2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok mantıklı Bi gerekçesi var hahaha akıllı bıdık
Göbek adı yada ikinci isim olarak koyabilir aslında kırmayın arda ve güneş isimleri güzel bence

Kız olsa biz de Güneş koyacaktır güzel bence :)

Sabah doktora gittim herşey yolunda imiş gelişimi 3 gün önden gidiyor, sat'a göre 15+5 im ama ölçümler 16+1di. Elhamdulillah.
Veeee doktor büyük ihtimalle kız dedi. Hayırlısı olsun bakalım. :)

Herşey normaldi suyu yeterli dedi, ama suyun bulanık dedi, daha fazla içmen lazım dedi. Bu bulanık su konusunu araştıran var mı aranızda?

Kesinlikle katılıyorum sana. Kimse kusura bakmasın ama çok saçma bir adet. Isteyen koyar yalniz dayatma olmamalı.Eşin göbek adı falan diyor ama eşinin ailesi kayınvalidenin ismiyle hitap edebilir kızına. Bunu da dikkate al derim.

İlk defa duyuyorum canım. Ben de hiç su içmiyorum bir iki bardak anca kesin benim de bulanıktır

Ankarada yaşayan anneler Sincandaki Özel Başak Tıp merkezini şiddetle tavsiye ediyorum Süheyla Kılıç süper ilgileniyor yani bi 15 dk uzuuuun uzun baktı herşeyi detaylı bir şekilde anlattı gösterdi bak burda kalbi var burda kaburgaları vs vs bu şekilde. Kesinlikle süper bir dr muayene ücreti de çok çok uygun.

Kizlar benim dün aksam kanamam oldu. Cok korktum. Hemen Hastaneye gittik. Süküt bebisim iyimis ama doktor ultrasonda plazentanin rahim agzini tam kapattigini söyledi. Kanama ondan gelirmis. Simdi istirahat etmem gerek. Ve plazentanin yukari cikmasi icin dua etmeliyim. Aksi takdirde doguma kadar risk altindayim ve 36 haftada sezeryan olmam gerek. Böyle birsey basina gelen varmi?

Göbek adını kimliğe yazdıracak misiniz yani

Güneş bence de çok guzel bir isim
Aslinda unisex bir isim bir tanidigin oglu Güneş.Ama kiza daha cok yakisir bence.Bir daha olur da kizim olursa diye sakliyorum:)Erkege de Egemen ismini begeniyorum.Ama yillar once hastanede Egemen diye bir cocuk görmüştüm 6 yaslarinda aniden ayaklari tutmamaya baslamis doktorlar kalici oldugunu oldugunu soyleyince annesi yikilmisti aklima hep o geliyor cok üzülmüştum.

Bizde isim konusunda anlaşamıyoruz eşim büyüklere bırakalım diyor ben istemiyorum benim çocuğum ben koyucam adını da.
Kız olunca ben koyucam kesinlikle erkek olunca ona bıraktım oda babasına soracakmış. Inşallah kız olurda daha fazla zitlasmayiz:)
Önerdiğim kız isimlerinde hep burun kaçırıyor.

Biz isim konusunda bebekten önce anlaşmıştık kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı :)) Erkek olunca ben başta kaybettim zaten ama babasının isminin yanına isim koymama rıza gosterdi şükür ben buna bile göbek attım Şükür ki dünyalar iyisi bı babası var seviyorum kayinbabami yani e hal böyle olunca da bizim bebeğin herseyini kayinbabam almak istiyor sürekli internette bebek odalarına besiklerine falan bakıyor. Bebek için banka hesabı açmak istiyor bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama isim bir boncuk derler eskiler anlamı güzel olduktan sonra çok büyük tartışmalara gerek yok diye düşünüyorum kirmayin beylerinizi

Buyuklere birakmak mantiksiz bence.Allahtan esimin boyle bir talebi yok.Yoksa baya tartisirdik

Buyuklere birakmak mantiksiz bence.Allahtan esimin boyle bir talebi yok.Yoksa baya tartisirdik
Bende çok kızıyorum benim çocuğum sonuçta neden başkasının koyduğu ve benim sevmedigim bi isim koyayim .Allah tan kız olunca ben koyucam diye karar verdik doktor da kıza benzetti umarım ben kazanırım.,

Biz sevgiliyken Eylül koyarız demiştik evlendik ve Eylül ayında kızımız oldu herşey nasip

Çok mantıklı Bi gerekçesi var hahaha akıllı bıdık
Göbek adı yada ikinci isim olarak koyabilir aslında kırmayın arda ve güneş isimleri güzel bence

Kız olsa biz de Güneş koyacaktır güzel bence :)

Evet Güneş ismi fena degil. Tınısı da güzel sanki. Bakalim cinsiyet belli olsun da

Isim koyma hakkını büyüklere vermeyi doğru bulmuyorum. Insan hayatta kaç kez ana baba oluyor ki. Bu hak başkasına devredilmemeli:)
Tabi benim kizim gibi bir kızınız yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…