Maşallah
Ay benimki de öyle,özellikle karnıma yatıyor, hatta yaşıyor. İttirince de, külçe gibi tüm ağırlığını göbişime doğru veriyor :)İnşallah kardeşleri sağlıkla gelir de onlarla da böyle koyun koyuna yatarlar canımson zamanlarda göbeğime yakın yatıyor hep hissediyor belki de
Maşallah sizeHerkes atmıs bende atayım bu da biz hehehehEki Görüntüle 2228747
Çok afacan oluyorlar :) doğduğu zaman bebekleri bizden kıskanmasalar bariAy benimki de öyle,özellikle karnıma yatıyor, hatta yaşıyor. İttirince de, külçe gibi tüm ağırlığını göbişime doğru veriyor :)
Insallah bakalim ben kesinlesmeden inanamicamİkimizde prenses annesi olacağız desene
Diner insallah canim. Telas etme. Insallah en kisa zamanda birbirimize iyi haber veririz.İnşallah canım sağol teşekkür ederim. benim de bir dinse kanamam başka bişey istemiyorum.
Compengcim maşallah. Ufak bir pıt dışında gayet fitsinHerkes atmıs bende atayım bu da biz hehehehEki Görüntüle 2228747
Yok canım ya şişiyorum git gide :))Compengcim maşallah. Ufak bir pıt dışında gayet fitsin
Ben de gebeliğimi kedimden anladım bana her zamankinden daha farklı davranıyorduİnşallah kardeşleri sağlıkla gelir de onlarla da böyle koyun koyuna yatarlar canımson zamanlarda göbeğime yakın yatıyor hep hissediyor belki de
Benim en merak ettiğim konulardan biri o ve ilk başta kıskanacaklar benceMaşallah size
Çok afacan oluyorlar :) doğduğu zaman bebekleri bizden kıskanmasalar bari
Ben de gebeliğimi kedimden anladım bana her zamankinden daha farklı davranıyordu
Bende merak ediyorum bakalım nasıl maceralar belliyor biziBenim en merak ettiğim konulardan biri o ve ilk başta kıskanacaklar bence
Bende mi kedi alsam ama dokunamam yani tüylerine :)Ben de gebeliğimi kedimden anladım bana her zamankinden daha farklı davranıyordu
Canım onun sevgisi seni kendine bağlar aşık olursunBende mi kedi alsam ama dokunamam yani tüylerine :)
Canım ben konyadayım. İlk sayfada listede var sanırım şehirlerKızlar hangi şehirlerden yazalım da belki aynı şehirde olanlar bir gün görüşme ayarlarlar. Ben 2015 mayıs annelerinden ordan 5 anne ve çocuklar hala görüşürüyoruz. Güzel dostluklar kurulabilir.
Ama huylanıyorm ben :) kaşıntı başlıyor evımın içinde besleyemem gibi geliyor ,bahçeli evım olsaydı eşiminde hayali hayvan beslemek olurdu kedi,köpek,horoz,tavuk vsCanım onun sevgisi seni kendine bağlar aşık olursunbenim eşimde sokakta bakıyoruz evde asla olmaz derdi şimdi benden çok o ilgileniyor çok seviyor
Canım ben konyadayım. İlk sayfada listede var sanırım şehirler
:) inşallah sende radarsın bu sevgiyi kaşıntın da geçer :) benim arkadaşım koltuk tepelerinde gezerdi korkudan şimdi çok seviyorAma huylanıyorm ben :) kaşıntı başlıyor evımın içinde besleyemem gibi geliyor ,bahçeli evım olsaydı eşiminde hayali hayvan beslemek olurdu kedi,köpek,horoz,tavuk vs
Merhaba, benim de temmuz görünüyo ama sezeryan olacağı için haziran annesi olurum diye düşünüyorum inş. İki forumu da takip ediyorum:)))Oturarak daha rahat yıkarsın. Küçücük bebek beli çok zorlamiyor bir de cok kisa suruyor zaten
Insan alırken her şeyi düşünüyor da kullanırken tum o özellikler önemini yitiriyor :)
Hoşgeldin..Merhaba, benim de temmuz görünüyo ama sezeryan olacağı için haziran annesi olurum diye düşünüyorum inş. İki forumu da takip ediyorum:)))
İlk bebeğimde ben de şeffan küvet kova maşrapa ve köpüklü file aldım. Küçükkekn küvete fileyi takarak yıkadık. Biraz büyüyünce banyodaki lavaboya köpüklü file koyark yıkadım. Çok pratik oldu :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?