mi böyle mi derken heder oluyorum

Biraz duygusallık yap ,ben taşıyorum de :)
Valla benimki cins, direttiğimde bir de kızıyor, unutma bu çocuk sadece senin değil, benimde vs. İlk defa bu kadar inatçı görüyorum. Gıcık gıcık
Selin falan diyodun
Evet diyorduk, sonra onu da beğenmemeye başladı. Birinde melisa da anlaştık, ben çok sevdim zaten. Ondan bile geçen vazgeçmeye kalktı, artık ben de çığlıklar falan, jokerimi öyle kullandım :)
Bizde isim olarak Alya ya karar verdik. Ama bugün Kumsal ismi de aklıma düştü. Hadi bakalim cikayim işin içinden:)
Ben Alyayı da çok seviyorum, hem yeni hem soft bir isim ama yakın bir arkımın kızının ismi:)

Çocuk için çok ağır bir isim
@Meylen
Bizim gbi göbek isim yapın isterseniz canım. Bizimki de nevini istiyor öyle, göbek ismi olcak, sadece kimlikte yazacak. Benim annemin ismi de fatma, diğerinin de göbek ismine ben fatma koyarım Diye korkutmak için blöf yaptım, koy istiyorsan dedi
Bunlar göreceli ama ben çocuğa, büyüklerimizin ismini koymayı sevginin göstergesi olarak görmüyorum.

Merhaba hanımlar, bugün sağlık ocağı çağırmıştı gitmedim uyudum Yarın aç karnına gideceğim inşallah bakalım neler yapacaklar. Bir kaç arkadaşı daha çağırmışlar sanırım burada okudum inşallah güzel geçer :)

Ben de gideceğim öğle tatilinden sonra canım ama karnımı doyurup gitcem malum sürekli açım düşerim falan

Günaydın kızlar

Siz isim konusunda sadece eslerle mi kapisiyorsunuz. Ben ekstra bir de kizimla kapisiyorum

Tutturdu kardeşimin adını ben koyucam diye. Listeler tutuyo ve asla bizim söylediğimiz isimleri kabul etmiyo. Bir sey deyince de küsüp kapanıyo odasina. Napicaz bilmiyorum

Ka
Kaç yaşında canım :) Böyle şeyler konusunda çok tecrübesizim inşallah bi orta yol bulursunuz :)

Biz onceden karar vermiştik ama su an bir kaç isim daha düşünüyoruz. Acaba o isimleri yazıp kızıma mı seçtirsek diye dusunuyorum

Ka

Kaç yaşında canım :) Böyle şeyler konusunda çok tecrübesizim inşallah bi orta yol bulursunuz :)

6 yaşında:)

Biz onceden karar vermiştik ama su an bir kaç isim daha düşünüyoruz. Acaba o isimleri yazıp kızıma mı seçtirsek diye dusunuyorum

Işte benim kızım iki senedir kardeş istiyorum kardeş istiyorum diye gezdiği için onun isimleri de yıllar önceden belli. O isimler dışında hiçbirini kabul etmiyo. Taa iki sene once anaokulunda aşk yaşadığı arda isimli bir çocuk vardi erkek olursa arda koyacakmış. Kız olursa güneş. Bütün defterlerine yazıyor güneş arda diye doldurmuş her yeri :))

Bir de diyor ki:"siz benim adimi koymuşsunuz hakkınızı kullandınız. Kardeşimin adını koymak benim hakkim"

Bu erkekler neden isim konusunda bu kadar karışıyorlar ya soyadını zaten onlar veriyo o bebeğe de bebeği dogurana da bıraksınlar isim hakkı bari annede olsun...Benim eşim pek dahil olmaz sadece aileden isimler istemez ve ben ona liste sunarım içinden seçer... gerçi erkek isimleri listesinde içime çok da sinmemis isimleri eklemistim suan sectigi isim konusunda acaba mi zor mu telaffuzu diye vazgeçer gibiyim...Inşallah kızdır da isim karmasanız olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…