2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşallah kardeşleri sağlıkla gelir de onlarla da böyle koyun koyuna yatarlar canım son zamanlarda göbeğime yakın yatıyor hep hissediyor belki de
Ay benimki de öyle,özellikle karnıma yatıyor, hatta yaşıyor. İttirince de, külçe gibi tüm ağırlığını göbişime doğru veriyor :)

Bende mi kedi alsam ama dokunamam yani tüylerine :)
Canım onun sevgisi seni kendine bağlar aşık olursun benim eşimde sokakta bakıyoruz evde asla olmaz derdi şimdi benden çok o ilgileniyor çok seviyor
Kızlar hangi şehirlerden yazalım da belki aynı şehirde olanlar bir gün görüşme ayarlarlar. Ben 2015 mayıs annelerinden ordan 5 anne ve çocuklar hala görüşürüyoruz. Güzel dostluklar kurulabilir.
Canım ben konyadayım. İlk sayfada listede var sanırım şehirler

Hayırlı akşamlar bugün bizde öğrendik cinsiyeti erkek dedi. İler de değişir mi bilmiyorum hayırlısıyla gelirler inşallah kızım da abla oldu çok şükür gelip gidip karnımı öpüyor umarım hep böyle olurlar..

Ama huylanıyorm ben :) kaşıntı başlıyor evımın içinde besleyemem gibi geliyor ,bahçeli evım olsaydı eşiminde hayali hayvan beslemek olurdu kedi,köpek,horoz,tavuk vs

Ama huylanıyorm ben :) kaşıntı başlıyor evımın içinde besleyemem gibi geliyor ,bahçeli evım olsaydı eşiminde hayali hayvan beslemek olurdu kedi,köpek,horoz,tavuk vs
:) inşallah sende radarsın bu sevgiyi kaşıntın da geçer :) benim arkadaşım koltuk tepelerinde gezerdi korkudan şimdi çok seviyor

Oturarak daha rahat yıkarsın. Küçücük bebek beli çok zorlamiyor bir de cok kisa suruyor zaten

Insan alırken her şeyi düşünüyor da kullanırken tum o özellikler önemini yitiriyor :)
Merhaba, benim de temmuz görünüyo ama sezeryan olacağı için haziran annesi olurum diye düşünüyorum inş. İki forumu da takip ediyorum:)))
İlk bebeğimde ben de şeffan küvet kova maşrapa ve köpüklü file aldım. Küçükkekn küvete fileyi takarak yıkadık. Biraz büyüyünce banyodaki lavaboya köpüklü file koyark yıkadım. Çok pratik oldu :)))))

Hoşgeldin..
Ay ben yıkayamam ilk doğduğu zaman:)
Kaynanama ya da ablama söylerim yıkasın kıyamam ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…