Biz de Mete düşünmüştük bekarken eşimin adı Oguz :)Bizde de eşim erkek olursa ben koyayım kız olursa sen koy diyordu. İlk çocuğumuz erkek metehan koyduk şimdi ikinci de erkek sen hakkını kullandın ben koyacağım bunu dedim kuralı bozdum oğuzhan koyacağız
Aslında ilk bebeğim olacak ama 3 tane yeğenimi bebekken yengem korktuğu için hep ben yıkadım tecrübeli sayılırım:) en iyisi üstüne bez takılanlar böylece tek başına da yıkayabilirsin ama yardim eden biri olunca her türlüsü olur.Kızlar özellikle tecrübeli annişler bir farklı konu bebek küveti
Nerden ne almalıyız nasıl bişey almalıyız acaba ?
Evde doğurmayı düşünüyorum zaten son doğum çok çabuk gelişti istesem de yetişemem hastaneye. Ebe arkadaşım var. Aksi bir durumda zaten en yakın hastaneye gitmem gerekir. Ikinci bebeğimde hissettigim ilk sancı ve bebegin doğması arasında 2 saat vardı. Yani ne oldu ne bitti derken çıktı kız
Kızlar özellikle tecrübeli annişler bir farklı konu bebek küveti
bebek küvetini ilk bebeğimde şeffaf renk aldık renkli özellikle tercih etmedim katkılı boyalı olduğu için kovası maşrafası da aynı şeffaf takım oldu şimdi nasip olursa kardeşine de kullanacağız.. size de bu şekilde tavsiye ederim en iyisi şeffaf tıkaçlı olanlardan almak.. onu haricinde bebek filesi de almıstık ilk zamanlar hep onu kullandık sonra küvetin içine geçirdik bebişi bende temmuz da bekliyorum cinsiyet belli değil merakla bekliyorum ilki erkekKızlar özellikle tecrübeli annişler bir farklı konu bebek küveti
Canım sevi bebe ve babyjem bakabilirsin ebebekte vs. var. File olarak köpüklü file tercih edebilirsin. Bızım kuvvet beyaz kova ve masrapası seffaf balıklı. Kuvveti giderli kuvvet secersen daha iyi olur. File olarak köpüklü tercih etmedim benKızlar özellikle tecrübeli annişler bir farklı konu bebek küveti
Umarım sizinde en kısa zamanda içinize sinen bir isim olur :)Ne güzel hemen karar vermişsiniz biz sanırım çok gel git yaşarız bu konuda:)
Inşallah. Tessekkür ederim.Umarım sizinde en kısa zamanda içinize sinen bir isim olur :)
KAÇ CIKTI Kİ DEĞERİN BENIM 4 ÇIKMIŞTI GÜNDE 5 DAMLAAynen günde 30 damla dedi doktor, sana ne dedi canım
Benimde eşimin adı teomanBiz de Mete düşünmüştük bekarken eşimin adı Oguz :)
Aynen 20.haftada yapiliyor tatlimAşıyı 20. Hafta dedi ama bakalım canım :)
Orduyu kurduk deseneBenimde eşimin adı teoman
bu arada normalde 13+2 olması gerekirken 12+4 gorunuyor sistemlerinde iyice takıldım resmenkızlar selam kontrole gittim bugun ssk okmeydanına veli beyin ekibinde ibrahim adında bir doktor muayene etti.Gerçekten daha önceki iki bayan doktordan hem daha nazik hem de bilgi vermede iyi idi.Ufaklık 6 cm olmus cinsiyet için makinelerin daha eski oldugunu , özel de daha kaliteli makinelerde bakılabileceğini izah etti.Burun kemiğini ve ense kalınlığına baktı hatta ufaklık gostermıyordu hareket için bayağı bekledi. İkili test için yönlendirdi.Çarşamba yeniden gidicem vitaminleri sormayı unutmusum onları da sorucam tabi..
Tam da bahsettiğin sebeplerden dolayı evde doğurmak istiyorum :) Bebek doğar doğmaz daha plasentadan bebeğe tüm kan geçmeden kordunun kesilmesi, bebeğin anneden kontroller için ayrılması, anneye sormadan serum takılması sormadan tedbir amaçlı antibiyotik verilmesi, bebeğe doğar doğmaz aşı yapılması.. Başka sebepler de var ama bunlar aklıma gelenler.Bu senin kararın tabi ama iyice düşündün mü? Kendin açından belki sknti görmüyorsun ama bebek açısından riskli bir durum
Her an bir şey gelişebilir ve müdahaleye ihtiyaç olabilir
Mesela bebek doğduğunda dogumhanede kontrolden geçiyor, görünüşte sağlıklı olsa da kalp ritmlerinde ya da böbrek fonksiyonlarında bir anormallik sezildiğinde takip altına alıyorlar gerekirse küveze giriyor birkaç saat içinde
Bu zamanda bu kadar imkan varken riske değer mi bilemedim
Tetanoz aşısı için çağırdı aile hekimi.Aynen 20.haftada yapiliyor tatlim
Ay aynen valla bizim isimler hep eşime yaradıOrduyu kurduk desene
Küvet filesi neredeyse hepsinde var canım benim sormak istediğim ayaklı ayaksız plastik mi katlanır mıAslında ilk bebeğim olacak ama 3 tane yeğenimi bebekken yengem korktuğu için hep ben yıkadım tecrübeli sayılırım:) en iyisi üstüne bez takılanlar böylece tek başına da yıkayabilirsin ama yardim eden biri olunca her türlüsü olur.
Evet bugün onlara baktım köpüklü file ye de 56 TL gibi bişey plastiklerden sanırım yeterli olur muCanım sevi bebe ve babyjem bakabilirsin ebebekte vs. var. File olarak köpüklü file tercih edebilirsin. Bızım kuvvet beyaz kova ve masrapası seffaf balıklı. Kuvveti giderli kuvvet secersen daha iyi olur. File olarak köpüklü tercih etmedim ben
Tşk ederimbebek küvetini ilk bebeğimde şeffaf renk aldık renkli özellikle tercih etmedim katkılı boyalı olduğu için kovası maşrafası da aynı şeffaf takım oldu şimdi nasip olursa kardeşine de kullanacağız.. size de bu şekilde tavsiye ederim en iyisi şeffaf tıkaçlı olanlardan almak.. onu haricinde bebek filesi de almıstık ilk zamanlar hep onu kullandık sonra küvetin içine geçirdik bebişi bende temmuz da bekliyorum cinsiyet belli değil merakla bekliyorum ilki erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?