Yok canım idrar temiz pazartesi yaptırdım cumartesi sorucam onu bakalım nedenmişYaa bi doktoruna sor kuzu o halde idrar yolu enf. Falan değildir inşallah
Çok mantıklı Bi gerekçesi var hahaha akıllı bıdık6 yaşında:)
Işte benim kızım iki senedir kardeş istiyorum kardeş istiyorum diye gezdiği için onun isimleri de yıllar önceden belli. O isimler dışında hiçbirini kabul etmiyo. Taa iki sene once anaokulunda aşk yaşadığı arda isimli bir çocuk vardi erkek olursa arda koyacakmış. Kız olursa güneş. Bütün defterlerine yazıyor güneş arda diye doldurmuş her yeri :))
Bir de diyor ki:"siz benim adimi koymuşsunuz hakkınızı kullandınız. Kardeşimin adını koymak benim hakkim"
Kız olsa biz de Güneş koyacaktır güzel bence :)6 yaşında:)
Işte benim kızım iki senedir kardeş istiyorum kardeş istiyorum diye gezdiği için onun isimleri de yıllar önceden belli. O isimler dışında hiçbirini kabul etmiyo. Taa iki sene once anaokulunda aşk yaşadığı arda isimli bir çocuk vardi erkek olursa arda koyacakmış. Kız olursa güneş. Bütün defterlerine yazıyor güneş arda diye doldurmuş her yeri :))
Bir de diyor ki:"siz benim adimi koymuşsunuz hakkınızı kullandınız. Kardeşimin adını koymak benim hakkim"
Kesinlikle katılıyorum sana. Kimse kusura bakmasın ama çok saçma bir adet. Isteyen koyar yalniz dayatma olmamalı.Eşin göbek adı falan diyor ama eşinin ailesi kayınvalidenin ismiyle hitap edebilir kızına. Bunu da dikkate al derim.@Meylen
Bizim gbi göbek isim yapın isterseniz canım. Bizimki de nevini istiyor öyle, göbek ismi olcak, sadece kimlikte yazacak. Benim annemin ismi de fatma, diğerinin de göbek ismine ben fatma koyarım Diye korkutmak için blöf yaptım, koy istiyorsan dedi
Bunlar göreceli ama ben çocuğa, büyüklerimizin ismini koymayı sevginin göstergesi olarak görmüyorum.
İlk defa duyuyorum canım. Ben de hiç su içmiyorum bir iki bardak anca kesin benim de bulanıktırSabah doktora gittim herşey yolunda imiş gelişimi 3 gün önden gidiyor, sat'a göre 15+5 im ama ölçümler 16+1di. Elhamdulillah.
Veeee doktor büyük ihtimalle kız dedi. Hayırlısı olsun bakalım. :)
Herşey normaldi suyu yeterli dedi, ama suyun bulanık dedi, daha fazla içmen lazım dedi. Bu bulanık su konusunu araştıran var mı aranızda?
Göbek adını kimliğe yazdıracak misiniz yani@Meylen
Bizim gbi göbek isim yapın isterseniz canım. Bizimki de nevini istiyor öyle, göbek ismi olcak, sadece kimlikte yazacak. Benim annemin ismi de fatma, diğerinin de göbek ismine ben fatma koyarım Diye korkutmak için blöf yaptım, koy istiyorsan dedi
Bunlar göreceli ama ben çocuğa, büyüklerimizin ismini koymayı sevginin göstergesi olarak görmüyorum.
Güneş bence de çok guzel bir isimKız olsa biz de Güneş koyacaktır güzel bence :)
Aslinda unisex bir isim bir tanidigin oglu Güneş.Ama kiza daha cok yakisir bence.Bir daha olur da kizim olursa diye sakliyorum:)Erkege de Egemen ismini begeniyorum.Ama yillar once hastanede Egemen diye bir cocuk görmüştüm 6 yaslarinda aniden ayaklari tutmamaya baslamis doktorlar kalici oldugunu oldugunu soyleyince annesi yikilmisti aklima hep o geliyor cok üzülmüştum.Güneş bence de çok guzel bir isim
Buyuklere birakmak mantiksiz bence.Allahtan esimin boyle bir talebi yok.Yoksa baya tartisirdikBizde isim konusunda anlaşamıyoruz eşim büyüklere bırakalım diyor ben istemiyorum benim çocuğum ben koyucam adını da.
Kız olunca ben koyucam kesinlikle erkek olunca ona bıraktım oda babasına soracakmış. Inşallah kız olurda daha fazla zitlasmayiz:)
Önerdiğim kız isimlerinde hep burun kaçırıyor.
Bende çok kızıyorum benim çocuğum sonuçta neden başkasının koyduğu ve benim sevmedigim bi isim koyayim .Allah tan kız olunca ben koyucam diye karar verdik doktor da kıza benzetti umarım ben kazanırım.,Buyuklere birakmak mantiksiz bence.Allahtan esimin boyle bir talebi yok.Yoksa baya tartisirdik
Biz sevgiliyken Eylül koyarız demiştik evlendik ve Eylül ayında kızımız oldu herşey nasipBizde isim konusunda anlaşamıyoruz eşim büyüklere bırakalım diyor ben istemiyorum benim çocuğum ben koyucam adını da.
Kız olunca ben koyucam kesinlikle erkek olunca ona bıraktım oda babasına soracakmış. Inşallah kız olurda daha fazla zitlasmayiz:)
Önerdiğim kız isimlerinde hep burun kaçırıyor.
Çok mantıklı Bi gerekçesi var hahaha akıllı bıdık
Göbek adı yada ikinci isim olarak koyabilir aslında kırmayın arda ve güneş isimleri güzel bence
Kız olsa biz de Güneş koyacaktır güzel bence :)
İnsallah diyelim o zaman :)Bende çok kızıyorum benim çocuğum sonuçta neden başkasının koyduğu ve benim sevmedigim bi isim koyayim .Allah tan kız olunca ben koyucam diye karar verdik doktor da kıza benzetti umarım ben kazanırım.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?