Bizim hiç aklimizda isim olmadı. Ne güzel hemen karar vermişsiniz.Biz sevgiliyken Eylül koyarız demiştik evlendik ve Eylül ayında kızımız oldu herşey nasip
Erkek ismi hic bulamiyorum ben de.Aslinda sevgiliyken koymuştuk ama degistirsek mi bilemedikBizim hiç aklimizda isim olmadı. Ne güzel hemen karar vermişsiniz.
Bende doğru bilmiyorum:) bu büyüklerde niye karışıyorsa.Evet Güneş ismi fena degil. Tınısı da güzel sanki. Bakalim cinsiyet belli olsun da
Isim koyma hakkını büyüklere vermeyi doğru bulmuyorum. Insan hayatta kaç kez ana baba oluyor ki. Bu hak başkasına devredilmemeli:)
Tabi benim kizim gibi bir kızınız yoksa :)
Benimde hiç erkek ismi gelmiyor aklıma ben hep kıza odakliyim sanırım ondan.Erkek ismi hic bulamiyorum ben de.Aslinda sevgiliyken koymuştuk ama degistirsek mi bilemedik
Esiniz koysa bir derece ama babasi ne alaka.Bence de siz koyun ruyamda gördüm falan diyin olmadiBende doğru bilmiyorum:) bu büyüklerde niye karışıyorsa.
Bende aynı şeyi diyorum benim ilk çocuğum bidaha çocuğum olurmu bilinmez bu bebegimizede tüp bebek tedavisiyle kavusucaz inşallah işim koymak da bizim hakkımız.
Kesinlikle katiliyorum. İsim koymak ana babanın hakkıdır. Hatta en çok annenin hakkıdır :))Bende doğru bilmiyorum:) bu büyüklerde niye karışıyorsa.
Bende aynı şeyi diyorum benim ilk çocuğum bidaha çocuğum olurmu bilinmez bu bebegimizede tüp bebek tedavisiyle kavusucaz inşallah işim koymak da bizim hakkımız.
Aynen valla güzel fikir ben güzel bi isim düşünüp öyle yapayım.Esiniz koysa bir derece ama babasi ne alaka.Bence de siz koyun ruyamda gördüm falan diyin olmadi
Bencede en çok bizim hakkımız o kadar zorluk çekiyoruz bunuda çok görmesinler.Kesinlikle katiliyorum. İsim koymak ana babanın hakkıdır. Hatta en çok annenin hakkıdır :))
Aslında ben ruyamda gormustum cıdden. Bir kızım ıkı oglum vardı.Oglanların buyuk olan İslam Efe küçük olan Berat tı. Oysa 40 yıl dusunsem bu isimler aklıma gelmez. Bu ruyayı gordugum gecenın sabahı kızım dogdu.Kızımı sarısın gormustum gercekten sapsarı dogdu oysa eşim de ben de sarısın değiliz.Bazen dıyorum acaba koysam mı. Bilemiyorum kafam karısık.Aynen valla güzel fikir ben güzel bi isim düşünüp öyle yapayım.
Merhaba peki siz doğumu nerede yapacağınızı netleştirdiniz mi ?Ankarada yaşayan anneler Sincandaki Özel Başak Tıp merkezini şiddetle tavsiye ediyorum Süheyla Kılıç süper ilgileniyor yani bi 15 dk uzuuuun uzun baktı herşeyi detaylı bir şekilde anlattı gösterdi bak burda kalbi var burda kaburgaları vs vs bu şekilde. Kesinlikle süper bir dr muayene ücreti de çok çok uygun.
Insanın hoşuna gitmeyince de koyası gelmiyor gerçekten.Aslında ben ruyamda gormustum cıdden. Bir kızım ıkı oglum vardı.Oglanların buyuk olan İslam Efe küçük olan Berat tı. Oysa 40 yıl dusunsem bu isimler aklıma gelmez. Bu ruyayı gordugum gecenın sabahı kızım dogdu.Kızımı sarısın gormustum gercekten sapsarı dogdu oysa eşim de ben de sarısın değiliz.Bazen dıyorum acaba koysam mı. Bilemiyorum kafam karısık.
Evet daha çookkk var ama bir an once netlesse de rahat etsekInsanın hoşuna gitmeyince de koyası gelmiyor gerçekten.
Ben hep rüyamda kızım olduğunu görüyorum ama isim hiç görmedim. Benim şimdilik iki isim var aklımda hafsa veya hifa diyorum ama sonradan değişebilir daha zamanımız var .
Evde doğurmayı düşünüyorum zaten son doğum çok çabuk gelişti istesem de yetişemem hastaneye. Ebe arkadaşım var. Aksi bir durumda zaten en yakın hastaneye gitmem gerekir. Ikinci bebeğimde hissettigim ilk sancı ve bebegin doğması arasında 2 saat vardı. Yani ne oldu ne bitti derken çıktı kızMerhaba peki siz doğumu nerede yapacağınızı netleştirdiniz mi ?
Aynen benim daha cinsiyeti de kesinleşmedi ama bian önce hazırlık yapmak istiyorum isimli şeyler yaptiricam onun için belli olsun herşey istiyorum.Evet daha çookkk var ama bir an once netlesse de rahat etsek
Ben de kızıma yaptırmıstım sımdı de yaptıracağım haftaya tekrar gıdeyım kontrole 16.haftadan sonra yanılma olmaz sanırım. Ismı de netlesse tamamdırAynen benim daha cinsiyeti de kesinleşmedi ama bian önce hazırlık yapmak istiyorum isimli şeyler yaptiricam onun için belli olsun herşey istiyorum.
Benim kesin kız demedi ama ben şimdiden bi sürü kız kıyafeti aldım. Benimde 13 şubatta kontrolüm o zaman benimde büyük ihtimal netlesir artık ufaktan başlarım alışverişine herşeyi son anda alamayiz.Ben de kızıma yaptırmıstım sımdı de yaptıracağım haftaya tekrar gıdeyım kontrole 16.haftadan sonra yanılma olmaz sanırım. Ismı de netlesse tamamdır
Ne güzel hemen karar vermişsiniz biz sanırım çok gel git yaşarız bu konuda:)Bizde de eşim erkek olursa ben koyayım kız olursa sen koy diyordu. İlk çocuğumuz erkek metehan koyduk şimdi ikinci de erkek sen hakkını kullandın ben koyacağım bunu dedim kuralı bozdum oğuzhan koyacağız
Evet bunun tıpta adı placenta previa. Kardeşimde de vardı, ama plasenta yukarı doğru büyüdü ve normal doğum yaptı. Rahim ağzını hala kapatıyor olsaydı sezarydn olması gerekirdi ama onda 36 da alırız diye bir şey denmedi yani 40ı bekleyen doktorlar var. Bebeğin anne rahminde uzun kalması onun sağlığı için çok çok önemli o yüzden istersen böyle kalırsa başka doktorlara da danış. Ama şuan endişe etmek için daha çok erken, sıkma canını dua et, çoğu plasenta yukarı doğru büyür rahim ağzı açılır.Kizlar benim dün aksam kanamam oldu. Cok korktum. Hemen Hastaneye gittik. Süküt bebisim iyimis ama doktor ultrasonda plazentanin rahim agzini tam kapattigini söyledi. Kanama ondan gelirmis. Simdi istirahat etmem gerek. Ve plazentanin yukari cikmasi icin dua etmeliyim. Aksi takdirde doguma kadar risk altindayim ve 36 haftada sezeryan olmam gerek. Böyle birsey basina gelen varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?